-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): hej tá kontrolka bŕzd v 105/120 je absolútne bez zmyslu. Práve preto som si dorobil aspoň funkcionalitu kontrolky na pokles kvapaliny v nádržke :)
-> minno: Ja som zil v podobnom omyle, akurat vo vztahu k 120... som nechapal, o akom spinaci na pedaali s tu stale rozprava a len tazko som zacal verit tomu, ze kilovy/erkovy system, ktory cloveka pekne varuje hned ako zacne klesat tlak v niektorom z okruhov nahradili nejakym spinacom, ktory dokaze poruchu brzd signalizovat asi sekundu predtym, ako sa auto o nieco rozplacne, lebo nebrzdi..... no... pokrok
-> minno: jediny problem, co som s tym mal ja a niektori kolegovia bol ten, ze pri pribrzdani svieti len jedno brzdove svetlo. Ale to bolo dane dost aj funkciou vystrazneho systemu, ako aj nastelovania brzd.
-> minno: to je prave to, kilo ziadny spinac na pedali nema :) je to spinane tymi tlakovymi spinacmi u HBV, teda pokial stojis na pedali=tlak v okruhu=ziarovky robia "svietim"
-> minno: na HBV su dve cidla podobne tym na kontrolku tlaku oleja, na kazdom okruhu jedno. Cidla sa navzajom strazia, na to tam je rele. Ked poklesne tlak v niektorom z okruhu, ostane kontrolka na stite rozsvietena ...
Ja jsem dnes repasoval karburator. Nemam s tim moc zkusenosti. Vse jsem udelal jak mi radil po telefonu kamarad, ale auto nechce nastartovat Tak jsem ho zase vyndal a fakt nevim kde muze byt chyba :(
-> maca: on už byl opravdu chudak zaprasenej fest-) ten tedka moc jezdit nebude, proto jsem mu dopral ocistu ale ten dest fakt nic moc. Ještě jsem vystlal pelechy těm oběma zlosynum, aby se jim spal dobře
Prohrabal půdu a našel něco málo plánů, objednávek, katalogů na díly a jiný krásný věci, škoda že polovina ožraná a prochcaná od myší...Praděda byl machr
-> Tomáššš: na 90% bude zle to signalizacne rele, ked brzdis, musi cvakat, pokial necvaka, nemoze ani blikat kontrolka ... ale bacha nemylit si signalizacne rele s prerusovacom blinkrov ... to je daco ine
-> suri 07.11.10 08:08:07: jj, je to taky strazca, ked sa vyrovnaju tlaky v okruhoch, tak to ma zhasnut a tiez to sluzi aby spinalo obe brzdove svetla sucasne ...