no kdyz uz je po te sezone, tak nahodim konecne hlinikace ne? to vidim tak na posledni tyden na letnakach, pak uz to bude zraly na zimaky 

no kdyz uz je po te sezone, tak nahodim konecne hlinikace ne? to vidim tak na posledni tyden na letnakach, pak uz to bude zraly na zimaky 

Jinak spravny pristup... Ty sefujes a slecna maka

tak to za 6 let pocitam s tou X5
a do te doby uz tu skodovku snad budu mit trochu hezkou 

abych nasetril na auto, ktery se bude mozna o neco min kazit (viz nase 5 let stara fobia se 45tkm a posranym hrebenem a nasledne servem=full cena opravy pres 30tkc)

krapitek ti to ujelo
ale jinak v poho
,ses na tom ucil?

drive zmineny rybnicek nebyla jak sem si myslel mirne rzi zbarvena voda, ale veskera brzdova kapalina, kterta unikla pres spojkovej valec. Je pravdou, ze uz delsi dobu sem pozoroval, ze kape(o vikendu sem to chtel spravit), ale tento tyden proste vychcal ven
nevadi, do nedaleke mototechny sem zaskocil pro brzdovku a s pomoci me drahe pritelkyne (v ten okamzik pro me byla este draha pritelkyne) sem provedl odvzdusneni a spojka zatim spojkuje. Ovsem pak me ma draha pritelkyne naprosto dostala, kdyz mi oznamila, ze kdybych furt necpal prachy do te blbe kraksny, ktere furt neco nefunguje, tak sem uz mohl mit 3 jiny auta. Tak to me tada dosatla.

určitě ho svrběly ruce
já mám taky podložky pod pantama, ale já mám dveře po starý bábě, tak jsou křivý až běda..

ale jinak sem v poradku 

jinak se tak dlouhy heslo slozeny z neslovnikovejch vyrazu a specielnich znaku zapamatovat ani neda