-> Milan 136 06.06.15 13:30:15:
Pěkný, o kolik je to hozený níž?
-> mirecek.666 07.06.15 20:31:25:
Co je na tom za gumy?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jirik_Tuňák1983: Kladivem to naštěstí nebylo a sklo vydrželo. :-D Jenom prostě a jednoduše spadlo do dveří, protože to nevydržel ten chatrnej plast na stahovačce. Kupodivu se dá koupit samostatně.
-> StepaNoFUN 10.06.15 19:42:19: Kladivem se nedloube. 

-> Nwkt: Nene. Při otevírání nesjelo... Tak jsem do něj dloubnul a najednou zmizelo... :-D
-> Stepan FUN: Ráno bylo okno dole?
dneska opravena stahovačka na octávce za krásných asi 35kč (naštěstí se nezamotalo lanko) a vrácen motorek světel. Kupodivu si ho zpátky vzali bez potíží...
drzak rezervy...kdyz na jejim miste ted zaclani lpg nadrz...tak snad to panove na stk ocenej...jestli to teda bude nekoho vubec zajimat

a při té příležitosti jsem vyhlásil válku svěšenýmu motoru

přezul konečně provozní povozidlo na letní :-) jen by to chtělo i motor z dárce, nějako nestíha :-/
dneska jsem si dal výměnu omezovače v zadních dveřích, toto byla příčina proč to nefungovalo a dveře se zavíraly sami a nedržely , po roce co mám forma tak to konečně chodí jak má

-> castrol: tam po práci už nic není:-)
-> Jirik_Tuňák1983: díky
-> Jirik_Tuňák1983: díky
-> mirecek.666: skús to pred skolou 

-> mirecek.666 07.06.15 20:31:25: A to je sakra pěknej vozík. 

-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč):
..."udělat dva štítky a ztratit fixu"
A do kapsy u trenek jsi se díval?
..."udělat dva štítky a ztratit fixu"
A do kapsy u trenek jsi se díval?

rozhodl jsem se, že seru na zdraví - to byly loni v září záda, pak neuropatie, pak zima, pak dna a teď napůl dna a napů neuropatie
to bych ten auťák dokončil ve čtyryceti s takovou..
několik postřehů z víkendu:
- koupit si fixu a vzít karton na popsání šuplíčků ve šteláři = udělat dva štítky a ztratit fixu
- jít bez trenek v tom vedru je fajn, dokud člověk nezjistí, že mu vykukuje lofas
ono toho bylo víc ale teď si to nějak nemužu vzpomenout..
to bych ten auťák dokončil ve čtyryceti s takovou..
několik postřehů z víkendu:
- koupit si fixu a vzít karton na popsání šuplíčků ve šteláři = udělat dva štítky a ztratit fixu
- jít bez trenek v tom vedru je fajn, dokud člověk nezjistí, že mu vykukuje lofas
ono toho bylo víc ale teď si to nějak nemužu vzpomenout..
-> stepan: to jo, už to neni tak zajímavej ročník:-D
-> mirecek.666: Jako ty dvanáctky jsou asi ještě ok, ale 11 už je fakt málo ne?

-> stepan:

-> mirecek.666: Jedenáctky? To už je skoro moc mladý, ne?
včera umyto, a dnes projeto. Další kilometry za hledáním pěkné jedenáctky, za dva víkendy 1400km.
-> Bukaj:
Blinkříky jsou, ale zůstanou v krabici - to originální umístění až na hraně blatníku je esteticky naprosto úchylný a dávat je jinam zas pitomost (nehledě na zbytečný díry do auta). Absence "svislých členů" je dobově povolená sportovní úprava, esteticky a konstrukčně taky nejsou žádnej zázrak - a krom toho je jedna z garáží stále příliš krátká
Ty mřížky měly původně být v laku auta - ale komaxiťáci je omylem s ostatním načernili, i když měli dát jenom základ, nakonec jsem to nechal tak..

Ty mřížky měly původně být v laku auta - ale komaxiťáci je omylem s ostatním načernili, i když měli dát jenom základ, nakonec jsem to nechal tak..
-> Jozka 05.06.15 19:33:54:
Jen ta vaše jihozápaďácká móda vratových šroubů namísto "gumáků" (rozuměj svislých členů nárazníku) se mi příliš nepozdává
Mřížky fajnové, škoda jen, že nejsou z leštěného hliníku - pásly by tam víc
A blinkříky časem budou, nebo je to finálka?

Jen ta vaše jihozápaďácká móda vratových šroubů namísto "gumáků" (rozuměj svislých členů nárazníku) se mi příliš nepozdává

Mřížky fajnové, škoda jen, že nejsou z leštěného hliníku - pásly by tam víc

A blinkříky časem budou, nebo je to finálka?

-> castrol: su to takové kanáldekly no 

-> Jarda/felda: na to nebyl ještě čas. A jen tak napůl to dělat nechci. Spíš až budu měnit brzdy, nevím. A asi to stejně udělám tmavý, ty 288 pod těma 18" jsou moc malý tak to nechci ještě zvýraznit
-> Max: díky. ale ono to zas tak nízko není, pod prahama furt proběhne pes

-> Max: díky. ale ono to zas tak nízko není, pod prahama furt proběhne pes

-> Milan 136: moc pěkný ;-) na muj vkus moc nízko...ale neni to moje kára ;o)
-> Milan 136 06.06.15 13:30:32: taky si moh ty třmeny našmrdlat barvou 

-> Lukyn Fakír:
ale tie kola su paradne

-> castrol: jj nejlepší travnatá plocha (letiště)
sem to fotil jen kalkulačkou jen tak že sem dnes nahodil aj kola už a teď skládám zbytek interiéru

-> Lukyn Fakír: to fotis tam kde si fotil aj babettu :)?
dnes jsem to po dvou měsících stání pořádně projel, natankoval a umyl, ještě doladim interiér a mužem nechat udělat geometrii 

-> Milan 136: 

-> Milan 136: Nádherná octa,ty černý kola jsou na ní fakt luxusní

No čo idete dnes robiť na svojich milačikoch? Ja sa chystám vytlmit.favo
-> U-Geen: 

-> Jozka: ty mrizky jsou prave epesni :)
-> U-Geen: / -> dragon_cb_cz: Dík.. jsem se zas divil, jak se vůbec mohlo zadařit..
Mřížky jsem furt nedopátral - profi výstřižek + výlisek, fakt žádný "koleno"" a dobová stopa přitom nulová..
Mřížky jsem furt nedopátral - profi výstřižek + výlisek, fakt žádný "koleno"" a dobová stopa přitom nulová..

-> Jozka: Ty mřížky jsou divný... a líbí se mi 

-> francomk: aspon si to nezmeskal ako ja 

-> Jozka: paradni
-> francomk: tak máš super ja popri práci robim instalatera a funko +facko pickup
-> Jozka: To nehrozí, budem rád jak sa konečne vyspím... (navyše som abstinent a nefajčiar
)
-> castrol: Dík
-> sramot : Dík a za ten vtípek sa nehnevám... Robil som si školu popri práci, nie som z tých typov, ktorí po skončení školy okupujú úrad práce

-> castrol: Dík

-> sramot : Dík a za ten vtípek sa nehnevám... Robil som si školu popri práci, nie som z tých typov, ktorí po skončení školy okupujú úrad práce

-> francomk: Tak ne že dneska skončíš v bezvědomí..
Jsem dneska konečně vyjel i s druhým MB..

Jsem dneska konečně vyjel i s druhým MB..
-> sramot :

Gratulujem a držím palce do budúcnosti.