jel jsem s ni tam, kde si troufly jen defendry (tak nevim, cemu rikas terenni jezdeni), jo tazny mam jako ochannej prvek zadku a obcas s tim skrtam

.Teraz budem zvedavý keď to budem riešiť(toto až v budúcom roku)či na to prídú že som žiadal o zrušenie ťažného.

,ak by niekto nevedel ak nie sú zapísané všetky údaje z ťažného do TP tak to neprejde na stk.Potvrdil mi to človek kto tam chodí pravidelne,a hovoril že nech si to vybavím vopred lebo by som tam šiel zbytočne.Tak dnes som sa vybral na políciu,z pol cesty som musel vrátiť pre tp lebo som to zabudol doma
a tam mi povedali že si najprv musím ísť na stk aby mi dali protokol že to nevyhovuje a potom k nim lebo takto to nezapíšu
.Tak teraz musím spraviť zbytočných 70km na stk a potom zbytočných 30 na políciu a o čase ani nehovorím,je toto normálné?

daromná robota

,v starom ktorá mala len 5-6 rokov sa rozpadli ložiská a axiálné tesnenie ani nebolo poznať.Ale kvôli čomu som to musel kúpiť to je to že to urobili tak nezmyselne že to tesnenie neide na to cez hriadel ale musel by som zlisovať lopatky,nasadiť axiál a potom to nalisovať
radšej sa po tom jebnem kladivom.

S turbom by som motor nechcel, bolo to kupované práve preto, že do práce to mám 6 km a to by turbu nerobilo dobre

na mojej tiež preskočili rozvody, a tiež na kľuke
to bolo ešte predtým než som auto kupil, stálo skoro rok bez pohybu

Na to, že je to Renault tak na tom mením len bežné veci, a za to pohodlie to stojí
2,0 benzín 99kw