skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> StepaNoFUN: aha :-D. No bylo to v lednu hnedka.....
-> Tomaso435 09.02.25 18:46:07: Tazny dodelal a az pak se to urcite prihlasovalo. Dneska si to uz tezko nekdo dovoli.
-> palinator 04.02.25 07:35:46: Ďakujem za reakciu,na toto som už celkom zabudol.
-> StepaNoFUN: to chci
je fakt ze to byl dovoz, ale tažné dodělával hned jak do přivezl k nam .... Pak nevím jak toho docílit :-D

-> Tomaso435 09.02.25 18:34:35: dovoz. A jeden cas slo do dovozovejch papiru napsat sileny nesmysly. Takhle mel znamej BMW E30 s 3500kg na tazny.
-> ajok: tak dřív se do tp uvádělo i to že vypínač je od místa řidiče dosazitelnej blbě, takže asi nehrotit...
Ale zajímala by me caddy, nějaká kolem roku 2010 1.9tdi, uz sem viděl i kus s koulí na 2500kg.... Což b mi stačilo. Víc jak 1900 nepotřebuji, plus váha vozejku a sem na svojem....
Ale váha byla vždy tuším 1600. Nechápu jak toho kdo docílil.
Ale zajímala by me caddy, nějaká kolem roku 2010 1.9tdi, uz sem viděl i kus s koulí na 2500kg.... Což b mi stačilo. Víc jak 1900 nepotřebuji, plus váha vozejku a sem na svojem....
Ale váha byla vždy tuším 1600. Nechápu jak toho kdo docílil.
-> Tomaso435 09.02.25 08:48:33: vyjimku? u ovce ma 1500kg a zadnou vyjimku tam nemam, u nivy podobne atd. nikde zadna vyjimka, preci staci uvedena povolena hmotnost privesu

-> ajok 09.02.25 08:17:59: abych nekecal, 650kg brzděných tuším. Favo ma 750max brzděných a výjimku v tp že vozejk ma víc jak 80% hmotnosti auta.
-> Tomaso435 09.02.25 07:25:45: a kolik vazil? tendle mel rovnou tunu a stryc kupodivu na te felde dotazene z D tazny tunu a to ma jen 2 pytle, jinak nic, ani ABS, ja snad mel tunu jen 1.6 ABS/EDS, na 1.3 mpi ABS/EDS mam 900kg a 1.3mpi, ktera nema nic a i GB Funka, tak 800kg
-> ajok 09.02.25 00:14:39: na Rovince sem tam dal i pětku 

-> StepaNoFUN 08.02.25 19:58:33: jo, jel jsem s tim pres celou republiku a nechtel bych s tim jezdit... stryc to chtel tahat za feldou 1.3 BMM a zjistil, ze to nejde :)
-> isti 08.02.25 19:51:27: alebo guma viton tá zvládne všetko
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tomu ver
-> StepaNoFUN: Takto som som to mal naložené viac krát a nebol problem

-> StepaNoFUN: Takto som som to mal naložené viac krát a nebol problem
-> isti 08.02.25 19:51:27: Aerodynamika letici cihly. Asi jako kdyz zaprahnes karavan. Mam vyzkouseny ze s podvalem s nalozenym autem to jede daleko lehcejc, nez se srovnatelne tezkym karavanem.
-> isti: Heh, to musel bejt pritlak 

-> isti 08.02.25 19:44:47: hledej NBR v deskach. To je olejivzdorna pryz.
Odpor vzduchu je sviňa.Mal som pocit že dnes nedorazím domov
Na okom neviditelných kopcoch to dal max 70 na trojke,akoby som šiel so zatiahnutou ručkou a dvomi prázdnými pneu.

