-> francomk: hovor si co chces, tak isto mozes byt sikovny ako chces, na MKP bola priemerna priprava kedysi sikovny 3dni menej sikovny 5dni, o technologii zvarania ani nehovorim, mozes byt hlava aka chces, ale nehrozi taketo kvantum skusok urobit aj keby co bolo. Je mi to asi jedno, ja mam titul vydrety, aj tak mi to je teraz na h.vno...
Bohuzial v dnesnej dobe nie su asi dolezite vedomosti, hlavne ze je titul.
-> Gryzly: pravé "kulaté", áno stačilo by prehodiť sklíčko z pravého do ľavého + prehodiť ten vonkajší rámček. Len neviem či sa ešte dajú kúpiť nové vložky zrkadiel na škodovku, v mototechnách som to už dávno nevidel. A takto mám zrkadlo nové, rámček som si upravil do obla a nemusím zháňať druhé pravé na súčiastky. Navyše som prerábal aj stredové zrkadlo, tak mi to vyrezali jedno s druhým.
-> darkstar93: to neviem, ale to je snáď jedno z akej, prídeš do AVIA/LIAZ predajne, pýtaš zrkadlo a buď také majú alebo nie. Musí mať potrebnú veľkosť a byť vypuklé.
-> minno: super. chystám sa tiež dať do speťakov nové tie zrkadlá. inak moj pravý speťák mi pripadá ako keby nejakú takú vložku mal. je to rozdiel oproti obyčajnému zrkadlu. je to možné?
-> darkstar93: ja som si kúpil nové zrkadlové vložky do Aviackych veľkých zrkadiel, tie sú panoramatické, a z nich som si dal vyrezať do škodovky.
-> suri: no práveže mne teraz vadilo že na škodovke v tom ľavom a strednom zrkadle bolo všetko podľa iných áut "moc blízko" a čiže síce veľká plocha zrkadiel, ale malá vyobrazená plocha odrazu. Teraz budú panoramatické všetky 3, takže rovnaký odraz bude na všetkých.
-> haso: kľudne, sa ti to oplatí aj po prirátaní poštovného :-) Tiež si myslím že je to dobrá zmena k bezpečnosti, či už v meste, alebo na diaľnici. je to dosť veľký rozdiel.
-> minno: hlavne sa nevybúraj , je to nezvyk takéto zrkadlá , octavia má v tom mrtvom uhle panoramatické , v jednom zrkadle auto ďaleko a v strednom za tebou :D
-> haso: za rezanie len 1,99 eura dokopy aj s nákupom Aviáckych zrkadiel 6,99 €. Veľa muziky za málo korún. Ale v tom sklenárstve sú ozaj nejakí extra lacní, lebo čo som si bol dať vyrezať zrkadielka do slnečnej clony keď som si ju čalúnil, tak aj s materiálom aj s rezaním som dal za to pár centov.
-> minno: ze som taky neslusny, kolko si vypytali za rezanie? mne najprv zadelil ze 10, som mu povedal nech si to necha a potom ze 5e ja ze no to je uz lepsie a skoncili sme myslim na 3e
-> Jarda/felda: nevadí , ja nemám aktuálne žiadne auto na prehliadku , octa to má ešte ďaleko - 30tkm / 12/2013 a tam sa bude rozprávať o viacerých veciach nie len o oleji , ale u nás to robia klasicky vypušťákom a nechajú poriadne vykvapkať ,,,
-> jarda.u1: keby som si ja mohol v škole robiť veci na auto tak som spokojný ešte viac :D síce technika v škole stojí za nič s tými vôlami kilometrovími ale aj tak lepšie ako nič.. naštastie to je zatial kde vyrábať. tak som spokojný :)