skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Stepan FUN: Dokonce ALU tmel...
-> Majki: Vidím na tom dobře klasickej tmel a ne speciál na plasty?
-> Citr0nik: predsa si tam tu dieru spravil, ach jo
-> Stepan FUN: no tuty, znova na geometrii,matice volovi zavařit a zkoumat gumy
-> Vojtisek: Myslím si, že nepřejde. Pokud budou nakřivo sjetý, tak obě. A ta rezerva to jenom maličko zlepší. Pokud bys otočil gumu na ráfku, mělo by se to "vyrušit"...
-> Tomaso435: hele aspoň si pak řeknu, že felda není to úplně best jak říká franta město

-> Stepan FUN: jj, přehodíme jednu stranu na rezervu a když to nepřejde, tak druhé kolo a uvidíme, která strana je vadná
-> Stepan FUN: než něco zkoušet koupil bych dvě nový...
-> Vojtisek: už ho s tím sráčem pošli do prdele :-D dyt je to pořád něco :D
-> Vojtisek: už ho s tím sráčem pošli do prdele :-D dyt je to pořád něco :D
-> Vojtisek: Nemusí to být nutně v háji pneumatiky, většinou ten problém je v jednom z disků, jak jsem tady už někde psal. Pokud jsou pneu dobré, přehodit přední za zadní, pokud ne, přehodit disky přední za zadní a pneu nechat tak jak jsou.
-> Vojtisek: Budou nakřivo sjetý... Od tý předtím rozhozený geometrie. Pokud to jde (nejsou směrový, či asymetrický), tak zkusit jednu otočit na ráfku.
EDIT: A jestli se v tý geometrii po jejím udělání znovu vrtal, tak bych na ní dojel znova. Bůh ví, co tam provedl a mohlo to mít jinej důvod, než že někdo udělal blbě geometrii - viz současnej případ...
EDIT: A jestli se v tý geometrii po jejím udělání znovu vrtal, tak bych na ní dojel znova. Bůh ví, co tam provedl a mohlo to mít jinej důvod, než že někdo udělal blbě geometrii - viz současnej případ...
Stepan FUN 26.05.13 19:01:58 napsal:
→ Vojtisek: Dojeď s tím na geometrii. Ale než se v tom
začneš vrtat, tak přehoď přední kola mezi sebou. ;-)Tak jsme přehodili včera kola přední mezi sebou a felda táhne na druhou stranu - v háji pneumatiky, co?
→ Vojtisek: Dojeď s tím na geometrii. Ale než se v tom
začneš vrtat, tak přehoď přední kola mezi sebou. ;-)Tak jsme přehodili včera kola přední mezi sebou a felda táhne na druhou stranu - v háji pneumatiky, co?
-> myschaak AZNP K.Hora: ne ne
-> Plisek: tlumex to schová

něco včera jen ta šedá je nějaká světlá
-> Luky: To rozhodně nepopírám. Ale zase tak úplně běžně to v dobrým stavu neseženeš. ;-)
-> Stepan FUN: no ale v porovnání s erkem je stovek řádově víc 

-> Luky: Čeho se všude válí hafo? Vyhozenejch střešňáků? :-D
Nebo myslíš slušnejch střech, či neshnilejch celejch skeletů na kilo? Tak s těma je to už horší. Stovky totiž hodně hnily právě v tom žlábku střechy. :-/
Nebo myslíš slušnejch střech, či neshnilejch celejch skeletů na kilo? Tak s těma je to už horší. Stovky totiž hodně hnily právě v tom žlábku střechy. :-/
-> m8rinek: No jo, takový hi-tech na eRku 

Udělat střešní okno do kila mně nepřijde takový zvěrstvo, válí se jich všude hafo 

-> Citr0nik: Ty woe on řeže díru do kilí střechy. :-/ A já jsem děsně nas_anej, že to původní majitel mýho auta udělal... Ale už je naštěstí doma střecha jiná. Ještě nechat ušít stropnici a najít čas na výměnu...
-> afro100: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Naprostej souhlas.
-> m8rinek: Tak do mýho kila neteče i když tam te střešňák je. Ale jak jsem psal - lepší kdyby nebyl... Možná nějakej dobovej. Ale to bych tam musel dát jedině vikýř z klasický střechy, nebo "víko od popelnice" z PV3S. :-D
-> afro100: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Naprostej souhlas.
-> m8rinek: Tak do mýho kila neteče i když tam te střešňák je. Ale jak jsem psal - lepší kdyby nebyl... Možná nějakej dobovej. Ale to bych tam musel dát jedině vikýř z klasický střechy, nebo "víko od popelnice" z PV3S. :-D
-> dragon_cb_cz: nevěřím, zasáhl i přítel CNC pilník...
-> Hurdis: No co bych nediagnostikoval, symptomy znám víc než důvěrně
A se specializací souhlas, proto už mám taky eMka a aby se nehádaly, tak 2 vlečkový a 2 kyvkový
A souhlas s -> Jozka: , postupka je hezká, ale...

