-> suri: mě právě překvapilo že 1.6 16V má ten výměník. Za mě - pokud je to vaše auto, tak bych byl za pevný interval 10-15tis. žádnejch "až 30"...
-> Jarda/felda: lepší než většina modernějších motorů u koncernu. kromě TDI kde je papírová vložka, tam se o výfuk nespálíš a já se spálil u AEE jen 1. a to jsem měnil už 5x nebo 6x na mým autě
-> Tommyk: nie , výmeník to nemá , menil , po zábehu cca ... teraz už pôjde len na Longlife prehliadku a potom sa rozhodne či prejdem na pevné intervaly
-> Tommyk: vravím , pri 2500km som menil , zavadzia tam trubka od klímy a výfuk , vypustiť horúci olej je dosť problematické , musíš na filter počkať , ale pohoda inak , len keď to nechceš doškrabať tak dávaš bacha
-> Joki: Hehe čírou náhodou máme doma veroniku, náhodou tiež ten istý odtieň, len tieto práce ju ešte len čakajú ale silno ich už potrebuje... hlavne v spodných partiách :)
Nooo,tak dneska jsme trošku začali hýbat se sáním,je to odlitek,tak odfrézovat ty "cucky",zarovna
t,vyvrtat, spasovat a asi nějaká hezká barva,leštit se s tím nehodlám :)
-> Gryzly: Mě představivost selhala - tenhle buben tedy stočenej je, ale míru ještě má pod dovoleným maximem.. pakny a zbytek je NEW - tak 5 tisíc km.. já bych tam čekal na žebrech bubnu nějakou stopu otěru.. jo, pískání mizí při sešlápnutí pedálu.