Jezis
To je prdel

-> škodík: chceš to konečně voklopit přes kolíbku do smrčků??tohle je ale malej les vtom to někdo najde když sem řikal at se toho někde vlese zbavíš tak sem myslel pořádnej les

ne dělám si prdel

Formatuju, menim ceda, nastavuju sit, pripojuju flashky, datlim do toho hesla. Do konce tydne je potreba spravit 3 ucebny 1x24pc a 2x18pc. Uz toho mam aji dost. Pochopitelne pouzijeme nastroje na zvladnuti tolika pc zaraz, ale my 2 dny nastavujem jen pc, podle kterejch se vytvori image pro ostatni pc. Nikdy bych neveril, ze nastavit nekolik pc podle prani vsech uzivatelu, kteri se ucebnach vystridaj da tak zabrat.
Dokonce sem prisel na koleje, NEZAPNUL komp, NEZKONTROLOVAL virt a venoval se drahe pritelkyni 

muzu rict, ze diky tomu se naplnil vrakac v prostejove a nekolik borcu od nas z klubu (vcetne) me sme si dovezli moooc uzitecnejch dilu 

tak to bude dobrej kokos
ten učitel

ja jezdim zas Vltava alcohol tour

jezdim rodeo na divoký vodě na kajaku takže mě nepoučuj

jako nevim ale myslim si že to je píčovina

podle toho jak seš zručnej
přitom to je píčovina.tak sem mu řek že nemá pravdu tak na mě začal řvát že sem prmitííív a nevzdělanec že von na to má školy a že několik desítek let študoval tak at ho nevopravuju.., a pak sme si na toho kokota šli ještě stěžovat protože když se ho na něco zeptáme tak nám to nevysvětlí protože to neví..von totiž umí hovno..všechno diktuje z knížky a z hlavy neumí nic

už tu netrči 50 drotov a 12 koncoviek 

starý už hučal a liezlo mi to na nervy. Ďalej som zdroj zvnútra povysával od bordelu a schoval v ňom ostatné konektory.
sem se stavil ve feroně koupil sem tam takový šrouby co sou podobný těm čepům
vidíš, mě dneska nalili do trenyrek vodu, můžu bejt jedině rád že je nanapdla ta sirka

mel bych otazku. Ta dirovana trubka uvnitr, da se sehnat uz dirovana, nebo sis hral s vrtackou?jo vrtal, neco okolo 1200 der,ale jak psal Maxx da se po kouskach sehnat i derkovana (napr. z jinejch vyfuku to poskladat)

ja som ho len vyrabal
sak co uz, stalo sa no ...
nabuduce sa teba spytame dobre ???

este dobre ,ze si tam mna nenapisal
( len sa smejem )