skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
VeTeV 26.05.11 21:39:33 napsal:
když minno vlečku tak já dvě…

Syny 26.05.11 21:41:49 napsal:
→ VeTeV: Di do riti s vleckou
Minno nandava vlecku?
To mi nak uteklo, tak to zklamal 
Pretiekla posledná kvapka oleja do bubna a posledná dávka trpezlivosti u mňa
O 2-3 týždne už budem trápny vlečkár.
VeTeV 26.05.11 21:47:42 napsal:
→ Syny: ted uz nekde juchal i nad nejakym MPi motorem –
obavam se, ze Minno ma skodovku nadosmrti a bude dohanet vyvoj ve 120ce :-)asi tak by som to videl aj ja

když minno vlečku tak já dvě…

Syny 26.05.11 21:41:49 napsal:
→ VeTeV: Di do riti s vleckou

VeTeV 26.05.11 21:47:42 napsal:
→ Syny: ted uz nekde juchal i nad nejakym MPi motorem –
obavam se, ze Minno ma skodovku nadosmrti a bude dohanet vyvoj ve 120ce :-)asi tak by som to videl aj ja

-> Syny: vojtas taky meni kyv za kyv 

-> Syny: : no nebyl bych jedinej
ale počkáme, co bude časem

ne dneska ale vcera jsem byl zkouknout toto
jinak více fotek zde abrexman.rajce.idnes.cz/B
oeng_747_na_Mosnove_25.5.2
010

-> Syny: Neboj já zůstanu u kyvky

-> Syny: ted uz nekde juchal i nad nejakym MPi motorem - obavam se, ze Minno ma skodovku nadosmrti a bude dohanet vyvoj ve 120ce :-)
-> T: Jeste abys rval vlecku do eRka barbare! Ale ze i minno povoli a da vlecku, to je teda spatny :) Toho sem mel za kyvkare jako remen...
-> Syny: Ty nemas prehled cece...
To sou ty baby.

-> Syny: : já zatím ne
ale moc nás už neni koukám 

-> VeTeV: Di do riti s vleckou
Minno nandava vlecku?
To mi nak uteklo, tak to zklamal 

-> bebeta: Musely by bejt dlouhy, aby se tiha rozlozila :-)
-> Fredie Mercury:
Pockej, je to "jeď ", ne "jeť " ne?
-> Fredie Mercury:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslíš jed třeba na krysy? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kdyby sme nebyly na písku tak to udelám deska se to sesypalo na jednoho UK delníka ... thak sem si to rozmyslel ...
-> bebeta: Dej dve fosny a jed 

Dnes mi udělaly tuto jámu před vratama .... a zítra mám jet na Želiv fákt skvělýý ... :( NEPOTĚŠÍ
-> Boomber: gratulacie...
-> Boomber: Congratulation 

-> Boomber: Gratuluji 

Dneska jsem udělal státnice na stavárně VŠB-TUO a je ze mě bakalář.
-> suri: budem nalievat alkohol
-> castrol: cez zimu horšie
-> suri: voda nieje problem potokov je vsade dost 

-> castrol: ja to mám len na hranie inak je to o ničom na bežné jazdenie , iba míňaš vodu
-> suri: uz aj ja ale ja to hlavne potrebujem koli bi-xenonom
-> castrol: aj ja mám
-> Tomaso435: tak tak a funguju
-> castrol: FUCKující ostřiky :-D
tak dnes jsem auto pořádně umyl, vyluxoval, oživil plasty a naleštil. prostě taková přípravička na Želiv ať nedělám ostudu se zasranym autem
foto bohužel z mobilu 

tak sme dneska s tomikem namontili komplet zadni kotouce ze G3 gti 

-> minno: dam vediet ked tam pojdem, alebo nazad...ale skutocne neviem datum a ani cas, pretoze...:-) vies jak to je...ked uz taku dlhu cestu meram tak odtial snad neodidem o 12tej ako mi kazde check-out 

Tak jsem dneska kuchnul porizene IDFko
36 telo, 32 dif, 57 emulze, 145 tryska, 235 vzdusnik.
Ten vzdusnik mi teda trochu zklamal. Nema nekdo prebytecnej mensi webri, kolem 200?
36 telo, 32 dif, 57 emulze, 145 tryska, 235 vzdusnik.
Ten vzdusnik mi teda trochu zklamal. Nema nekdo prebytecnej mensi webri, kolem 200?
Dnes som menil silentbloky v šikmých ramenách v domácich podmienkach. Odvŕtať tú vnútornú gumu, aby mohli ísť tie stredové trubičky von, tak to je teda riadna drbačka :( Pošlo pri tom pár vrtákov, ale nakoniec sa podarilo :) Následne úspešne nalisované nové silentbloky do obidvoch ramien.
haso 25.05.11 18:58:32 napsal:
→ ShadeKK: jo, cez namestovo :-)tak to sa zastav :)
Ja idem do Krakowa o dva týždne zaviesť bracha s manželkou na letisko, odlietajú na "svadobnú cestu" do Paríža.
→ ShadeKK: jo, cez namestovo :-)tak to sa zastav :)
Ja idem do Krakowa o dva týždne zaviesť bracha s manželkou na letisko, odlietajú na "svadobnú cestu" do Paríža.
Lízátko je hotový a DO k centrálu namontovaný. :-)
Fotky u auta ať to tu moc nezasírám...
Fotky u auta ať to tu moc nezasírám...
-> myschaak AZNP K.Hora: to už ti nebude bekovka slušet jako správnému strécovi

-> 1560: skoro)
-> haso: mňa baví až na tú p*u čo to učí
-> myschaak AZNP K.Hora:
I barvou vlasů?
I barvou vlasů?

mladá mě teď ošmikala,vypadám nějak takhle:

-> suri: ale mna literatura nikdy neoslovila, takze tak to bolo...ale co je to fuk, 2 roky su uz odvtedy, dostal som 3ku, uplna lambada za to ze som vymyslal hocico 

-> haso: to sú ale dosť lahké témy
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zacal som Demokratmi a opisoval som dielo Drak sa vracia (to som vedel + - ) pricom som to zahral tak ze sa vracia ku volbam...no uplne odveci

-> haso: Prosimte o cem si tam mluvil?
No Dum v strani. To byla takova stran a na ty strani stal dum. Ten dum byl velmi stary. Okolo domu byl plot. Nahore bylo nebe

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dostal som Dom v strani, Adam Šangala a Demokrati
o kazdom som mal povedat charakteristiku diela + hlavne postavy...
ja som tu otazku ani nevidel, som isiel posledny, boli tam 4 otazky uz, a 3 som vedel a jednu vobec, a bum vybral som ju
tak som zacal Demokratmi, to som si uplne cele vymyslel, pak som presiel na Dom v strani a a na konci Adam Šangala
a pisal to Jége, Jesenský, Kukučín...ale netusim kto ktore dielo...to som potil krv tych 20min
o kazdom som mal povedat charakteristiku diela + hlavne postavy...
ja som tu otazku ani nevidel, som isiel posledny, boli tam 4 otazky uz, a 3 som vedel a jednu vobec, a bum vybral som ju
tak som zacal Demokratmi, to som si uplne cele vymyslel, pak som presiel na Dom v strani a a na konci Adam Šangala
a pisal to Jége, Jesenský, Kukučín...ale netusim kto ktore dielo...to som potil krv tych 20min

-> haso: A jaky byl nazev dila?

-> haso: ja nezapomenu na to jak se me tridní češtinářka ptala co chci za knížku