skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Voplik: pokial si nemusel ako ja pred 2 rokmi na slovencine vymyslat dej iba podla nazvu diela tak si v pohode
to bolo...v zivote na to nezabudnem

Ústní maturita hotová ale měl sem co dělat,kdyby mi nepomohli težko bych to dal...
-> škodec: bola zlava, tak som musel vyuzit, uz som raz v krakowe bol, aj v osviencime...ale s frajerkou este nie
-> ShadeKK: jo, cez namestovo :-)
-> ShadeKK: jo, cez namestovo :-)
-> Šediváček 25.05.11 18:22:10: kabeláž, stříkačku, sací, řídící jednotku, výfuk, kat a ten panel co v něm je palivový čerpadlo a nádoba s aktivním uhlím a litinový mezikus na lambdu.
-> rsvancara: to si dal jenom za kabeláž a stříkačku nebo i za motor a převodovku těch 6000kč?
-> haso: to si sa asi riadne buchol po vrecku...a že študent. Inak chcel by som tiež Krakow a Osviencim ale nasiel som super zariadene a lacne Hostely v Krakowe.

-> haso: akou trasou tam pôjdeš? cez Oravu?
dnes som nasiel z prutikarom 2 pramene na studnu o 3 tyzdne sa ide vrtat rucne doma . uvidime co to bude :)
Já jsem vykutal kyvku z užovky. V kůlně už čeká na svůj čas úzká vlečka.
TK+E na kilicku

-> Šediváček: to jsi udělal moc dobře, za ty věci co dělají Škodovku GLičkem jsem platil 6000,- :-D
Nahodil jsem fungl wahler termostat namísto původního a nandal nové kabely na dělnickém Mku.
-> alpin: Kompresor z V3S a motor nějakej 3 fázovej. Výkon nevím.
-> Petuli: , -> m8rinek: , -> Klubko_: , -> afro100: kolem toho motoru bylo plno kabelu a jiných krámů tak se to vyndalo a zahodilo pryč.
kupil som si weekend tuto:
www.hotelswing.pl/en/.../ rooms.html
a zas je nahodenie motora do auta vzdialenejsie
ale co, zijeme len raz a treba minat 
www.hotelswing.pl/en/.../ rooms.html
a zas je nahodenie motora do auta vzdialenejsie

tak dnes oprava štartera, niečo tam chybalo
, vymenil gufero pri remenici,do motoroveho priestorusom dal nahradny klinovy remen, opravil zadnu hmlovku, opravil spoj tiahlo riadenia-kulisa. na dnes stačí

-> Šediváček: to budou kluci litovat,je to blbě sehnatelný

-> castrol: Možná... :-D Třeba se pokus číslo 2 povede. :-)
-> Hurdis: Vždyť jo. :-) Ty kozy už měly barev... Skoro se divím, že jdou ještě unýst. ale rozhodně nezreznou... :-D
-> Stepan FUN: tak uz konecne bude lizatko
?

-> Stepan FUN: Ty by ses ani nudit moc neměl.
A ty kozy mají špatnou barvu, konec funyellow, řeklo se s šípkovou.

-> havlik: Copak to bereš vážně? Ač vše pravda, tak o realitě přeci vůbec nemyšleno.

Vymejšlel jsem kraviny. Ale ne. Fakt se nenudím a je to jenom zdání. :-D
-> Hurdis: hele pořizovací hodnota tohohle byla 0,- jen než bych dojel k tobě a zpátky tak by to bylo min 500
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne prkna sem řezal asi dvě hodiny ale ta konstrukce je tu na to připravena už asi dva roky... dneska sem dotahl konecne prkna nařezal stloukl dohromady
-> havlik: No já už bych ti to dal hotové. Teď to musím vyhodit, mnohem více práce. 

-> myschaak AZNP K.Hora: Když potřebuješ jakoukoliv kravinu, nebo něco co lidi nesnáší a otravují s kecama a vyptávání, popř. odpuzovadlo uniforem, pamatuj radu zkušeného.
Chceš -li být nenápadný, maximálně na sebe upozorňuj.
Tzn. před příjezdem kamkoliv kvůli čemukoliv, co Tě jinak vystaví kontaktu s lidem -
1) oplácnout auto výstražnými magnet. pruhy
2) maják, lépe dva
3) zviditelnit záznamová zařízení (on-board i přenosná)
4) zviditelnit komunikační zařízení (on-board i přenosná)
5) obléknout označené reflexní oblečení
6) použít přenosné skládací DI prvky
7) vzít do ruky výkres formátu A2, A1, ve složené verzi
8) - 22) dělej si co chceš, nikoho nezajímáš
V opačném případě cicilního přístupu neuděláš nikde nic a ještě Tě zavřou.

