-> suri: Ako som hovoril, vsetko je nove... aj kotuce. Brzdy nefungovali vobec, boli zaseknute(zhrdzavene), brzdili furt, a po 5 minutach jazdy sa mi dymilo od kolesa...
-> Josifek: aký je problém v 40 ročných brzdách škoda 100 čo fungujú po tých rokoch luxusnejšie ako na nových vozoch? máš aj nové piestiky alebo len gumičky a trubičky?
-> ALL Vy ste ale rejpali lebo ja som asize debil ze sa budem cudovat, preco mi to nebrzdi ked to nemam zapojene... musim ist kupit nove hadicky do mesta, a dnes som nestihol...
začal sem se stěhovat do nový dílny a konečně sem rozbalil zouvačku,už jen pozapojovat.. udělat v dílně náký regály a můžu vidělávat na další nářadí..do konce tejdne bych ještě potřeboval koupit vyvažovačku at můžu rozjet pneuservis
Dnes jsem byl v pardubicích a cestou zpět jsem potkal jednoho funa s pardubiskou značkou měl jen tu plátěnou střechu v zadu a ve vesnici kde bydlím si to valil další chrudimská značka a ten měl laminátovou s okýnky
-> johaning: no právě žejá už chtěl na STK jet s webrama..starej motor byl fajn ale sedr se začal srát ajá nato neměl náladu..taksem radši dokopal tenhle motor..hlavně prdel je že blok je origo 742.135...