A souhlas s -> Jozka: , postupka je hezká, ale...

-> Hurdis 26.05.13 18:25:34: Dobrej rozbor..
Postupku jsem ale už zavrhl, 4. stejný (podobný) se mi zdály mnohem jeddnodušší..

-> m8rinek: Počkej až se oteplí a zase přestanou 

Sešteloval jsem dveře na erku, tak že chodí na fouknutí :))).
-> Pavel P@nkáč: Fotka zkresluje. Ono záleží jak to máš rozvržené...a jaké rozměry má prostor. Já to mám asi 5,8 x 7,3. Vedle bude malej skládek, kde bude kompresor i žirafa a podobný přípravky...na dílně toho co nejmíň :o)
uvidíme až se zabydlim,pak ti povim
uvidíme až se zabydlim,pak ti povim

-> Max: tak 42 neni zas tak malo foto vypada mensi ja mam 60m a mam tu hever, pneuservis, ponk, nejakou skrin, lis, zirafu, nohu, kompresor a da se tu na dvou autech najednou pracovat....
-> Pavel P@nkáč: no tak je to 42m2. až tam dám ponk, zouvačku a vyvažovačku tak je to akorát na auto a je plno. Ale jak píšeš, lepší než se válet po zemi jako do teď.
Tak příští level bude úplně v jinejch rozměrech, ale taky někde jinde
Tak příští level bude úplně v jinejch rozměrech, ale taky někde jinde

-> m8rinek: Přijde na to sám a bude zavařovat 

-> Max: pekny i kdyz celkem malý:) ale tak lepsi nez na blatě venku:D
-> U-Geen: jo aha....no nevim jeslti se to povede, protože jsem dost vytíženej, tzn stále obsazenej hever (jen co ho zapojim..)
když budeš potřebovat, tak dej vědět, třeba něco vymyslíme

když budeš potřebovat, tak dej vědět, třeba něco vymyslíme
maloval jsem garaž a jelikoz byla šílena a ceka me stavba ponku-poslouží stara kuchyn

-> Max: ne, jako hodinovou autodilnu bez mechanika :) tzn ze bych te nemusel otravovat praci...
-> U-Geen: myslíš jako garážový stání ? Nebo bys chtěl půjčit i kladívko... ? :o))) asi by to bylo drahý 

-> j_j: Já mu jeho auto neberu.
-> j_j 27.05.13 10:03:43: asi tak :-)
-> m8rinek: je to jeho auto
a zrovna už dělaný (stříkaný) kilo model 1973 (r.v.1976) standard nebo luxka jako by měla nějakou cenu...není to LS/R, tam bych to chápal 

-> Max: parada, za kolik pronajimas na hodinu? :-))
-> Citr0nik: Na střechu v kilím tvaru se střešňák nemontuje. Zpravidla tam chčije. Navíc jestli to auto nějakou hodnotu mělo, tak už ji nemá. Gratuluju.
-> Karel.: díky. už mi to přijde malý 

-> Max: tak to by se mi taky líbilo,pěkný

mokrá podlaha je od vytírání po malování. Pro rýpaly..ještě není natřený ani zapojený hever. Natřít trámy, dám desky jako podlahu...a pak místnustka vedle (budoucí skládek)
Samozřejmě nastěhovat potřebný věci jakožto ponk, nějaký polikčy a spoustu nářadí :o)
Podstatný je že už tam zajedu a dá se tam dělat
Samozřejmě nastěhovat potřebný věci jakožto ponk, nějaký polikčy a spoustu nářadí :o)
Podstatný je že už tam zajedu a dá se tam dělat
nedá se říct včera...je to dlouho se táhnoucí práce...ale po letech to konečně vypadá dílna zhruba tak jak jsem si představoval...alespon zevnitř
-> Citr0nik: Ach jo... jiní tady horko těžko schánějí zdravou střechu bez díry na výměnu a ty ji tady vyřežeš... 

-> Arnold: líbí se mi že už máš pověšený všechno důležitý nářadí 

-> afro100: zaručený spôsob ako v aute spraviť bazén

-> Citr0nik: tak tym stresakom si to pokazil ..
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak já :) dneska beronoval základ pro krb a gril.