dnes se rutijní výměna převodovky , zvrhla v celodení boj, po sundání se zjistil death přítlačák, ale sežente v neděli novej, no díky konexum se zadařilo, následoval repas poloos,a drobný zádrhel když se nám koza na motor propadla do korozí napadeného blatníku, výměna oleje už byla jen třešnička na dortu a po 18té hod sem mazal směr prágl, to je bájo mít i 5. rychlost Štěpánku díky moc.... však ty víš
-> alpin: To asi nemusí, ale mě se na tomhle líbí ten povrch. Umakart by byl sice dobře omyvatelnej, ale tohle jsem měl a líbí se mi to Ale ten umakart mě nenapadl čéče, co to tak stojí nevíš?
-> alpin: Ten co jsem použil na tyhle vrata a ještě použiju a jejich doladění jsem sehnal z nějaké starí nástěnky co vyhazovali ve škole a zbytek mi dovalí kamoš co se živí prací se dřevem - truhlář
edit: ale ten z té nástěnky byl taky proděravěnej sponkama, ovšem byl dost velkej na to, abych to mohl řádně oříznout
-> Klubko_: Ja chtěl natáčet dlouhý videa pak je zrychlovat a baterka mi vydržela jen dve hodiny, tak jsem si koupil blok na větší baterky, a místo tužkovech jsem do fotáku vložil dva silonový válečky se zašroubovanýma drátkama a napájel jsem to z těch větších bateriií s větší kapacitou. Zkus si něco podobnýho udělat přes palubní síť se stabilizátorem napětí.