Ahoj panáčci, na výzvu panáčka systémáčka z minulého týdne se hlásím po měsících k aktivitě.
Jinak aby to nebylo jediné k tématu co jste dneska udělali, tak přísahám, jako že je dohled zdejší nademnou, tak bych mohl přispět i do mnoha okolních stálých topiců.
Např.:
- auta - děláme, nejen škodovky, ale R136 (1) sice málokdy, ale lítá a těší se na podzimní orgasmus (erekce a GaR) - slíbil jsem letos 4 akce- budou (doufám)
dále zkoušíme zátěž střechy coupé - dle poslední návštěvy skladu zvládá celý obývák ustájený na střeše ne prokladech - to nebude do 100 kg Pavle vole!!
-dnešní nákup - využíváme jen sporadicky, ale když už, tak je problém kam to všechno dát
- tuning domu: hotový projekt, statika, posudek teplo,, rozpočty, souhlasy, vyjádření, rozpočty, radon, projednání, demolice starých staveb, probíhá přestavba dílny
- táta - zatím stále dvě známé děti hodící se na jednu matku - čím dále větší a náročnější
- co jste dnes podělali - tady za dvě firmy v celorepublikovém státním sektoru - furt se něco najde že :-) - co potenciálně nehrozí pojistkami, není důvod panikařit (osobní pojistky 0,25 - 10 mil, právnické 25-40 mil. tam se toho vejde)
- co jste dnes udělali - takový seznam nesmí existovat (hlavně kvůli spotřebě papíru, že )
- dnešní nákup - díly tak za 40, ale nic zajímavého kupodivu, nic co by PP a Bukaj neměli
- šmejdy - jo část jsem se nachytal, převážně díly na domácí použití (bez výhrad Baumax, OBI, Hornbach, 5x re/nerenomované stavebniny - všude při každém nákupu min. 1x zásadní nepoužitelný šmejd)
-Abrex a jiné modely - ano sbírka ultimátního úchyla je mnohem ultimátněji úchylnější - hlavně R136 a R110 se zvětšilo neobsaditelně.
- Nehody škodovek - pár najito, pár zažito, nahrávky už nestahuji. 1x zážitek z akutní resuscitace - střecha FEL combi se střešákem je tak trochu gilotina jako za dob bastili - foto hasiči Smiřice
-Výstupy s ostatními řidiči - nestíhím stahovat, ani nestahuji, ani suicide pukusy. Pouze jeden jsem poslal s výsledkem ukončení prac.poměru řidiči MHD za prasárnu která tolerovat nelze
- Škoda muzeum - kouknul jsem se na sběř v Rapotíně
- Bagráci - nemůžu, nemůžu nic psát ani publikovat aniž bych někomu neudělil tučnou pokutu
- U nás na vrakovišti - vyhýbám se, nemám už prostory
- Nářadí - solidní rozšíření zásob se starých paketů
Takže za poslední kvartál ve zkrtace asi tak. Nestalo se nic. Dalo by se říci, že se stejně není o čem bavit a zasírat tím samostatná témata, to by zvládnul průměrný pražák za 2-5 let :-))