v pondělí jde fun na technickou takže dneska výměna všech olopuanejch žárovek za oranžový,výměna silentbloku pod špajzkou,uložení stabíku,výměna pojistkovky,guma u řazení,oprava stahování okna-nešlo to díky svazku k el.zrkadlům co jsem montoval)...zítra ještě horní uložení tlumičů a měl by bejt cajk
Zeptám se, netušíte někdo zda se dá sehnat novej molitan co je pod palubní deskou u felicie, nebo pouze někde sehnat z vraku, případně mohl bych poprosit o číslo dílu.
-> Milan 136: jj to je pravda ale tak na vrakaci vzit jinej a vymenit je taky reseni. Ale u facek zlobej navic i ze nedrzej tlak uvnitr. Tam je to jeste horsi najit dobrej kus.
Me makaji ty original hydro stacilo je naplnit a uz to drzi snad 3 rokem tuk tuk a co me nejvic s... i tatovy na facku jsme to zprovoznily a uz snad celkem 4 technicky (dohromady obe auta) a nikdy na to nesahly zda to maka. Clovek se snazi a....
-> OndraKrupi: prostě se jim na to nehorázně vyseru a nepujdu tam ani to neohlásám buhví jak mě našli protože žádnou poptávku sem nikam nedával a sem bych určitě nepsal.. navíc když sem jim řekl ať mi pošle instrukce na email tak mě to poslala smskou
-> OndraKrupi: co já vím to mi neřekli žeprej kontaktovat nějaký managery,dělat jakýsi průzkumy a nabídky a cosi z burzou podle mě je to nějaká bouda -> Vojtisek: asi tak
tak nějak mimo mísu ale jelikož sem si sehnal práci začínaj mě volat další nabídky,nejvíc mě ale zarazila nabídka týhle společnosti : www.phoenixcapital.cz/p nepsal sem tam to sem si jistý na 90% , to budou nějaký k***y co pak nezaplatí si myslím..máte stím nějaké zkušenosti ? ať zbytečně na pohovor neprojíždím benál