skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> matoo: Věru je to cesta daleká. .(
-> Jindas: mna to tiez caka:) len ich musim dokoncit
-> tunerlada: Mechanik serizovac??? Bo automechanik???:D
tak mě neska příjali na mechanika 

-> Klubko_: taky hezky
-> Pavel P..: okéj

-> Pavel P..: okéj

-> Klubko_: tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo..... atd

-> afro100: na koprofku si neber servítky

-> Pavel P..: kolikrat ta moja uz cekala
az by se ji dalo divit, ze este ceka.

-> Pavel P..: -> ale ty na něj jo
-> afro100: kšc:o)

-> afro100: kšc:o)
-> Pavel P..: nechcel som to tak napisat "na plnu hubu"
ale jo, presne 

-> afro100: to je přece jasný... mr**ní nepočká

-> Kaprof: njn 

-> afro100: Nemám čas na takový luxus jdu do sprchy a za mladou:)
-> Kaprof: aby si sa nestrhal, ja to robim do tristvrte hodky aj s kafem :)
-> VeTeV: čas sundání 136 23 minut , čas 105 18 minut
je to super už si pamatuju i kde je kterej typ Motexu

-> Komár 1981: Super 

-> Kaprof: taka ještě vrátit rouru s olejem 

Dnes mi došla trpělivost s motorem 136 takže dolů a zpět půjde 105 origo na technickou ze Samantiny už mám toho 8-kanálu plný zuby:-)
-> maca: me se tadle barva na lauf sloupala prakticky hned. Je fakt ze sem nemel cas ji nechat poradne zaschnout, ale po ujeti cca 10 kilometru mi slezla na svodech. Jinak tudle zahradku mam doma taky dokonce dve jen je dat do kupy a budou paradni :-) chvalim.
-> minno 09.05.10 22:34:35: Tam jsi měl dát favoritové ale to by nebylo origo
-> minno: no já dlouho hledal co by tam šlo dát aby to necvakalo a po chvíli se to nerozpadlo... no našel jsem nějakou starou motex pásku na hadice kde místo tý tlustý závlačky byl už takovej šroub s malou hlavou a matkou, tak jsme ho tam naklepnul, délka uplně akorát, průměr taky a zajistil jsem ho zespoda tou matkou a je to super...
když si vzpomenu tak to vyfotim.

Já mám vzadu nádrž na plyn a vepředu mám akorát hever a klíč na kola. Nejsu srab a mám rád dobrodružství. ;-)
-> krup: kecal sem, garaz mam celkem velkou
sem to myslel jen tak obrazne 

-> Klubko_:
Aha
Aha

hmm, no ja tam mam: velka gola, mala gola, bezne kluce, srobovaky, 5l vody, nieco oleja, nieco tesneni, nieco vazeliny, nieco kablov, srobikov, sponiek a podobnych vtakovin, nieco hadic, nejaka brzdofka, 2 hevery, rezervu a kanister v rezerve, pumpicka na pneu povinna a hafo dalsich vtakovin na ktore si nespomeniem teraz :D
a mam to vsetko vpredu tak predok je pekne nizko ... a zhorsuje to casy na sprintoch o 7s :D
a mam to vsetko vpredu tak predok je pekne nizko ... a zhorsuje to casy na sprintoch o 7s :D
Vcera prvnich poradnych 300 kilaku po reinkarnaci [za posledni dva roky jsem najel maximalne tak pet set kilaku]. Pocatek nove budoucnosti vyletovani s prckem. Huraaaa.
A vsechno funguje skvele, nebo temer skvele. To jsem moc rad. Go Garpid go!
A vsechno funguje skvele, nebo temer skvele. To jsem moc rad. Go Garpid go!
-> Klubko_ 09.05.10 22:54:57: to máš asi nějakou malou garáž nebo co
( já tahám va uťáku pořád velkou gola sadu, ráčka, bendu s ostatní vercajkem a spousty dalších "nezbytností" :-)) )

-> 1560: jak to tak ctu, tak v podstate vozim to samy (az na rozdelovac) trochu oleje, trochu brzdovky, vodu do chladica, lano, vestu, dokonce i monterky urceny pro nouzovy opravy, abych si nezasral civilni hadry, zakladni naradi, malou golu, klinak a povinnou. Ono me to u tebe prekvapilo asi proto, ze co se da mam nacpany v kapsach u motoru, tak mi to prijde, ze toho vozim min.
-> matoo:
vim na co mam ty tvrdy pruziny vzadu 
-> matoo:

