skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomáššš: a kua

-> castrol: pravdu mas. zajtrarozoberam 

-> Tomáššš: tak mas 2 roky na to ju spraviť alebo povedať si seriem na to
-> castrol: tiez sa mi zda ,uvidime po dvoch rokoch ,ci to bolo spravne pridane 

-> Tomáššš: to je tak do podelali

-> castrol: to je vul
Neviem kde s tym :D ale skor asi do druheho tematu :D
Dnes som docasne odhlasil stovku , zacina sa renovacia ...

Neviem kde s tym :D ale skor asi do druheho tematu :D
Dnes som docasne odhlasil stovku , zacina sa renovacia ...
-> Klubko_: tak nějak...barák, i eventuélní dítě mají před sňatkem přednost...
-> Klubko_:
Jako známej, kterej mi vztahově pořád radí, ale s holkou ve vztahu nikdy nebyl. Co se týče mě, tak v současný situaci ani radit snad nepotřebuju, považuju to za nereformovatelnej problém (imho - taky ve vztahový části).
Jako známej, kterej mi vztahově pořád radí, ale s holkou ve vztahu nikdy nebyl. Co se týče mě, tak v současný situaci ani radit snad nepotřebuju, považuju to za nereformovatelnej problém (imho - taky ve vztahový části).

-> Tomáššš 02.09.14 10:44:11: sobas z autom

-> palinator: tož, v jak na žensky bych něco poradit mohl
i když spíš v té vztahové části. V nabalovací mám zkušenosti mizivé 

-> Klubko_:
Takže tě můžem čekat brzo v tématu Jak na ženský případně v Klubu sráčů jo?
Takže tě můžem čekat brzo v tématu Jak na ženský případně v Klubu sráčů jo?

-> Tomáššš: však ty než se dostaneš do věku, kdy jsem se ženil já, tak máš ještě 6 let čas
simtě, když se vyfikneš, jak máš v kartě u auta, mi říkej, že nějakou neklofneš 

-> Klubko_ 02.09.14 09:21:34: je tu jeden detail :D stare auta by boli ale nie je nevesta 

-> Placko 24.08.14 15:27:01: nebude
, dik 
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč) 24.08.14 15:27:18: parádu na svatbě to udělalo, takže asi jo
-> castrol 24.08.14 15:34:49: děkuji
-> Tomáššš 24.08.14 15:40:25: děkuji
rozhodne si na svatbu škodovky sežeň. Byla to pecka
všichni co nás viděli projíždět, nechápali, co se děje
zvlášť, když jsem jel jen s trubkou jako výfukem 
-> Vitek 24.08.14 16:41:28: taky granulace
-> Arnold 24.08.14 16:57:28: děkuji
-> Jirik_Tuňák1983 25.08.14 00:19:24: doživotí kámo, doživotí *1*
-> radekp 26.08.14 06:20:46: děkuji *6* a kdy vy? *4* až bude hotovej barák? *1*

-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč) 24.08.14 15:27:18: parádu na svatbě to udělalo, takže asi jo

-> castrol 24.08.14 15:34:49: děkuji

-> Tomáššš 24.08.14 15:40:25: děkuji

-> Vitek 24.08.14 16:41:28: taky granulace

-> Arnold 24.08.14 16:57:28: děkuji

-> Jirik_Tuňák1983 25.08.14 00:19:24: doživotí kámo, doživotí *1*
-> radekp 26.08.14 06:20:46: děkuji *6* a kdy vy? *4* až bude hotovej barák? *1*
-> U-Geen 30.08.14 23:38:18: Vyklovla by ti nosem brejle. 

-> Jarda:

STK na (ne)udrzovane fabce, pry za ten olej co z toho tece by me mohl vyhodit :), jeste jsem zjistil, ze ma asi KO uz druhy termostat, to me nastvalo, takze tam pujde favoritackej wahler 88, co mam ve felde a bude po starostech
na oleji a se studenym motorem je uz zase 16tis. km, minule jsem zjistil, ze ma najeto bez vymeny asi 25tis. km
na oleji a se studenym motorem je uz zase 16tis. km, minule jsem zjistil, ze ma najeto bez vymeny asi 25tis. km

-> Kaprof-Pisařík: SSZS

-> myschaak AZNP K.Hora: ..Hezký kouřový okna
...Tady platí doslovně... No smoke , no Fun ))))

