-> darklord: U modernich stroju, pokud chces mit minimalni ztraty a maximalni zisk, tak skoro jo. Jestli myslis, ze to je jenom nastartovat a jet po poli, tak by ses mel probrat
-> castrol: aj já jsem dneska prorážel elektriku 110cm zdí....úžasnej zážitek...12ka vrtáke na šestej pokus prošel po cca 2h a 25ka maximálně 20cm za obou stran....tak 16ku roxor,palici a modlit se aby jsme ho dostali ven,nakonec to vyšlo
bral jsem to dráťákem pak jsem šmirglem narušil zbylé rezové puchýřky a znova dráťákem. bojim se to brát moc abych za chvili nebyl na druhe straně ještě to mohu vzít odrezovačem ale tomu moc šance nedávám.
o víkendu jsem se na chvíli dostal na Hnědku a tak jsem zkoušel odbrousit povrchovou korozi a takhle to vypadá po zásahu dráťáku na rozbrusce a teď nevim zda na to nevemu i lamelku. Myslíte že by to mohlo stačit ?
v sobotu som sa hrabal v garáži kde škodovka väčšinu života stála.. zas raz som si niečo odniesol... nejaká nádobka čisto nová.. tri sady pakní.. s tým že oco povedal že to už boli zlé. no obloženie viac ako 5 mm hrubé čiže myslím že ešte celkom slušné. pásku plechovú na hadice asi 895389753WE357 kilometrov :D ... a potom nejaký volant od kamaráta.. ale taký penový...
-> m8rinek: vpátek jsem mluvil s klukama,co tu mají zahradnictví a vlezl jim tam někdo do skleníků a trhali jim tam kabely.vyřešeno bez policie,ale zlomit o něhoho na 2x násadu od lopaty a pak ho ještě seřezat těma krátkýma kouskama,co zbyly...
Řekl bych že taky vyřešeno,ti už krást jen tak nepůjdou.