skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
ale ne uplně dobrovolně.... už na to nemam náladu.... zas to nejede....
dneska sem se zahnojil tak, že jsem měl poprvé v životě bělejší úsměv než obličej
-> castrol: tohle je menší loveckej.. mop je solo v kumbále
-> Tomaso435: bacha na to civava alebo ina mala potvora to rozkuse 

-> castrol: no jasně :D na takové to domácí zalezení do boudy stačí :D
-> Tomaso435: to je karton ?
-> Tomaso435: 

-> růža: v počtu 3 kusy 

-> Tomaso435: Pro jakou rasu? Bernardýna?? 

A Klubko a děláš ty vůbec něco? No, trochu, kituju, brousím a vytvářím spoustu fleků na autě.
Musel jsem vyčistit odkalovací nádobku na kompresoru, protože sajrajt z ním mi zanesl dlehčovací ventil. Je uvnitř uspořádaná jinak, než jsem si myslel, takže očista se protáhla na předělávku vývodů z nádobky a novy přetěsnení a jako zmínil Peťa Klíč, "spoustu dalších zdánlivě malicherných drobností"
Musel jsem vyčistit odkalovací nádobku na kompresoru, protože sajrajt z ním mi zanesl dlehčovací ventil. Je uvnitř uspořádaná jinak, než jsem si myslel, takže očista se protáhla na předělávku vývodů z nádobky a novy přetěsnení a jako zmínil Peťa Klíč, "spoustu dalších zdánlivě malicherných drobností"
Kamarádova felda dovařena. Teda až na přední "uši" (přední držáky blatníků u blinkrů). Ty budou bohužel až zejtra. Každopádně bodovací kleště jsou dobrej pomocník. Docela to celou operaci zrychlí. :-)
-> Flasch1994: Ahá
No tak tygrovaný potahy jsou teda jiná liga 

-> EDoZoNe: Ee, teď se pracuje na spotřebáku, nějak sem se do tý údržby dal. Fofrman aktuálně hraje druhou ligu. Ale objednal sem mu tygrovaný potahy aby mu to nebylo líto.

kamarád repasoval v3sku, a dal si z peugeotu sedacky, a rapid vyhodil, tak mi vravel ci nechcem, tak som si jednu zobral, a kedze mam sedacku doma spravenu z klasickej sedacky, tak sa mi nechcelo prerabat spodok, tak som skusil to skombinovat, a vysledok je tu:
, inak sa v tom fajn sedi

-> m8rinek: asi ne
-> Flasch1994: Nojono, koupil jsi auto po vyštudovanym automechanikovi, se nemůžeš divit 

Poslední slova? - brzdy sou hotový, du to vyzkoušet. Už byl docela čas.

a spoustu dalších zdánlivě malicherných drobností ,,
smontil startér, ale asi to bude chtít nový elektromagnet (je vůbec nějak možný aby to nevysunulo a přesto točilo??
vzhledem k tomu jak je to vymyšlený se mi to jeví jako blbost )

vyřešil problém s otvíráním kapoty vzhledem k výšce ve které se momentálně nachází kysňa a vzhledem k výšce ve které se akutálně nachází strop
V rámci vyklízení garáže sem se rozhodl zbavit se kol ze zrušenýho auta. Kdyby měl někdo zájem, pište do zpráv, nejsem židák a z kůže vás nesedřu :D skoda-virt.cz/cz/.../1790
73-5ks-letnich-gum
-> Majki: no tady to je proměřený tak o 20 čísel:D.ale ještě se to bude zvyšovat to podloží.ono to dělá i to že je tam dolík zrovna
-> Mantrabeach: Tak u nás byla první jizda rok a pul starou slečnou a dopad byl asi pul metru za očekavanym místem :D a taky jsme to špatně odměřili... ale jen o 10cm neboli vyšku trámu...
-> Majki: jo už jeli.starší v pohodě a mladší se musí hlídat.ten stupínek by tam nebyl ale tchán to asi blbě vyměřil tak sem musel vyrobit takovejhle stupínek
-> Mantrabeach: už jeli na skuzavce? u nás ten zvyšeny stupinek nebyl dobrý nápad 

a co děti?mají si kde hráááát?
Po dnešku už jo.jen se musí udělat podklad z jemných kamínků a hotovo

-> m8rinek: už sem koupil 4 kolečka v hornbachu.na každou stranu jedno a snad dobrý.uvidíme
-> Plisek: Pružiny máš odvodíkovaný? Jinak jim řekni pápá ;).
-> Mantrabeach: ale kuš, i ty fabrický maj kolečko normálně plastový bez ložiska jen na čepu. V lepším železářství Ti prodaj kousek silonu, rozpůlit vrtnout díru a jedeš...
-> Mantrabeach: Tak to bych zkusil takový prodejny jako Lyca, Fabory apod. V nejhorším potom hobbymarkety.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no mašina má přes 200kg.potřebuju hlavně aby se to nežvejklo a taky aby to mělo železný futro a ne jen plast
-> Mantrabeach: A co kolečka jak jsou na kufry, brusle atp.?
-> m8rinek: zkusím zítra zajet do obi,hornbachu atd.nepotřebuju zase nějaký kravský kolečka ale něco s průměrem díry 8mm a kolečko aby mělo kolem 50mm průměr max.klidně silon ale dneska sem koukal v železářství a bál bych se že hned praskne
-> Peťa Klíč: www.google.sk/search?q=st
ojan+n...
-> Mantrabeach: Kolečka ukrojíš ze silonu?
a cože to?
-> Eidy: no uvidíme.kamarád to má bez dorazu a dobrý ale můžu tam plíšek navařit.ještě to není komplet hotový a nemůžu na spodek sehnat kolečko
-> Mantrabeach: Pěkný. Držák na motorku? A v těch Lkách nebudou dorazy, aby to nevyjelo?
já dneska tohle.ještě musím někde sehnat kolečka aby to jezdilo jak má a natřít to
Já dneska (dá se říct, že mě ukecali) začal kuchat feldu kolegy z práce... Výměna blatníků. Bohužel šel povolit první a poslední šroub. Pak už nic. :-( Ale řezat jsem je nemusel, protože ty matky už neměly v čem držet. :-D Po odvrtání bodů mi zbyla hromádka na lopatku a pár cm čtverečních plechu do kovošrotu. :-D
-> stepan: Že by někdo při montáži otočil těsnění? Už jsem to viděl...
Zbytek motoru se zdá bejt v pořádku, hlava prej jezdila nějakej čas ve felicii a tohle se nejspíš stalo tam.
-> Eidy: Všechny, ale ostatní výrazně míň, tak do 1mm.
Tohle nejhorší je uprostřed (vedle prostředka).