skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Co tohle téma rovnou přejmenovat na - "Jak jste s kým vyjebali?"
-> doly120: nevím kde soudruzi udělali chybu

-> Zeke-ten šestý: já myslel že máš ,,nový,,motor... aneb,zemědělská vůle?

-> doly120: už sem koupil i olej do zásoby, beru sebou
ale co už, beru to sportovně, aspon se vymění ten křivej držák alternatoru rovnou při přetěsnění

ale co už, beru to sportovně, aspon se vymění ten křivej držák alternatoru rovnou při přetěsnění

-> Zeke-ten šestý: kdo maže ten jede?
Příprava na Pohofest, chcčije mi z toho olej ale je to pěkně čistý aspoň

-> aDAm: správne
-> m8rinek: Gratulujem

-> m8rinek: Gratulujem

Hahá.... mám je všechny, ne Pokemony, ale zkoušky!!!
-> maca: Jo, pan Mikulka je super 

-> mirecek.666: Super 

dneska úspěšně přihlášeno, zachovány původní papíry včetně původní SPZ. Ted už je to auto dát do pucu
Dneska byl servisní den pro škodovku... výměna oleje, výměna předních pružin, podložky pod stabik, výměna příčky motoru.... víc jsem nestihnul

-> EDoZoNe: jj Horoměřice
a pan Mikulka byl v pohodě.....ještě hodil se mnou řeč 

-> Bukaj: auto je uplně komplet včetně kovral koberců. Jako bonus k origo papírům jsme dostali novou přední lištu, nový blinkry, nový zadní světla, dva nový výfuky, prahy včetně výztuh a dva starší nárazníky. Auto je místama přetíraný a přestříkávaný. Vzhledem k nevhodnosti uskladnění se objevila koroze ne hloubková, ale je. Takže kdyby doma někdo měl blatníky, dveře a zadní čelo v týhle barvě tak beru. Hlavně spolujezdcovy dveře by se hodily nejvíc. Dneska jsem oživil motor a čekaj mě brzdy. Přítelkyně se pustila do čištění vnitřku, snad stihne HG:-)
-> mirecek.666: A ono není pěkný? Takhle z dálky vypadá skvěle, včetně prahových lišt atd...

-> dragon_cb_cz: díky snad z toho vykouzlíme pěkný auto
-> steyr: gratulacia pane 

-> steyr: znova velká Gratulace!!!!

-> mirecek.666: Gratulace 

následky
,mal by som častejšie skontrolovať hladinu oleja viackrát než len raz za rok,ale nikdy to nebolo treba doliať,ani teraz

Síce nie tento víkend ale tri dni som trávil rozobraním motora v traktore.Najviac som zabojoval s prvou vložkou ktorému sa nechcelo von.Keďže sťahovák nemám a nechcelo sa mi to vyrobiť,tak som skúšal všemožné spôsoby.Ani pri zdvihnutí predku a následného zaťažení to nevyskočilo.
-> Jarda/felda: Ono ani tak nešlo o plošku, jako spíš o to, že než jsem vůbec srovnal čelo, tak už nebylo kam jít.. A stejně to pořád malinko kope..
ne dnes, ale už včera. První zátěžová zkouška pro BMW. 800km s podvalem se spotřebou cca 11litrů. Samožřejmě nejelo se jen tak:-)
-> maca 26.06.15 15:04:39: Ha, koukám Horoměřice. Taky jsem tam byl zrovna ve čtvrtek s Corsou 
edit: A ještě koukám, že jsi taky trefil pana Mikulku

edit: A ještě koukám, že jsi taky trefil pana Mikulku

-> Kocvin 27.06.15 21:16:58: tak bys hold vypiloval plošku naproti
klika je měkká

Sobota ve znamení vykroucené ruky
Ještě, že jsem měl po ruce majitele abych si veškerou zlost mohl vybít na něm.. Půlroční jezdění s vymláceným kolečkem bylo znát a tak tak že to vůbec vyšlo..

-> Mr._Nosferatu: ak myslíš nájazd do garáže tak uz nemam kocky-> Arnold: chodník je na prcko ten sa bude prerabat
-> Arnold: Tak vždicky se dá ta betonová dlaždice upravit, tak aby tam sedla :D
-> Mr._Nosferatu: asi protože ten beton nebude úplně rovný?? jen tipuji 

-> castrol: A proč jsi ty dlaždice nedal až k tomu betonu, ale nechal jsi tam mezery ?
-> Mr._Nosferatu: pockam nech si to trocha sadne a potom sa zaseje

-> castrol: Kdy zaseješ trávník ?
-> dragon_cb_cz: a velká pochvala za brzdy
-> maca: Paráda 

-> ZZ__Top: skodovka je drahý koníček 

-> castrol: No trochu ta příměra pokulhává. Když už tak spíš bych řekl šulin, že cpu takové prachy do takového auta. Mám doma krabičku a dávám do ní každý účet každé věci co koupím na auto (kromě bazarových věcí tam jaksi účet není) a řeknu ti, že se pomalu nějak začíná plnit až moc. Když srovnám s předchozími auty kde jsem nic nedělal a neplatil tak nevím nevím 

-> vhml: Taky jsem tam nic takovýho nezažil. Od jistý doby tvrdíme, že celý německo drží na silikonu :D.
-> vhml: To ani netřeba, stačej výkresy z D, který se odtud sypou na naše firmy..

-> darklord 25.06.15 13:12:44: chtělo by to vylepšit gramatiku
-> m8rinek 25.06.15 12:41:19: člověka co vymyslel průpovídky o německý preciznosti bych nakopal do prdele a do toho Německa poslal na zkušenou.
-> francomk: -> darklord:

-> darklord: Ja, genau! 

-> francomk: Fehler In Alle Teile? 

-> francomk: necháppu
-> Mr._Nosferatu: Fix It Again Tomorrow?