skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
chcel som obhliadnuť jednu feliciu ale skončil som úplne inde
-> Klubko_: hezky ;-)
-> squalo: peknééé :)
ochutnavecka. 2x zaklad, 1x vrch. Jeste jeden vrch prijde. Ale delam to uz nechutne dlouho 

vcera v sefove Vitu. Draty stahovani okna. V pruchodce do dveri.
po vzoru Tomasa jsem dal do mlhovek paraboly z dálek PAL, čili to už vlastně mlhovky nejsou

-> castrol: máma to chce nechat,něco si na to chce dát

-> maca: a co toto 08.05.11 17:34:24 vykopes ?
-> squalo: perfekto a este si ich aj upravil
tak dnes sme nahodili zásterky dodané od uja castrola, a vyzera to cucu nunu 

-> Matulo: pekne aj ja chcem
-> Shader: pekne darklord 08.05.11 12:35:36 napsal:
castrol 07.05.11 22:21:49 napsal:
→ alchstuip – (Až kým nás STK nerozdelí): pekne budu
aj rybicky ?
budu, a budu aj komariky a podobna haved.to je detail

aj rybicky ?
budu, a budu aj komariky a podobna haved.to je detail
-> jtlustos:
Jsme na tom podobně
Jsme na tom podobně

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jezko? tak si bez skontrolovat vercajk, on si len obhliadol situaciu 

-> darklord: komariky niesu a nebudu
Je tam mrte ziab a inej hmyzozravej havede. A za zabami sa tam zase stahuju uzovky z celeho okolia.
Vcera ako sme to robili sa na nas dokonca prisiel pozriet jezko. Asi pol hodinu stal pri nas, tak 2 metre a cumel, ze co tam robime
potom skontroloval vrtacku, onuchal predlzovacku a isiel prec.

Vcera ako sme to robili sa na nas dokonca prisiel pozriet jezko. Asi pol hodinu stal pri nas, tak 2 metre a cumel, ze co tam robime

aj rybicky ?
budu, a budu aj komariky a podobna haved.
aj rybicky ?
budu, a budu aj komariky a podobna haved.
-> Shader: Pjekná modlá, šluší, šluší... 

Dneska jsem vypracoval už třetí otázku do předmětu "Motorová vozidla" k maturitě, z celkovejch 29 otazek. To mě ještě čeká to samý u technologie a češtiny....no hnus....

Ale jako, aby se neřeklo že nic neděláme... příprava na barvičkováni.
-> Placko: nj... to už byla 3tí akce v pořadi, ještě teď mám v plánu Master of tuning... ale parádn ženské, musím uznat

-> Shader: ked bola príležitosť tak prečo nie

-> Placko: Dobře lžu, jako dobytek!!
Samáááá medovina...

-> Shader: když lehce tak je to ješte v norme

Dorazil jsem z akce, lehce pod obraz 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mas kuzelne jazero 

Detail kozenky (kvalita foto na pitchu! fotim mobilom...)
Dnes, resp. uz vcera som dokoncil nejake plasty do interieru... Nieco do tej karbonovej folie a spodne polovicky obkladov na B-stlpiky do ciernej kozenky...
Spravilo mi to obrovsku radost...

-> cPetan: Ale podlaha a střecha jsou do kopce, to se mi nelíbí. Až bude nový obutí, tak nad tím budu přemýšlet, jestli s tím hýbat nebo ne.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.05.11 22:47:32: Nechal bych to, takle je to pěkný
Ono u Fá je blbý jak to má vzádu menší lem než vepředu. Třeba já mám auto v rovině, ale zadní lem je rovně s gumou a vepředu je ještě místa, že to opitcky vypadá zkoplý na zadek... 

-> Radek Retro eLeSo: No je fakt, že na těch 14kách to takhle "nakopnutý" podle mě nevypadalo (alespoň myslím). Osobně se mi ten styl "zadní pružiny z Formana woe" nikdy nelíbil, takže se mi to takhle moc nezamlouvá. Asi teda počkám, jak to bude vypadat na nových kolech a pak se uvidí, co s tím. Teď čekám, až budou nalakovaná, snad to bude během příštího týdne.
-> Tomáššš: Je to bez pritoku, len s odtokom. Vlani sa tam objavili male karasy, mozno vtaky priniesli ikry.....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.05.11 22:54:09: jasný,tak na novejch kolech a jinejch gumách to bude třeba lepší,nebo??nahod' pak foto až to bude po kupě

-> James1991: Mám výškově stavitelný podvozek od p. Huška.
-> Radek Retro eLeSo: Myslíš celkově nebo jenom ten zadek? Gumy jsou 175/70 R13 ... "zimáky", tak na dotrhání na slalom nebo tak něco. Ale technickou to na nich ještě prošlo. Na těch 5,5" diskách to jsou pěkný balóny. Kola budou jiný /širší/ a gumy taky jiný.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Jestli tam máš jen sport. pružiny tak už je to tak od výroby že zadek je vyšší než předek, teda aspoň myslim.
Jestli tam máš jen sport. pružiny tak už je to tak od výroby že zadek je vyšší než předek, teda aspoň myslim.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já bych to dal trochu níž určitě,co máš za gumy že působěj tak balónově??

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj je to v zadu vyššie
Dneska jsem se byl po delší době konečně zase pěkně projet... nechtělo by to ještě trochu snížit? Alespoň vzadu, připadá mi, že to je vzadu výš než vepředu.

ráno od pol osmej som betóboval , potom som šiel kuknúť do bazáru na xsaru a potom som šiel na opekačku , konečne som doma
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ako sa tam mozu obiavit same ? Je to jazero s pritokom ? Napr. ako chovatelske jazero ? Ci cisto len jazero ...
inak moc pekne :)

inak moc pekne :)
-> castrol: Nejake rybicky uz aj su, objavili sa tam same... zahada. Tento rok este nejake pribudnu.
-> Pavel P..: Diky, snazime sa, ale este je tam kopec roboty
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pekne budu aj rybicky ?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to je paráda 

-> Pavel P..: jj, uz je to takmer hotove
-> myschaak AZNP K.Hora: takový jezero?