Tak dnes jsem si jel se šádinkou na výlet a zpátky jsem se nemohl dostat,protože uzavřeli mosty :-D , znal jsem jednu zkratku, kterou nehlídali policajti :-D . Je to polní cesta podél Labe přes malý dřevěný mostek

. Problém byl, že jakmile sjedu z kopce dolů na onu polnačku k Labi už není cesty zpět

. Místy až půl metru vody na louce mě přesvědčili o tom, že to nebyl dobrý nápad... :-D Ale nakonec jsem to na dvojku krokem projel a dokonce ani nenateklo dovnitř...
No měl jsem dost, myslel jsem si, že tamtudy neprojedu když sem s rozjel do té vody a kolem sebe jen tlačil tu velkou vlnu. Jako zázrakem jsem to jen o fous projel, takže škodovka zase ukázala ,že nepatří do starého železa :-D a v terénu to sakra umí
Policajti docela koukali když jim do zad vyjele stará obouchaná šáde, protože nechápali kde se tam vzala při povodňovém nebezpečí a stovky lidí, kteří museli čekat než je pustí taky valili oči

když je mihla hnědobílá totálně zablácená Škoda 120 se dvouma vysmátýma týpkama uvnitř
No byla to legrace :-) ,nejradši bych to zopakoval, jen už nemám tu odvahu to pak někde tahat