-> VeTeV: vešli jsme se pod dva bez asistence... tak jsem si přihodil střední asistenčku za 260 a čtvrtletní platbu za 103 a vychází to na 2150,- ročně :-) u spotřebáka by se ta asistenčka mohla někdy hodit.
-> VeTeV 10.01.14 22:07:00: já od český utek po 32 letech neb mě nasrali a sem u Kooperativy a platim ročně kolem 1300,-kč a zase pudu za makléřem jestli mě to trochu nestáhne
-> VeTeV: joo já jsem si to musel jít vyhádat..... šmejdi mi chtěli uzmout bonus na feldě kterej mi předtim převedli z pojistky 130ky..... po návštěvě pobočky už mám bonus zase přičtenej
cumim jak puk, ale misto avizovaneho zdrazeni pojistky me Česká pojišťovna snížila 1/2 roční poplatek za Karkuli - tak to máme za necelejch 750,- na půl roku, to je docela kulantní nabídka
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ještě by to chtělo ustanovit štáb pro uvádění mylných tvrzení na pravou míru.. .
Jo a že se mi najednou objevily červený vlnky oprav pravopisu, to je taky nová fce anebo jsem si toho se svým postřehem důlního koně všiml teprve tenhle týden ?
-> m8rinek: TP-Linky mám celkem v oblibě, už mi mnoho 741ček prošlo rukama. Můj domácí router umřel jako na potvoru hned po novém roce, tak jsem alespoň přešel na lepší stroj a sice TL-WDR3600. N600 by mělo na to "domácí žvýkání" stačit. Verze s N750 nebo N900 nebyla zrovna k dostání za rozumnou cenu.