Ještě jsem dnes nahodil IPURy na dveře (a v kapse dveří neuklízel). Jen ty stříbrné šrouby jsou tam jak pěst na oko, vyměním za nějaké černé.
-> minno:
Dyť tam skoro nic nemám
Jen tři hevery, deset šroubováků...
To víte, pánové, garáž je malá, už se to tam nevešlo 
Dyť tam skoro nic nemám

-> minno: Na to naklepávání je speciální přípravek.
-> MOLSO: Ten čep na Favorita je stejný ale vevnitř v té trubičce je takový jakoby hřeb, dole to má špičku která to vede když to zaklepáváš a navrchu to má hlavičku an kterou mlátíš a jde to i pěkně vyklepat. Někde na to byl i návod, snad na TechWebu.
-> MOLSO: Ten čep na Favorita je stejný ale vevnitř v té trubičce je takový jakoby hřeb, dole to má špičku která to vede když to zaklepáváš a navrchu to má hlavičku an kterou mlátíš a jde to i pěkně vyklepat. Někde na to byl i návod, snad na TechWebu.
-> minno: Jasne ja mel ten samej problem :-D To ti nejakej blbec dava cepy do pantu... 

-> 1560: tyy brďo, toľko náradia som za sedačkami nemal ani keď som šiel do talianska :)
-> Gryzly: -> Matthes, záškodník z TechWebu: na kolíčky z fáva som sa už pýtal niekoľkokrát a vždy mi núkajú nejaké široké čapy ďaleko širšie než sú tie diery
Musím kuknúť na kolegyninom fáve aké tam ona vlastne má.... Ale to je jedno, mne sa tento spôsob osvedčil, originál čapíky s tým hrbolčekom nakonci tam snáď ani nie je možné natrieskať, preto konce radšej odpílim, čap tam vojde potom v pohode a dám tam závlačku a je pokoj :) Ľahká montáž aj demontáž. A úprava čapov 5 minút.
-> afro100: ako som už písal vyššie, čapy do obmedzovačov z obchodu sú asi o 5 mm dlhšie a s takým hrbolčekom po strane, aby nevypadli....a blbo sa nahadzujú.

-> afro100: ako som už písal vyššie, čapy do obmedzovačov z obchodu sú asi o 5 mm dlhšie a s takým hrbolčekom po strane, aby nevypadli....a blbo sa nahadzujú.
-> mb136gl:
Jo, přesně se tam vejdou :-D
Jo, přesně se tam vejdou :-D
-> Klubko_: a potom ze maju tie skodofky na zadu Acka, ked niektori tam vozia celu dielnu
-> 1560: škatule od topánok sú praktické
tiež používam

-> Klubko_:
Jo. No co, běžný tekutiny (brzdovka, olej, voda do ostřikovačů), lékárna, trojúhelník a lano, hadry, reflexní vesta, v těch krabicích jsou díly (rozdělovač, klíňák a takové věci - pro jistotu), hever, nářadí a to je asi tak vše :) Ono to zase není nic, co by člověk nemohl potřebovat.
Jo. No co, běžný tekutiny (brzdovka, olej, voda do ostřikovačů), lékárna, trojúhelník a lano, hadry, reflexní vesta, v těch krabicích jsou díly (rozdělovač, klíňák a takové věci - pro jistotu), hever, nářadí a to je asi tak vše :) Ono to zase není nic, co by člověk nemohl potřebovat.
-> 1560: ty woe, to s sebou bezne vozis?
tolik veci nemam pomalu ani v garazi

-> MOLSO: kdyz das ty plastovy z fava? Necvaka/nemlati to pri zavirani/otevirani.
-> Gryzly: a aky je tam rozdiel ? 

-> minno: Ja dal z fava a je to asi nejlepsi co s tim cepem lze udelat.
-> tonek.favo: Ja myslel ze tenhle tuning se uz konecne prestal pouzivat
-> tonek.favo: Ja myslel ze tenhle tuning se uz konecne prestal pouzivat

-> minno: Zbytečná práce. Měl jsi koupi za pět korun kolíčky na Favorita, jedna rana kladivem a je to tam a dveře neklapou. Pokud nemáš vyčvachtanou díru na pantě jako já.
-> tonek.favo: ok, ja len ze presne s tymto nemam dobru skusenost
sa mi to vysmeklo, tu cokoladku som stratil a bol som jasny 

-> afro100: jo ale jen maličko,je to jen improvizovaně,ani ten karbec tam nebude, pracuje se na lepším, jak vzhledově tak i snad výkonově

-> tonek.favo: pekne, ale ta struna na plyn je nejaka kratka
-> minno: at na to cumim jak cumim, tak nevim