-> T 09.06.12 09:38:16: no naposled když mě stavěli tak to bylo za 100kč každá věc co si našli a v součtu to dělalo 1000kč.Ale už je to 7 nebo 8 let a za tu dobu na tom autě přibilo pí*ovin že dnes by byla pokuta min za 5tis :)
Strašně dlouho přes naši ves nejelo policejní auto a když vyjedu já tak tady rovnou stavěj.Ale měli smůlu,stáli na konci ulice a už vybíhal s plácačkou jak mě viděl a slyšel,ale naštestí bydlím v půlce takže pár metrů před ním jsem hodil blinkr a zaplul do dvora :)
-> castrol: hentie sa furt otriasali a nesvietili svetlá , oco sa bál pokuty a tak , tak som mu povedal nech kúpi keramické a po dvoch mesiacoch som ich aj nahodil
-> Urbi: jako pod tim jsem nechal starej nastrik, co drzel jak pribitej, jen jsem to obrousil odmastil a natrel, mám 5ti kilovku a nezdálo se mi že toho moc zmizlo, myslim ze to vpohode vystaci na cele auto :)
-> Tommyk: díky , Technika a prevádzka dopravy sa to volalo , ale tak ako odborné boli predmety ako cestné vozidlá , cestná doprava , autoelektronika a iné ... síce prkotiny a neviem viac ako som vedel ale aj tak ...
Dnes jsem rozchodil po roce zadní brzdy...následovala malá projížďka a při tej jsem zjistil zarezlý pístky v levým předním kole :) Tudíž projížďka po okolí zkrácena na cca 5 km a skoro před barákem jsem málem platil pokutu Z predele klika...
-> alpin: aspoň sa zajebeš dva roky , ja mám rozporuplné pocity teraz ,,, až som to nečakal , nič jebnem si red bull a spať , zajtra je zase deň na premýšlanie