Mně se teda nelíbí, ale tady máte video havárie www.ewrc.cz/ewrc/show.php
?id=25054&a...
-> Majki: hm... "krasna" a jeste v kombineze zito44... tu bych nechtel potkat v noci :)
-> Tuner#2: Olga Lounova druhy oficialni
nebo fbcdn-photos-b-a.akamaihd .net/hphotos-ak-xap1/.../1 932255_739587686088039_724 3981881296855848_n.jpg
nebo fbcdn-photos-b-a.akamaihd .net/hphotos-ak-xap1/.../1 932255_739587686088039_724 3981881296855848_n.jpg
radku byla to prvni RZ ve slusovicich, co jsem s ni kecal tak to pry poslala pres horizont a klouzlo ji to na travu a pak do stromku...
dneska co sem odevřel oči tak kopr, kopr, kopr, kopr ,, takže jediný co jsem udělal bylo se nažrat ,, a večer že vemu kocoura na špacír
a to tlustý líný prase ušlo šest metrů a pak sebou fláklo,, takže jsem ho nesl 82% cesty a von si pad doma lehl a tvářil se že umře
a to tlustý líný prase ušlo šest metrů a pak sebou fláklo,, takže jsem ho nesl 82% cesty a von si pad doma lehl a tvářil se že umře
-> Majki: -> Majki: taky jsem byl. Na které RZ to rozbila? Už v pátek na SSS ji bralo mnohem slabší auto...
-> myschaak AZNP K.Hora: uz se objevila na jejim fb...
-> Majki: dobře ty...jí kontaktuj nebo se fotka někde objeví třeba
a jeje uz tam je 

-> myschaak AZNP K.Hora: To je teda blbí to ti fakt nepřeju.Napiš pak odkud mohl zkrat přijít to by mě zajímalo pokud to půjde zjistit

-> Majki: mate selfie 

-> Majki 30.08.14 21:39:12: budeš slavnej až to zveřejní :D
-> Majki:
v spravnom tricku na spravnom mieste

no jak se mnou nic nedelaji zname osobnosti tak me dnesni stretnuti s olgou lounovou na rally me docela dostalo, kdyz se se mnou chtela vyfotit u jejiho rozbiteho auta. Podotykam ze jejim mobilem 
asi za to mohlo moje triko ''za vsechno muzu ja''

asi za to mohlo moje triko ''za vsechno muzu ja''
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): -> vhml: přesvědčili jste mě, se*u na to :D
zkrat v elektrice...opravoat nemá cenu,část auta je vyhořelá až do půlky...blbost se s tim dělat...a v pátek končí stk)...aspoň že jsem jí už nedělal)
-> myschaak AZNP K.Hora: Fuj! Tušíš odkud zahořel?
Kup jiné, todle bude blbost opravovat :/
Kup jiné, todle bude blbost opravovat :/
-> myschaak AZNP K.Hora: nemaš viac fotiek? interier a pod... To toho zhorelo tak veľa,že sa ju neoplati opraviť?
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to jo - říkal jsem si, žes musel být buď někde alespoň trochu mimo auto anebo lovit hasičák kdoví odkud.. Ale fakt ještě klika, přesně jaks napsal - kdybys byl někde mimo, moc by ti z toho auta nezbylo.
-> myschaak AZNP K.Hora: první třetina interiéru by mohla být stejná, ne? Problém bude asi se stropnicí, ale to by se asi dalo zmáknout nějakým potažením. Každopádně ti to nezávidím, hlavně že se nestalo ni horšího.
koupim jinou,tahle půjde na díly bo dlouhou kastli v longu 2,5tdi nastrojenou jen tak neseženu...zrovna vim o krátky,i barva sedí ale krátká :/
-> Jozka: když jsem otevřel dveře tak už bylo pozdě.....byl jsem za rohem okouknout potencionálního spotřebáka a pak že se mi kuoří z auta někdo řekl....už ukapávala palubka a propadlo sklo,hasičák to zhasnul ale hned to začlo zase....byl to porod ale vešla se...ještě na drzáka říkám těm cajtum ať nás nelověj,že nebudou sedět váhy)))
-> myschaak AZNP K.Hora 30.08.14 12:32:15: Ty tedy víš, kde zahořet.. Ale že nestačil kilovej hasičák, to je mi trochu divný - pokud se použije hned v zárodku, stačí 2x fouknout trochu prášku a je po požáru..

-> myschaak AZNP K.Hora: ty pico takze to jde na dily nebo to budes davat dokupy??
jak jsi to potom odtahl domu?

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to nasere
Já jsem minulý rok hasil omegu u nejmenovaného supermarketu a ten samý případ. Kilovky do toho vletěly asi 4, ale borec zachoval klidnou hlavu a jak viděl že mu to hoří tak pro jistotu otevřel kapotu 

-> myschaak AZNP K.Hora: No doprdele.