Samozřejmě jsem vyměnil i to gufero kvůli kterému jsem se do toho pouštěl. Vzal jsem z kufříku a doma všechny prodlužovací nástavce sestavil a ještě použil i prodlužovací nástavec z 1/2 sady. Na jeden konec jsem nasadil imbusový oříšek a na druhý mlátil kladivem. Táhlo jsem samozřejmě podložil panenkou. A musel jsem odšroubovat i horní táhlo od řazení co tam je.
Jen se mi ale nechce věřit slovům předchozího majitele, že měnil převodovku, protože i sundat táhlo z té tyčky co jde z převodovky bylo dost umění. Už jsem se na to málem vykašlal. Na větší ránu kladivem jsem neměl místo a už nevěděl jak dál. No vzal jsem siky a začal s táhlem pootáčet no a nakonec jsem to vykroutil a následně vyměnil gufero i manžetku.
Přemýšlel jsem taky jestli dát jen nový čep nebo raději šroub. No šroub co jsem měl u sebe tam nějak nechtěl tak jsem dal čep a hezky zajel pomocí panenky no a vnitřkem čepu jsem dal ještě šroubek. I proto, protože jsem stahovací pásku co tam byla zapomněl doma

Ale je to. Snad už nebude téct olej. Tyčku jsem očistil (ne šmirglem teda) a pak jsem na ni nasadil prst z gumové rukavice vše namatlal olejem, gufero taky namočil v oleji a hezky zatlačit. Manžetku taky namatlat olejem aby hezky vklouzla kam má. No uvidíme snad bude sucho. Jen pod autem to teď vypadá jaksi olejově
ať žije ekologie. No za pár dní mají to parkoviště stejně čistit.

.

Neskutečný, když nám tam ukazovali závodní speciály, tak pod plnym plynem člověk viděl takřka šmouhu.