castrol 31.03.12 13:12:57 napsal:
→ Tommyk: najlepsi su prave dedulovia ked chytis mladeho
zmrda tak sa na tebe bude vybavovat
inac gratulujem
přesně tohle sem zažil se žlutkou.její první technická po složení byla bez jediný závady.vzal si mě starší chlápek,okukoval to,líbilo se mu to,probrali jsme co má na svojí škodovce atd a ještě mi řekl tenkrát že by to chtělo dozadu kotouče a bude to dokonalý
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
.
no druhá technická,to samý místo.tentokráte mlaďas,asi byl novej,nevídal sem ho tam.no hned mě zmrdal za zástěrky,neměl sem je.no překousl sem to.pak koukal na nápravu přední a byla tam lehce vylezlá guma v rameni,trochu prasklá ale nic hroznýho.to nakonec přehlídl.takže kvůli zástěrkám mě poslal zpátky.hned sem je jel nahodit,zároveň sem nandal náboje převrtaný a podložky a nahodil kola.jen sem přijel,hned mě za ně zmrdal že tam nemaj co dělat.tak sem se s ním začal hádat že sem přijel na kontrolu jen se zástěrkama a nic jinýho.začal se do mě navážet frajírek že to tam nemá co dělat,sral se ještě za výfuk 4 do 1 ale ten sem ukecal v pohodě na stáří auta.no já byl nasranej na něj,okamžitě sem mu začal tykat což ho taky pěkně nasralo a na závěr než sem odjížděl tak sem mu řekl:tak mi otevři dudlínku
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
.iDawe by mohl vyprávět jaká byla prdel.takže tentokrát mě sebral nálepku tk a jel sem zase zpátky,sundal náboje,kola a dal plechy.
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
a napotřetí sem udělal technickou a když sem odjížděl tak sem na něj pěkně zatroubil a zamával mu