Pridám sa s otázkou.Dá sa kúpiť guma krorú nebobtnajú ropné látky?Chcem to na víčko nádrže na zetora,z tých ktoré sa predávajú vylezie guma po kontakte s naftou.
-> palinator 07.02.25 10:36:30: zrovna tato firma mi svými třemi po sobě jdoucími
doporučeními způsobila 4 dny s rukama pod kapotou.
Ono je už úplně jedno jesi vemu jasnou čínu. Nebo "itala" kterej to zadává taky v Číně jen díky překupu stojí 4x víc.
...a ani jedno nefunguje.
doporučeními způsobila 4 dny s rukama pod kapotou.
Ono je už úplně jedno jesi vemu jasnou čínu. Nebo "itala" kterej to zadává taky v Číně jen díky překupu stojí 4x víc.
...a ani jedno nefunguje.
-> palinator 07.02.25 10:36:30: -> MVM 07.02.25 20:04:01: Dobré vědět, díky.
Ale já bych přece jenom raději zkusil sehnat originál dobové plátno, u kterého mám jistotu, že dobře skladované vydrží dalších 50 let a máčené v benzínu dá 20 let provozu (v benzínu s lihem snad aspoň 10 let, ale tam se podělá něco jiného)

Ale já bych přece jenom raději zkusil sehnat originál dobové plátno, u kterého mám jistotu, že dobře skladované vydrží dalších 50 let a máčené v benzínu dá 20 let provozu (v benzínu s lihem snad aspoň 10 let, ale tam se podělá něco jiného)

-> Bukaj: Snažil jsem se tenhle matroš vyrazit ze souseda - a myslel přitom i na tebe. Ale nedopadlo: nejdřív že má a dá, pak se kroutil, že nemůže najít.. čili se bohužel rozhodl, že ho ještě bude potřebovat..

-> Bukaj: Na druhou stranu tenhle materiál by měl být dostupný kdekoliv, kde prodávají těsnění atd, ne?
Kvalita dostupných druhovýrobních dílů občas nutí člověka improvizovat...
Kdyby náhodou někdo z vás měl na prodej původní pogumované plátno pro výrobu membrán, tak koupím...

Kdyby náhodou někdo z vás měl na prodej původní pogumované plátno pro výrobu membrán, tak koupím...
-> rsvancara: Nejen na GL palubky...

