skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora 17.05.11 19:57:53: Už jen přihrnout a odpočívej v pokoji... 

-> m8rinek: Bych to odhadoval na to, že si chce udělat redukci pro ol. chladič.
-> myschaak AZNP K.Hora 17.05.11 19:57:53: zlý testy jim dáváte 

-> Tommyk: aha a k čemu to je dobré? :oO (teda krom filtrování oleje) Myslim ten náčrt.
-> m8rinek: je to jen načrt, barev si nevšímej, je to kvuli kotam aby byly dobře vidět.. :D jinak je to filtr no 

-> m8rinek: vypada to ako oil filter 

-> Tommyk: ehm a co to je?
teď jsem něco kreslil
ale rozměry si necham pro sebe a své účely..

-> Jindas:
Tak na Chevě jsem vyrůstal, ale je zase pravda, že začátkem 90.let tu nic jiného nebylo. Merkur mě osobně nikdy moc nebral, vzhledem k tomu, že složit něco bylo strašně časově náročný a díky různým malým dílům hrozilo jejich poztrácení.
Lego mám docela rád, narozdíl od Chevy (imho, existuje ještě? Naposled v obchodech jsem ji viděl naposled tak před pěti sedmi lety) má spoustu různorodých dílů, takže je to takové pestřejší, ale zase díky tomu z toho nepostavíš cokoliv.
Cheva podle mne trochu zaspala dobu, i když nevím, zda by měla sílu se postavit Legu, které bylo a je tak nějak oblíbenější a lepší. Oboje má něco pro a něco proti, nicméně pravdou je, že doma mám jak Chevu, tak Lego, tak Merkur, a skládám si zrovna to, co mě momentálně víc baví :-))
Tenhle Lego simulátor taky není špatnej, jak na počítačový hry moc nejsem, tohle mě dost baví :-) Zatím teda.
Tak na Chevě jsem vyrůstal, ale je zase pravda, že začátkem 90.let tu nic jiného nebylo. Merkur mě osobně nikdy moc nebral, vzhledem k tomu, že složit něco bylo strašně časově náročný a díky různým malým dílům hrozilo jejich poztrácení.
Lego mám docela rád, narozdíl od Chevy (imho, existuje ještě? Naposled v obchodech jsem ji viděl naposled tak před pěti sedmi lety) má spoustu různorodých dílů, takže je to takové pestřejší, ale zase díky tomu z toho nepostavíš cokoliv.
Cheva podle mne trochu zaspala dobu, i když nevím, zda by měla sílu se postavit Legu, které bylo a je tak nějak oblíbenější a lepší. Oboje má něco pro a něco proti, nicméně pravdou je, že doma mám jak Chevu, tak Lego, tak Merkur, a skládám si zrovna to, co mě momentálně víc baví :-))
Tenhle Lego simulátor taky není špatnej, jak na počítačový hry moc nejsem, tohle mě dost baví :-) Zatím teda.
-> 1560: To vypadá jak nějaký pralesní Sims 

-> 1560: ale jinak Viva la Merkur and Cheva!!
Lego jsem neměl nikdy rád

Lego jsem neměl nikdy rád

-> Jindas:
Tak ty barvy jsou trochu divný, to je pravda. A kytky tam jiný nejsou
Tak ty barvy jsou trochu divný, to je pravda. A kytky tam jiný nejsou

-> 1560: No právě :D Už po výbuchu,se mě to zdá moc zelený

Edit: A roste tam už nějaký divný cosi...asi mutace pampelišek :D

Edit: A roste tam už nějaký divný cosi...asi mutace pampelišek :D
-> Jindas:
Kušuj, to zelený vzadu je zahrada
Kušuj, to zelený vzadu je zahrada

-> 1560: Protiatomovej kryt

Tak já jsem dnes úspěšně složil matuŘITní zkoušku. ČJ 1, AJ 2, ekonomika 4, účetnictví 2, a z praktické jsem se dozvěděl že za 3.
-> myschaak AZNP K.Hora: tatra nezná bratra
-> castrol: no zatim jen to po macce tjn cely předek,,pořad se rozmyšlim zda ho nerozdělat celého a nepořídit jiný povoz a ten neudělat pořádně..přeci jen sem se na tom učil a neni to uplně idealní..
tak a je to za mnou,dnes úspěšně odmaturoval,s zdejším kolegou malíbobíšek jsme to dali

-> tunerlada: ako uplne alebo len to co macka sposobila ?
začal rozdělávat rapida...
-> afro100: sak to je jasne pan sofer nemoze mat rozkvedlanu nohu ako piano
-> castrol: musi sa to aj vedet
Dneska rozborka motoru a přetěsnění

-> myschaak AZNP K.Hora: pekne ale zas o tetre nepochybujem ta toho dokaze
-> myschaak AZNP K.Hora: No to šte še vyžnamenali šoudruži, vjet do starýho okopu...
dneska jsme potřebovali dostat kačírek do vsaku....tak jsem hrábnul sjížďák a zkusili jsme co tatra dovede
-> Negr: asi nebude ale ide o to aku bude mat naladu
-> marek668112: www.zbierka.sk/zz/.../def
ault.aspx?PredpisID=...
Snad to bude v poho při frázi "dobrý den pane řidiči, silniční kontrola!!"

-> afro100:
prelož to do slovenčiny
-> malybobicek: gratulujem,mna to čaka o 4 roky

-> malybobicek: gratulujem,mna to čaka o 4 roky
úspěšně složil ústní maturitu, z odborných jedničky 

Základnú kvalifikáciu podľa článku 10 ods. 3 písm a) smernice 2003/59/ES a podľa § 3 ods. 4 alebo § 8 zákona č. 280/2006 Z.z. :)
-> FORM: Aha, díky. To auto je ve výbavě "úplný holobyt" a tak mě vůbec nenapadalo na co může být, ale na imobilizer jsem ani nepomyslel.

-> Induktor: Jednotka imobilizéru
Né dnes, ale včera. Výměna žárovky parkovaček, a běžná údržba. Nevíte ale někdo, co je tohle za jednotku?
-> Stepan FUN: pěknej výřad :o)
-> palinator: 

-> Šulda 16.05.11 23:16:49:
My víme jak vypadá Tempo.
My víme jak vypadá Tempo.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
To jsem si všim.
-> Stepan FUN:
Nejsem vševěd.
Jak to vlastně s Applem máte? Stepan je z Mikuláše, Apple z Čáslavi a střetne se to v Katlově?
To jsem si všim.

-> Stepan FUN:
Nejsem vševěd.

Jak to vlastně s Applem máte? Stepan je z Mikuláše, Apple z Čáslavi a střetne se to v Katlově?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kupodivu sice archivní, ale ne zase tolik... Asi byla nějaká inovace... :-O
-> palinator: akorát že mapy.cz maj dooost archivní foto, takhle už to tam nevypadá
-> palinator: No fakt, nekecáš 

-> palinator: Tak ono to není nic tajnýho... :-D Když se podíváš na LR, je tam i přesná adresa, na formanu taktéž, název Katlov motorsport taky není úplně od věci... :-)
Edit: Koukám že jsou už novější fotky... :-D Dokonce jsem si tam našel FUNa. :-D
Edit: Koukám že jsou už novější fotky... :-D Dokonce jsem si tam našel FUNa. :-D