skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomáššš 17.06.11 17:58:41: Tak já beru, že STK a emise dělá snad každý najednou v jeden den a emise měří na většině stanic technické kontroly...
-> Tomáššš: tak jasně
většinou se píše, že člověk udělal celkovou STK a ne jen emise a evidenčku, to je samozřejmý 

-> j_j: tak emisie :) tak to hej tam ti vzdy robia daco s motorom :/ ja ze STK ako si pisal ...
-> Tomáššš: Tohle jsou samo emise, já nevim co tam s tim čahroval - autům nerozumím. Docela se divili v jakym je to auto mechanickym stavu, ale ono mělo od poslední STK ujeto jen 100 km (!) a celkově má 40 tkm. Dal se tam s náma do řeči pán s felicií (1960) "dobrý den, pane kolego"
já tam s timhle kilem za 7čku a on s renovovanou nádhernou felinou. Zde je ještě fotka z STK.
Tady máte ještě video...je to jenom kilo, já vím, ale mám z něj radost

Tady máte ještě video...je to jenom kilo, já vím, ale mám z něj radost

-> Tuner#2: Sice som bol len raz na STK ako mam vodicak ale s motorom mi nic nerobil :) iba na EK ked som bol ...
-> Tomáššš 17.06.11 17:41:37: Od nepaměti, vždy to tak ochudí, že to je přijít o motor... takže u našich aut byl vždy zákaz na to šahat!
-> j_j: aj EK nie ? Na STK odkedy steluju motor ? 

-> minno:

prekonal som 700 metrov z automatom 

-> minno:
sranda no len som lestil a viac som pritlacil na handru 

-> castrol: sa ti pokazili zámky, tak si to otvoril kameňom a teraz si to prikryl igelitom, aby do toho nepršalo?

opravil mobil co sa mu opustil fotak a odfotil vcerajsiu pracu
-> tonek.favo: gratuluji pane

-> tonek.favo: gratulace 

-> Klubko_: ááha
sila zvyku no

-> FORM: tak karsit a origo je to čo sedí bez prihýnania čohokoľvek ale origo to isto nie je , originál je Leistritz ktorý robil aj katy -> Milan 136: ďakujem
-> tonek.favo: krávo nůžky se stále více rozevírají - si na rok 97 už ani nepamatuju 

-> tonek.favo: Gratuluju

-> tonek.favo: 

Úspěšně jsem odmaturoval 

-> tunerlada: no ze jste s Plackem chteli spis napsat "bye prazdniny" jakoze "sbohem prazdniny"
-> Milan 136: kolik stál držák rezervy? By mě ani nenapadlo, tohle shánět nový, tak jsem ho srovnal, navařil příčnou výztuhu, která byla urvaná, obrousil a natřel...takže mě to nic nestálo kromě času, ale zajímalo by mě, za kolik se to dá sehnat. 

-> Klubko_: ty si vuuul...ze zatoka 

-> tunerlada: Dřív nebo později to přijít muselo. Buď rád že máš práci, protože bys třeba po prázdninách těžko něco sháněl. Taky jsem si těžko zvykal.

-> tunerlada: je to ustav tenhle stat no 

-> Arnold: jn
-> Klubko_: čím 

tunerlada 16.06.11 21:45:45 napsal: nevim jesli podělal ale byl sem přijat do práce..bay prázdniny
Placko 16.06.11 21:47:42 napsal: → tunerlada: to si tiež hovorím…že bay pradzniny
co maji prazdniny spolecnyho se zatokou? 

-> tunerlada: je to na pytel proste neco poradny ani moc sehnat nejde pokud nemas zname bo tak
-> Arnold: sem si řikal
jinak nedivim se,s brigoškama je to špatný,mladá po roce shánění našla akorát doplnovani zboží v hrušce tak aspoň něco :)

-> tunerlada: nene ja jsem porad na stredni ted jsem dokoncil vlastne dokoncuji druhak 

-> Tommyk: diky ikdyž nevim jestli je to dobře nechce se mi tam
asi od 7 do 4-5 hod-> Placko: nejhorší je že sem chtěl někam jet z mladou a už to pude..respektive kdybych se dostal na vs tak stim seknu po mesici (ve zkusebni dobe) a du na Vs ale nepocitam stym moc...-> Arnold: ja myslel ze si ještě na střední a ty už si taky venku jo ?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Copak, jsi také pracovně nezadaný?
Možná by se hodilo i víc lidí. Kdyžtak SZ.

-> Arnold: viz SZ
-> FORM: A copak to je za job, pokud to neni tajne? 

-> Tommyk: aha aha v meileru bo jak se to pise tam svarujes ne? :D
-> Arnold: je to za umoe/ "mailerem" - nevim jak se to píše
penize se tam daj vydelat slusny

penize se tam daj vydelat slusny
-> Tommyk: to ani nevim ze tam neco takoveho je
-> FORM: tak jako dojizdet do Praglu by mi nevadilo jen ty prachy za cestu ja to mam 120 korun za den takze nevim ci by se to oplatilo kdyz ty prachy bych spis utratil za cestu

-> FORM: tak jako dojizdet do Praglu by mi nevadilo jen ty prachy za cestu ja to mam 120 korun za den takze nevim ci by se to oplatilo kdyz ty prachy bych spis utratil za cestu
-> Arnold: Vadilo by ti dojíždět do Prahy? Možná bych i něco měl, nic moc luxusního, ale pár kaček si vyděláš a vycházelo to tuším na následující dva měsíce.
-> Arnold: ve slanym v MCE by te urcite vzali. pokud teda nejses vemeno a byl bys ochotnej si udelat zivnost
popripade pres nekoho.. na brigadu

-> alpin: taky kukam vsade mozne ale je to na pytel s tema brigadama nekde chteji vodicak na auto treba nekde nejakou praxi takze pekne na hovvno je to
-> castrol: jasny ja ale potrebuji prachy ted jsem prisel o700 kc a ja ty penize neseru jen tak
takze potrebuji na leto praci a beru klidnei vikendy

-> Arnold: to je len slušnejšia varianta namiesto - jdete do prdele.. byť tebou tak by som sa popýtal kde by sa len dalo 

-> Arnold: ked niekto povie ze sa ozve tak sa na 99% neozve 

-> afro100: to jako ozvou to vim ale spis se ozvou s tim ze nemaji praci pac tam mam znameho
-> Arnold: tak ti uz sa neozvu ...
-> alpin: vole tam ty penize utracim za pokuty
ja uz sa pytal a povedali mi ze ked bude praca tak sa mi ozvu
takze nevim nevim

-> FORM:
Já na Karsita taky nemám špatnýho slova. Opadala mi ta základovka z trubek ke tlumiči (na Š120) a po 2 letech na tom není liška, i když kilometrový proběh je opravdu minimální.
Já na Karsita taky nemám špatnýho slova. Opadala mi ta základovka z trubek ke tlumiči (na Š120) a po 2 letech na tom není liška, i když kilometrový proběh je opravdu minimální.
-> Arnold: až pojdeš zase do práglu..
ja sa idem v pondelok pýtať

ja sa idem v pondelok pýtať