skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Mantrabeach: veľmi pekný kúsok 

-> Mantrabeach: pěkná lod

každopádně tohle auto by se mi hrozně líbilo,už tím vzhledem a dynamikou kastle
ameriky-hk.cz/forsale/old s882dr.htm
ameriky-hk.cz/forsale/old s882dr.htm
-> Kaprof: zatím nemám vyhlídnuto a ani dlouho asi nebude nic ale sem ochoten zatím do toho vrazit kolem 150t.kč max.pokud bych na to fakt měl tak můj sen je dodge charger R/T 68 a nebo taky pontiac GTO.samo že je spousta aut co se mi líběj.Třeba zálusk by byl na chevrolet el camino nebo na impalu,nebo buick skylark.no je toho hodně
-> Syny 01.06.10 01:30:26: Moc pěkný

-> Nwkt: s tím musím vždycky počítat ale když nad tím budu pořád přemýšlet tak nebudu mít nikdy nic a na starý kolena si budu říkat proč sem to neudělal dřív
-> Mantrabeach:
a o čem uvažuješ že jsem tak drzý:o) ?

-> Mantrabeach: Na tom akorát proděláš
-> Nwkt: nevím,prostě bych si chtěl splnit svůj sen a tak nějak bych to chtěl v tomhle životě stihnout
-> Kaprof: myslíš debata na Doksech s Majklem?:Dno to ani ne až včera mě to nějak pořád šrotovalo v hlavě

-> Kaprof: myslíš debata na Doksech s Majklem?:Dno to ani ne až včera mě to nějak pořád šrotovalo v hlavě
-> Mantrabeach: ha tak koukám že debata na toto téma to ješte podporila

-> Mantrabeach: Co blbneš?
No tak já dneska zřejmě udělal zásadní rozhodnutí ikdyž ještě pořád není konečný.Zbavím se většiny vozového parku značky škoda a chtěl bych si jednou pořídit ameriku
Je to můj sen dlouhou dobu ale pořád ne a ne se k němu dopracovat tak snad se to už jednou podaří.

nejdriv se s*al v kolbence s žigulem pak jsem doladoval užovku(už vše chodi brzdi,svití) a nakonec jsem byl 160kou s kterou jsem rok nejel vytahnout zapadnutivšího otce s trambusem:-) aneb den s vychodnim blokem 

prisel mi posudek na bakuli od vedouciho prace 1, od oponenta 1. Bez namitek, takze parada :-)
-> Syny 01.06.10 01:30:26: parádní video
jinak já dneska udělal maturitu
čeština - 3
matematika - 2
automobily - 1
Elektrotechnická zařízení motorových vozidel - 3
praxe - 1
spokojenost :))

jinak já dneska udělal maturitu

čeština - 3
matematika - 2
automobily - 1
Elektrotechnická zařízení motorových vozidel - 3
praxe - 1
spokojenost :))
-> Pavel P..: aha tak to pak jo :-)
-> gim: to je na Mko kde je jen VIN
-> FORM: myslis klasika do kufru, ja myslel ze tam by mel byt trosku jinej, vetsi...
-> gim: Pokud se nepletu, je to nový štítek na 105 bez vyraženého čísla
Dnes som priniesol kolegyni do práce 3 skrutky M6 s maticami a podložkami, pretože na jej favorite odpadla jedna zásterka - zásterku má, ale nemala ju čím pripevniť a chcela ísť kupovať šróbiky do špecializovaných autodielov ("Skrutka zásterky Škoda Favorit ročník 89")

-> Syny 01.06.10 01:30:26: Bomba moc díky.
-> m8rinek: Ja vcera za 2, ale dulezite je, ze prospel 

Je tam milostivá, opět za 3 :)
Tak tady je video :) http://www.youtube.com/wa
tch?v=yF025bQTA9o
Mel sem hodne fotek Zlutky tedko ze srazu v Zelivi, tak sem si ted vecer udelal civcne jedno videjko :) Az se ulozi, tak ho uploaduju na youtube a dam sem. Doufam, ze to Honzovi nebude vadit, ze sem opet zneuzil jeho skodovku pro video :)
-> afro100: ano ano bolo ale teraz som sa pustil do stavby druhého auta a peniaze potrebujem predsa som študent ale nejako to zvládnem 

-> woody121: hmm, škoda no, bolo to niečo iné, nevšedné :)
-> afro100: dobre vidíš nie nie turbo je už mimo hru už je pripravene ďalšie ale nemám čas ho nahodiť a asi aj tak pôjde táto šade na vrakač 

-> woody121: vidím tam zadné čelo, takže turbo už tam niet? alebo nastala zmena usporiadnia? :)
-> Klubko_: Tomu tachometru nevěř
. Reálná 100 je tam až někde u 120ti 

-> Petkar1: nejede ti to nejak moc? 

byl jsem to projet :) http://www.youtube.com/wa
tch?v=nJBFC643ePo
-> Zeke-ten šestý: pěknej hnůj to byl...
Slavnostně a hlavně úspěšně ukončil 4letý vzdělávací cyklus na stavebce v Brodě (1,3,2,2,3), jupíí
vymenen filtr, diky Pavle, tenhle je dost luxusni za tu dobu co tam je

-> Tomaso435: jj

-> zidlik: a budeme brousit plechy

nechal jsem nazout kolečka na závody
petrvod.rajce.idnes.cz/ko lecka_na_zadek_-_regal_rac e_185_60_alu_6x14_ET25_hmo tnost_celku_15%2C5-16kg
petrvod.rajce.idnes.cz/ko lecka_na_zadek_-_regal_rac e_185_60_alu_6x14_ET25_hmo tnost_celku_15%2C5-16kg
-> Jozka: No, ja ich mám robené pôvodnou technológiou, leptaním. Tieto mi prídu ako potlač, ktorá nieje hodna ani zlomok ceny...
-> ŠKODA 120 GLS: Mas to povoleny... A zadnej bordel
Tady to smazni a dej to tam...

-> ŠKODA 120 GLS: Moderátor tě nemůže odblokovat? Takhle je v tom hrozný bordel

-> mototechna: No, ceny v odkaze jsou takový Aukro-Chotusický, asi že jsou laděný na veteránskou klientelu, mezi kterou hodně inzerujou - ale za takový provedení na míle vzdálený originálu se mi to taky zdá docela dost..
Jinak ještě blbý u těch štítků je to, že se v průběhu let měnily ty kilopondy a v počátku výroby bylo okno pro motor a kastli spojený, takže nejdou použít univerzálně.
Jinak ještě blbý u těch štítků je to, že se v průběhu let měnily ty kilopondy a v počátku výroby bylo okno pro motor a kastli spojený, takže nejdou použít univerzálně.