Nevim, jak v novejch počítačem řízenejch vozech, ale u MBčka, nebo 120 se na baterku dalo jezdit celkem dlouho. Ale Octávka by asi nedala ani 100 km, i kdyby nechali svítit jen jedno světlo a obrysovky - je tam hafo dalších spotřebičů... Leda provizorně opravit altík, případně tam nabastlit z jiného auta...
-> Majki: Nojo, než bych tam dojel, tak to bude stejně vyřešený - sice to mám asi jen 30 km odtud, ale auto mám v Praze (jel jsem pro jednoho Favorita, ale ten nemá známku a m á propadlou TK... )
-> Bukaj: Nedobijí, ale asi se přidřel. Začal dělat rachot a po chvili se rosvítilo dobijení. To je jak popsal závadu bratranek já tipuju přidřenou volnoběžku. Jsou na 42 kilometru směr brno.
Pánové je někdo z Vás či Vám známých schopný teď hodit auto na odtahovku a odvést ho z Prahy do Ostravy? Spěchá, bratranci kleklo auto u Prahy a nemužem sehnat odtah.
ochutnavka z vecerni navstevy depa na vikendove zavody ecce homo. Pekny kousky tam byly RS nebo ala RS tam bylo hned nekolik, ale ani jednu LR/LA jsem tam nevidel
odevzdáním bakalářky? V podstate 2 dni... V utorok bola skúška, v stredu večer mi došiel vysledok a vo štvrtok som daval viazat bakalarku. Dneska som ju odovzdal :-)