A přitom stačí na iputr schránky zhora zatlačit a zatáhnout a je odemčeno :-D
-> isti:
Na servis bude nejlepší ta Vari. Ten starej Tecumseh kdoví v jakém bude stavu a ten Mountfield má motor Jikov, což jsou prý dost krámy. To mám ale jen z doslechu.
Na servis bude nejlepší ta Vari. Ten starej Tecumseh kdoví v jakém bude stavu a ten Mountfield má motor Jikov, což jsou prý dost krámy. To mám ale jen z doslechu.
-> isti 01.02.25 18:58:54: Předfacové/BMMkové řazení s kloubem, když mělo už velkou vůli, mi odmítalo řadit 5.
U tohoto nového s vaničkou nevim jak to je - zatim mi drží. Každopádně se mění takové gumové/platové kuličky v něm, jak bylo zmíněno. Nicméně to co popisuješ vypadá vážně jako něco zohnutého nebo kratšího.
U tohoto nového s vaničkou nevim jak to je - zatim mi drží. Každopádně se mění takové gumové/platové kuličky v něm, jak bylo zmíněno. Nicméně to co popisuješ vypadá vážně jako něco zohnutého nebo kratšího.
Pozerám po bubnovej kosačke,toto by bolo najlepšie ale je to ďaleko a za veľa
dom.bazos.sk/inzerat/.../ bubnova-kosacka.php
toto je český výrobok?
alebo z mountfieldu ale nechápem čo znamená u týchto názov Bella a Stella
toto je český výrobok?
alebo z mountfieldu ale nechápem čo znamená u týchto názov Bella a Stella
-> Borderer: Možno že je v tom niečo.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A hlavně motor na volnoběh. Nicméně i tak si to umí chroupnout.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.02.25 19:12:12: Spojkový pedál je na úrovni brzdového a šlapem to na doraz.Varecha má vôlu v druhej felicii je to pevnejšie.
Menil sa v tom motor s prevodovkou(údajne s novou spojkou) ale problémy som nezaregistroval hneď,a zdá sa mi že sa to zhoršilo po zapadnutý kde som s tým hral 10 min než som vyšiel a skoro utrhol výfuk.
Menil sa v tom motor s prevodovkou(údajne s novou spojkou) ale problémy som nezaregistroval hneď,a zdá sa mi že sa to zhoršilo po zapadnutý kde som s tým hral 10 min než som vyšiel a skoro utrhol výfuk.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.02.25 10:17:05: ale to by s tim musel neco delat, to samo neudela... u fel/fav se spojkovy pedal serizuje na vysku brzdoveho
Ale ze jde zpatecka pred zuby je spojka... Predpokladam, ze neni idiot, aby zpateclu radil, kdyz jeste jede auto dopredu...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: podle mne by sla blbe hlavne jednicka.
Nema to razeni vuli? Tenkrat jsem to repasoval. Tenhle novejsi typ se sice nesral tolik, ale i tak. Bejvala vule primo v radici tyci v prevodovce (misto toho 8mm koliku jsem prevrtaval a daval M10 sroub z kardanu avie) a v ty "vanicce" se taky neco menilo. Ale uz si ho... pamatuju.
Nema to razeni vuli? Tenkrat jsem to repasoval. Tenhle novejsi typ se sice nesral tolik, ale i tak. Bejvala vule primo v radici tyci v prevodovce (misto toho 8mm koliku jsem prevrtaval a daval M10 sroub z kardanu avie) a v ty "vanicce" se taky neco menilo. Ale uz si ho... pamatuju.
-> ajok: No nemusi. Dvojka bejva ojetejsi, nez ostatni kvalty. Z hlediska synchronu teda.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.02.25 19:12:12: ton by snad delalo na vsechny kvalty? me u rapida jde blbe trojka pri razeni z 2, primo ji tam nedam, musim jako na 4 - tu zaradit nemusim a pak uz tam jde dobre, podrazovani je OK, zacalo to delat z niceho nic, nevim jestli zkusit hnout kulisou
-> isti 01.02.25 18:58:54: Nevypina spojka na 100 % mozna. Kde mas pedal spojky? Na stejny urovni jak brzdu nebo vejs, niz?
Slapes spojku na doraz doufam?
Slapes spojku na doraz doufam?
-> isti 01.02.25 18:40:15: ja nevim, ja v krabickach magneti marelli temer vzdy nalezl nejaky noname prebal a taky to moc dlouho nevydrzelo... ale treba RJ na fel 1.6 je tusim magneti marelli
-> Milan 136: Tak nemám vysvetlenie na to prečo to radí horšie dvojku a cez zuby spiatočku.
-> isti 01.02.25 18:54:17: Takhle to je správně.
Písalo to chybu lambda,ale s novou som až tak nepomohol.Bolo mi odporúčaná výrobca Magnetymaléri
-> Eidy: dík
skoda-virt.cz/cz/.../9243
-tabulka-pro-tvorbu-pilovy
ch-diagramu-prevodovek
Nemáte to někdo k poslání stažený?
Potřebuju si pohrát s vypoctama s kratší 4q 5q vs stálý převody 3.9 4.1 4.4
Díky
Nemáte to někdo k poslání stažený?
Potřebuju si pohrát s vypoctama s kratší 4q 5q vs stálý převody 3.9 4.1 4.4
Díky
-> Jirik_Tuňák1983 31.12.24 19:49:08: spíš prodejci drží celkem ho*no skladem. Jen bestsellery. Tedy to co mají se nejvíc prodává a je z toho bestseller 

-> David29 16.01.25 00:13:20: No, trvalo mi teda dosť dlho prísť na to, čo na tej fotke okrem loga vlastne je