skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Majki: Nojo, než bych tam dojel, tak to bude stejně vyřešený - sice to mám asi jen 30 km odtud, ale auto mám v Praze (jel jsem pro jednoho Favorita, ale ten nemá známku a m á propadlou TK...
)

-> Bukaj: Nedobijí, ale asi se přidřel. Začal dělat rachot a po chvili se rosvítilo dobijení. To je jak popsal závadu bratranek já tipuju přidřenou volnoběžku. Jsou na 42 kilometru směr brno.
-> Majki: Něco s altíkem jako že nedobíjí, nebo že se kousnul? Kdyby první varianta, tak by s tím šlo něco udělat. Altík na žádnou Octavii tu nemám.
-> Bukaj: Měla by to být octavka, něco s altíkem, 332km do Ostravy jsou někde na dálnici.
-> Majki: Odtahovku nemám, ale co je to za auto? Jestli škodovka, tak by se dalo zapracovat na opravě, ne? A kde to je? na lano je to asi dálka, což?
Pánové je někdo z Vás či Vám známých schopný teď hodit auto na odtahovku a odvést ho z Prahy do Ostravy? Spěchá, bratranci kleklo auto u Prahy a nemužem sehnat odtah.
-> haso: ale tak není špatnej nápad tam hodit svíčku zapálit a počkat až bude kouřové sklo :D
-> Tomaso435: len tak 

-> haso: nie, prečo?

-> skodar: aj to svieti?
-> Klubko_: šup sem s galerkou :)
Dneškem je garáž komplet FULL
.110R,Garde,130 Rapid a žlutka.dvě auta na podstavci a už to není kam dát skoro 

-> SexyStroj: Děkujeme
-> Koblet 01.06.13 18:18:44: kdybys natáhnul plachtu tak máš hned půlku bazénu napuštěnou

-> škoda caddy: A to je hezké
-> škoda caddy: Tak to je hezké

Venku prší nemam co dělat, tak se s mladym věnuji stavení z merkura.Kde sou ty časy když sem si z toho stavěl pořád.Na fotce stavba desty
Klubko_ 31.05.13 23:03:07 napsal:
ochutnavka z vecerni navstevy depa na vikendove zavody ecce homo. Pekny
kousky tam byly
RS nebo ala RS tam bylo hned nekolik, ale ani jednu
LR/LA jsem tam nevidel
dnes jsem tam byl a jsem hooodně spokojen
ochutnavka z vecerni navstevy depa na vikendove zavody ecce homo. Pekny
kousky tam byly

LR/LA jsem tam nevidel

-> Koblet 01.06.13 18:18:44: no pekne
U-Geen 30.05.13 12:05:11 napsal:
… jestli by se nemel titul pripisovat povinne k nicku, aby kazdej vedel s kym ma tu cest :))
A kdo nemá titul, bude mu přidělen. "Dobrý den pane Bílek, byl vám přidělen šlechtický titul De ..."
… jestli by se nemel titul pripisovat povinne k nicku, aby kazdej vedel s kym ma tu cest :))
A kdo nemá titul, bude mu přidělen. "Dobrý den pane Bílek, byl vám přidělen šlechtický titul De ..."
A po obědě začalo pršet tak jsem poslal rodinku slavit den dětí a cvičně vyndal agregát. Bude GO převodovky.
Dopoledne ještě nepršelo tak jsem vyhnal děcka vykopat díru na bazen. 

-> Hurdis: Já to říkám pořád... Jsem divnej. :o))
ochutnavka z vecerni navstevy depa na vikendove zavody ecce homo. Pekny kousky tam byly
RS nebo ala RS tam bylo hned nekolik, ale ani jednu LR/LA jsem tam nevidel 

-> Fén: Je to rebel! ....

-> Tomáššš: v Octavii som veru takúto trasu nešiel dávno , 400 km zvládam v hocičom
-> suri: pre teba v octavke ano ...
Asi jsem si vážně našel nového koníčka místo aut. :o) A neleze ani tak do peněz. :o))
dragon_cb_cz 29.05.13 21:52:27 napsal:
→ francomk: To jsi dodělával zkoušku den před
odevzdáním bakalářky? V podstate 2 dni... V utorok bola skúška, v stredu večer mi došiel vysledok a vo štvrtok som daval viazat bakalarku. Dneska som ju odovzdal :-)
→ francomk: To jsi dodělával zkoušku den před
odevzdáním bakalářky? V podstate 2 dni... V utorok bola skúška, v stredu večer mi došiel vysledok a vo štvrtok som daval viazat bakalarku. Dneska som ju odovzdal :-)
-> castrol: chtelo by to jeste tak o 4 cm k zemi a bylo by to ono
-> LosNorkos: ale jo jde to
-> Tomaso435: to je to tolik videt
....no jo nejak na to neni cas

-> Tomáššš: to je nejakých 380km podla trasy , to je taky kratky nedelny vylet
-> LosNorkos: a ted už jen aby to nebylo tak schnilý a je to
Dnes uspesna trasa Dolny Kubin - Nitra a spat .
stovka to zvladla vporiadku a bez problemov 

-> Jozka:

-> matoo: Doufám že příští měsíc budou na autě

-> Soptikmartin: a kedy budu dokoncene kolesa a nasadene na aute?
-> U-Geen 30.05.13 12:05:11: Klub sráčů II ?

-> j_j: Samá inteligence tady. Tak máš po škole a šup makat do roboty.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to by tu vyzeralo, sami studovani ludia 

-> U-Geen: Ja jsem pro, takhle jsou slusni lide ohrozovani ze vsech stran bez varovani. No ted ne vlastne, az pristi tejden :-)
-> j_j: Toz vitaj v klubu zatracenych

-> j_j: Toz vitaj v klubu zatracenych

... jestli by se nemel titul pripisovat povinne k nicku, aby kazdej vedel s kym ma tu cest :))
-> j_j: no a uz si v riti, inzenyr 

-> j_j: Gratulace pane... a závist

-> dragon_cb_cz: dneska Ing. a ted už srát na školu...konečně 

-> francomk: To jsi dodělával zkoušku den před odevzdáním bakalářky?