Chceš -li být nenápadný, maximálně na sebe upozorňuj.
Tzn. před příjezdem kamkoliv kvůli čemukoliv, co Tě jinak vystaví kontaktu s lidem -
1) oplácnout auto výstražnými magnet. pruhy
2) maják, lépe dva
3) zviditelnit záznamová zařízení (on-board i přenosná)
4) zviditelnit komunikační zařízení (on-board i přenosná)
5) obléknout označené reflexní oblečení
6) použít přenosné skládací DI prvky
7) vzít do ruky výkres formátu A2, A1, ve složené verzi
8) - 22) dělej si co chceš, nikoho nezajímáš
V opačném případě cicilního přístupu neuděláš nikde nic a ještě Tě zavřou.

-> havlik: Tys rezal prkna dva roky?

-> Hurdis: já sem s tim taky moc starostí neměl:) svařené sem to už dostal:) a nařezat ty prkna bych musel tak jak tak
-> havlik: No vidíš, stačilo vědět a měl jsi po starostech. Předminulý týden jsem rozřezal multikrálíkárnu. Teď vypadá jako několik takových regálů, stačilo by vyměnit boční prkna za vyhozená podkladní. Ihned k nerozeznání a za odvoz.
-> m8rinek: tupá motorovka a hlavní je že to udrží ty věci co tam dam na výzor nehledte:) ani neni poznat že už je to celý rezavy zase
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no mě se jich tam víc nevejde leda eště do druhý garáže ale to až v další 5ti letce:D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no mě se jich tam víc nevejde leda eště do druhý garáže ale to až v další 5ti letce:D
-> m8rinek:
-> Hurdis: jojo...zatim nejlepší byl ten atletickej stadion,äle byla ještě¨zima,teď by tam přes týden už asi bylo živějc

-> Hurdis: jojo...zatim nejlepší byl ten atletickej stadion,äle byla ještě¨zima,teď by tam přes týden už asi bylo živějc

-> havlik: Pekny :-) Taky mam dva takovy.
-> m8rinek: preco si myslis, ze mu to tak trvalo ? :D
-> havlik: ale moc jsi se s tim nesral co? Ty prkna jsi kousal? :D
sice nic na auto ale po dvou letech sem dokončil regál a tudíž bude snad v garaži pak víc místa až ho tam za další dva roky dam
-> Eidy: 24.05.11 19:07:42 z čoho je kompresor a aký silný je motor ?
-> haso: ked je dobry orech a nie si uplne blby neozujes ...
-> Eidy: ten kluc ma tatko v aute, ale moc sa mi nepaci, pokial sa da zoberem si vzdy kriz...
vadi mi ze ta rucka nieje kolmo na os tej matice kolesa a mam vzdy pocit ze ked to tam nejako omylom horsie nasadim a zaprem sa do toho, alebo mi to trosku sa pohne, tak tu matku ožujem...
vadi mi ze ta rucka nieje kolmo na os tej matice kolesa a mam vzdy pocit ze ked to tam nejako omylom horsie nasadim a zaprem sa do toho, alebo mi to trosku sa pohne, tak tu matku ožujem...
-> Eidy: no to urcite,ale ty uz neco urcite mas v zaloze,jak te znam 

-> johaning: Jojo, pěkně. Ještě to chce nějakou oldschool (nejlíp škodovácku) samolepku.
-> Eidy: ale taky bude,jen mam nocni,tak mi to pak nejak nepali vis,hmmm pekne sem ti to nalakoval 

A o víkendu odlehčil Kóču asi o půl kila, když jsem místo kříže namontoval pouze vytahovací klíč na kola. 

-> johaning: Pěkný. Ještě bych dal pryč ten dekl na plynu. Ale pěkný.
Já dneska dokončil kompresor.
Já dneska dokončil kompresor.
-> haso: Tak já si to svym způsobem taky užívám. Ono když jedu takhle pomalu do kopce, musim i z kopce - by se taky mohlo stát, že do tý zatáčky už nezpomalim
Ono je fuk, zda je to tahač na 40t, nebo kindertruck na 6t. Každý z těch aut je dimenzovaný na svou max tonáž
Ono je fuk, zda je to tahač na 40t, nebo kindertruck na 6t. Každý z těch aut je dimenzovaný na svou max tonáž
-> myschaak AZNP K.Hora 24.05.11 18:16:24: Jo, taky tu mám funglový niveláček v botníku. To chce měřit v červenci břehy nějakého přírodního koupaliště.
-> Hurdis: Nene, jenom brzdy
Ta svítí permanentně snad na všech autech, kabel. Brzdy jsou na tuty v cajku
To druhý je airbag - kterej tam neni vůbec

To druhý je airbag - kterej tam neni vůbec

-> David29: ja som vzdy zavidel vodicom starych liazok + vlecka a plne obilia, jak sli do kopca asi 20km/h, na hlave baretka a v ruke cigáro...to musi byt uplne super