-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak to jsi tu výpověď měl dát spíš včera, ne? Výpovědní lhůta ti poběží až od 1.5. takže budeš volný až na začátku července (květen+červen výpovědka). Nebo jsi to tak chtěl?
-> venni: když jsem končil ve firmě tak jsem řekl že ještě 14dní a už nepřijdu...bylo tolik keců že tady ještě dva měsíce musim vydržet ale srát na ně...prostě jsem nešel už,bo jsem to měl dohodnutý jinde...dali mi výpověď dohodou a nazdar
-> venni: štěpán mi sepsal výpověd dohodou k 1.5., s tim že pokud nepřistoupěj na dohodu tak platí 2měsíční výpovědní lhůta, s tim že vyjádření o rozhodnutí budu znát 15.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak je to teď z výpovědí?Dneska je 1.4. takže bych jí mohl dát zase až od 1.5. a výpovědní lhuta je 3 měsíce?Taky mi dnes ráno v práci nehorázně nasrali a od rána silně uvažuju nad výpovědí.Sakra!
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo dneska sem to znova okukoval a je to hrozný,přesně v rohu a u pedálovky.a ještě trochu u nádobky ostřikovačů a sloupek byl bořenej asi,tam jsou sváry
-> Mantrabeach: ten kufr je na stolici, a bůh ví co by to ještě obnášelo, protože takhle blbě srolovanou mezistěnu sem ješt neviděl, stejně budeš muset vyvařovat, tak radši udělej pořádně tu 2. a nevymejšlej
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak polatinčené , spokojný? skôr je to také medzinárodne zaužívané ale mne sa to nepáči . Toto majú bratia v krajších názvoch teda
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: neboj dám.Ale stejně,kolik myslíš že by stálo srovnat ten kufr?on ric má totiž lepší podlahu,hodně věcí na spodku atd.ale každá má svý pro i proti.
tak sem se asi dneska při tom aprílu bouchnul do kebule ale nějak přemýšlím si nechat i původní kastli na rice.V jistých ohledech je na tom líp jak ta nová,je to vždycky půl na půl u obou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: čozeee, to fakt? Som celkom zabudol, že vy máte duben Preto si robím srandu, že prečo Péďa píše, že je apríl, keď dnes nie je "apríl" ale 1. apríl. Takže u vás je náš "1. apríl" - ako spojenie, keď niekoho nachytáte - len proste "apríl", a ináč sú dni tohto mesiaca klasicky "duben", hej? No to je teda logika
-> minno: Ale my mame april jen dnes, pak uz je normalni duben. Kdyby obrozenci nebyli uplny idioti a nechteli vsechno pocestit mohlo to byt lepsi. Nejhorsi to je u periodicky soustavy prvku. Tam je bordel jako v tanku. Aspon ze jim neprosel prvek kostík, to bych blil. Takhle ty chemicky znacky neodpovidaj nazvu a tezko se to uci. Koho by napadlo ze O je kyslik? Oxygen by cloveka napadly hned.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo, pak mám ještě luxusní nabídku do jedný pražský lakovny, takže tak i tak se budu věnovat jen lakování, tady už to bylo neunosný, bez peněz, jednání jak s dobytkem, no to člověk vztával už nas.anej