-> Arnold: Byl jsem na dnech obce Bystřice, taková venkovní akce, pěkně nám zahrála kapela Noname! Ty voe i přes to počasi se sešlo lidi jako blázen, taky to tak dopadlo
Sic ne dnes, ale včera sem se s Formanem vrátil z Chorvatska. 1300 km, 4 lidi a náklad až po střechu, rychlostí 110 - 120 km/h po dálnici průměr cca 6 l/100 km, jediná závada za celou dobu bylo propálené vlákno v H4ce vlevo v předu... A člověk by nevěřil, kolik lidí se bude otáčet za Formanem v Chorvatsku, respektive po cestě. Přikládám jedno vcelku povedené foto:
Bylo to moooc fajn. :-) Je pravda, že Honza si s nasazením helmy mozek nějakým způsobem vypnul... Ale jak prohlásila moje přítulkyně, tak jsme měli nejnudnější průjezdy ze všech. Bylo to opravdu jenom na čas - ono 25 vteřin náskok na druhýho je na celkem 15ti km docela mazec...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Honzo díky. Bylo to super. ;-)
-> Kaprof: kola provrtána skrz, stržené závity vylity jakýmsi lepidlem, a znovu projety, více asi prozradí štěpán.... jinak auto fungovalo luxusně, co zatáčka to průjezd bokem, barkasek taky upaloval jak o závod, no super sobota
takauto dovezeno z chaty.....nandany Lkove sedacky, vybral sem si jeste veci co si necham nebo pujdou do cerveny a je pripraveny na odvoz, kola jeste neprezuty
Dnes jsem vyčistil a přpravil minimax na stříkání dutin pač na něj 10 let nikdo nesáhl. Uklidil kufr a namáčknul veškerou povinnou výbavu do rezervního kola, odpadla tak přepravka co jsem tam vozil a mám místo na nákupy
-> VeTeV: no s tim je to uz horsi, vzhledem k tomu ze se po x letech vratil do skoly, tak casu moc nema. A to misto kde delal postupne rozebiraj, takze neni moc kde delat. A do toho budu ja 14dni mimo :-/
-> j_j 31.08.10 17:40:47: Spolujezdce bych v tom případě na pásu asi rovnou oběsil - vybrali jsme tuším RAL 7044, který byl nejpodobnější, neměli, objednali pár deka extra kvůli mě, čistili kvůli tomu systémy.. ani ještě nevím, co mi naúčtujou.
Na disky se chystám zvolna taky, sice nějaký číslo odstínu mám, ale pořád doufám, že k finálnímu rozhodování kápnu na nějakej zachovalej originál.
velke dik memu klempirou ze ac nemel moc casu tak aspon srovnal blatnika a nahodil ho do zakladniho kitu. Sic na hrubo, ale aspon uz to ma nejaky tvar, ktery se doladi :-)