-> MOLSO: Když jsme to s Tomášem sundavali, tak jsem ho chytil za řemenici a ejhle, ona je nějaká volná. Podle všeho je to vylágrovaný v uložení. Je vůle na celé klice. Až se otevře, tak budu moudřejí. Ale i s tou prasklou klikou jsem s ním najezdil ještě nějakých 200 km a i teď ten motor jezdí. Na dílnu přijel a to jsem to hnal nějakých 80 - 90 km/h Když to půjde, tak ho uložím a někdy až se budu nudit, tak opravím.
To neni moje, ale je to parádní dvouválec.. řídil jsem to podruhé v životě. Poprvé jsem s tim jenom couval do stodoly. Akorát je tam malá mrtvá baterka a mě se to natočit nepovedlo, tak musel majitel. Nechápu.. asi mám špatnou karmu. Ale jinak bezva stroj. Na to že je to východní Němec, který já z principu nesnášim, tak se mi to líbí víc než Zetor 6911.
-> Kuladmin: tak to nevím, teda ne že bych tvrdil, že nemáš pravdu, ale já ty hodnoty neznám. Na Feliciaklubu nejsem registrovaný, takže s tím nemůžu nic udělat. Ale dík, žes to napsal, aspoň vim zas něco nového ...třeba si to zapamatuju
-> Tommyk: 20 km , zacítiť to poriadne bolo na ceste kde sa nedalo stáť , a pri lidli kde som vysadil posádku bolo toľko ľudí že som sa na to vysral a išiel do školy ...
-> Tommyk: veřit nemusíš , našťastie to bolo vpravo vpredu a bol tam ok prah , a dalo sa s tým celkom normálne ísť kým som neodstavil , zrejme som to ako šofér vyvažoval :D
sú tam zohýbané rantly prahu , hlavne vzadu , a korozia tiež , a origo heveru veľa nechýba aby bol na zemi , spíš ma serie ta pneu , mohla ostať nová
-> suri: počkej.. jestli teda rozumím dobře.. nevěřím tomu že to máš tak shnilý. ale je fakt že já bych měl při defektu problém tim originálnim heverem bych se na zadku dostal možná tak pod sedačky
-> Tommyk: vo felde je rezerva , ešte origo continental , super guma , bola nepoužitá ale chytil som defekta , tak som to musel riešiť takto a som rád že bolo za čo zodvihnúť ...
rychlej dotaz asi i dost hloupej.. jaké má rozměry klasická žárovka co je ve fedlě v interierovém světýlku a co se používá normálně třeba na osvícení spz ? 36 mm délka ?
-> Milan 136 17.05.12 21:38:04: krásný to máš,a ten znak je super jinak já taky léčim po zimě-dotykový plochy mezi nárazníkem a blatníkem sou fakt vopruz