trochu jsem nechápal, jednak z Pavla kterej jim opravdu ukázal
a jednak z toho poldy, hlavně že to bylo zadarmo.A ted dotaz: Jak mám přepravovat velkýho psa v autě který nemá úchyty na postroj a jedou tam čtyři až pět lidí?

a jednak z toho poldy, hlavně že to bylo zadarmo.
takze asi som zase bez jamy. musim stihnut vymenit lamelu kym to da vykopat lebo vo vode sa tazko robi

A to sme ještě bloudili
A při cestě spátky sme bloudili ještě víc
Místo na frýdek,sme jeli na polsko

to mas pravdu :) je na case si splnit sen !!! :) tento tyzden by to malo rozhodnut vsetko ... 

jak turistka na Havaji je

?

ideme ho vyskusat, sadnem ,zrazu som sa ponoril do sedacky ... radim jednotku a po chvilke ideme ...

tady je fotka jak to vypadalo

-> m8rinek: proč blbost ?vím že by se to mělo dělat při zahřátým jak píšeš ale mě se to víc osvědčilo takhle a nic mě neruplo
pokud si to tady sledoval tak mi tady pulka lidi řekla podle fotek ať tu nápravu raději zahodím a seženu jinou 

já ty ramena promlátil kladivem a pohoda pevný ani moc nerezlý tka sme je jen obrousil a natrel

-> Klubko_: povolit to potom šlo ptz sme mel vic mista (byla pryč kostka a rameno) jinak nevěš hlavu ja to povoloval skoro měsíc,pomáhá když to bombou nahřeješ do červena a chrstneš na to ledovou vodu a mlatiš do toho velkym kladivem a pak rychle povoluješ
ae bacha na ložiska at je nenahrejes
-> petr s: voe 

to budu muset este zitra vycistit