Dneska jsem vytahl eRko to že po roce chytne na poprvé jsem nečekal motor táhne krásně jen nebrzdilo tak jsem musel dobrždovat ručkou
pak jsem brousil zkoumal a řezal podlahu a není to jak to vypadalo jen dírka o proměru cc 5cm a pak jsou ohnilé pupky na sedačky když byla vevnitř voda takže super
az budu mit naladu tak udelam presne to co rikate ;-) vsechno mam pripraveny ;-) ale me se to zatim libi takhle a Auto si prece mame stavet podle sebe ;-) ale diky za rady ;-)
Konecne sme sese znamym pustili do vyvarovani, ale nebylo moc casu tak to je zatim jen vyrezany a spasovany pecka a podbehy v tydnu se to dovari, a taky mi sikula dovaril drzak na chrom naraznik co byl urvanej. Cekal sem ze to dopadne mnohem hur, ze se odloupne chrom, ale je to v cajku, a dolesti se to silichromem.
-> Nwkt: To pda běží na windows CE? Jaký je problém s tím programováním, potřeboval bych udělat malý webový servřík, který by ale mohl ze stránky přistupovat na porty.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo z feldy ..ale do tacha a točkomeru sem je musel zkratit sehnal sem je ze sem dostal od kamose budiky s tockomerem tak sem kuchl a vzal si ty rucicky ale ted nekdo v inzerci prodava myslim ze holda v ''pro kazdeho neco ''