skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jozka: nemáš spíš jiný prohlížeč nebo PC?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ještě by to chtělo ustanovit štáb pro uvádění mylných tvrzení na pravou míru..
.
Jo a že se mi najednou objevily červený vlnky oprav pravopisu, to je taky nová fce anebo jsem si toho se svým postřehem důlního koně všiml teprve tenhle týden ?

Jo a že se mi najednou objevily červený vlnky oprav pravopisu, to je taky nová fce anebo jsem si toho se svým postřehem důlního koně všiml teprve tenhle týden ?
-> m8rinek: Ty vole zas nová funkce... ale dobrý, to sedlo! 

-> Radek Retro eLeSo: Takhle bych to taky viděl.
-> aDAm: Zkus říct U-Geenoj, jestli by Ti nedal funkci korektor, ty by jsi to jen opravil a nemusel vysírat ;).
-> aDAm: Zkus říct U-Geenoj, jestli by Ti nedal funkci korektor, ty by jsi to jen opravil a nemusel vysírat ;).
-> stepan: To bude zřejmě nějaká nová varianta airbagu, co se po vystřelení sám od sebe vrátí do původní polohy..

-> Jozka: A v modernějších povozech taky airbacky. 

-> stepan: A někde uvnitř se většinou nachází šutrpáka.. alespoň jsem to letos zaslechl jako novinku.
-> stepan: aha tak to pak jo ;)
-> aDAm: Ta část auta, na kterou se montujou zrdcádka a přes silembloky motor.
-> aDAm 10.01.14 09:37:44: kasle=kastle=karoserie 

-> m8rinek 09.01.14 19:56:20: prosímtě co je to ta "kasle" ?
-> koště: Ale prd :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak se mi zdá, že je dobré vyvarovat se uploadování jakéhokoliv svařování 

-> Fén: Uz moc ne :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Favorit je taky nevhodně navržený a kolik lidí v tom jezdí.
-> Fén: Jasne no :) Ale je to nevhodne navrzeny a me by to sralo z principu :-D
-> Stepan FUN: Já nemyslel zrovna ke mě. Ještě to tak. :o))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jak psal M8. Záleží co vše to ponese.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jak psal M8. Záleží co vše to ponese.
Dorychlorenovoval jeden Personal... další zbývá, ale ten se musí vzít od základu. Ještě poladit krytku...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jestli na tom je holá kasle...
-> Fén: Jaky mate podminky? :-D No hele nerikej, ze takhle spojeny trubky lze nejak moc zatizit. Chtelo by to nejaky vyztuhy...
-> Fén: Snad radši ne... By Ti všechno vracel, aby sis to předělal. :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nechceš jít dělat výstupní kontrolu do svařovny? :o)
-> kejvl: ale zato mám maximální výtěžnost tohle torzo po mne zbolo. 

-> Jakub Vedral: Velmi dobre vyprojektovane spoje 

..včera focení "na strýčka Pompa" (další vobjázky asap) a dneska .. místní plátek 

-> Bucin:
příště se polepši

-> kejvl 07.01.14 20:13:13: ja jsem lama klopim jenom na bok
-> Mr_Kubas: To sa spravi
, predtym som to mal v mensej skrinke a to bolo horsie
alias kábel na kábli 

-> koště: Tak student, to je cajk 

-> Nwkt: částečný úvazek z důvodu, že sem student. Neplatim zdravotku a sociálku jen když přesáhnu nějakej roční obrat (nevim kolik).
-> RadovanSkodovkar: Chtělo by to trochu štábní kultury s těma kabelama 

-> m8rinek: TP-Linky mám celkem v oblibě, už mi mnoho 741ček prošlo rukama. Můj domácí router umřel jako na potvoru hned po novém roce, tak jsem alespoň přešel na lepší stroj a sice TL-WDR3600. N600 by mělo na to "domácí žvýkání" stačit. Verze s N750 nebo N900 nebyla zrovna k dostání za rozumnou cenu.
-> RadovanSkodovkar: On je připojenej, jen není zamontovanej
Taky jsem zatím nadšenej jak to šlape 

Dnes jsem navštívil p. Jandu v CIMBU, kde mi udělal diagnostiku a poladil řídící jednotku 

-> cPetan: SSD odporučam, pod W7 to vyzerá zatial schopne 

-> RadovanSkodovkar: To mi připomíná, že budu muset pc vyčistit a taky konečně přimontovat SSD, který je zatím jen položený 

Sice nie na škodovke (snáď nebude vadiť) ale trochu upgradoval PCčko novym SSDčkom a prehadzanim do druhej bedne
.

-> Nwkt: no pokud to ma jen jako doplnek k zamestnani, tak je to s odvodama jinak ne? Uz si to nepamatuju.
-> Nwkt: Kdyz ma OSVC jako vedlejsak tak plati mensi minimalni zalohy a navic jsou zuctovatelny myslim. Zatimco u hlavni cinnosti OSVC ty minimalni zalohy zaplatis vzdy, i kdyz vypocteny odvody podle prijmu by byly nizsi....
-> dragon_cb_cz: Tak aby mu po zaplacení odvodů zbyla nějaká rozumná částka, což mi moc nekoresponduje s tím částečným úvazkem a jedním k tomu
-> Nwkt: Joo my tu měli starej Straightcore a Zyxel, pořád to padalo, nemělo to dosah, velká chybovost, nejelo to... Dal jsem tohle, nainstaloval pomocí CD a během 10min to tu frčí jak nikdy :D.
-> Nwkt: Proc by nemelo?
-> Stepan FUN: Ja ji rikal at jede radsi oktou.... ale kupodivu to na prvni pokus dokazala plynem udrzet aby studenej motor nezkapal, to jsem docela koukal (sam s tim obcas mam problem). Na nalezeni packy na AC pumpe si radeji vzala baterku, ale zvladla to. Kde se pousti svetla a vetrak topeni taky nasla, tak snad se mi v poradku vrati
Jinak asi bych mel dodat ze si se skodovkou odjezdila svoje, nekolik mesicu s ni jezdila den co den do prace...

Jinak asi bych mel dodat ze si se skodovkou odjezdila svoje, nekolik mesicu s ni jezdila den co den do prace...
-> koště: Jenom na jeden? To se ti vyplatí?
-> koště: Ne ne, parazit jsi
Vitej do klubu 

-> dragon_cb_cz: Chudinky... :-)
Stal se ze mě tzv. "škůdce společnosti" (OSVČ) na částečný úvazek.