-> aceboss: no já si právě říkal že na tom není zas tak špatně ale máš pravdu dnes už se vyplatí koupit raději feldu a za ty dva roky bude stát jak škodovka před eko výpalným...za hubičku
-> tunerlada: No musím se ho zastat nenína tom zas až tak špatně,ale když vemu v potaz ceny feld za 2 roky a cenu opravy eMka......nevim nevim navic je to rodinej spotřebák tak i z důvodu bezpečnosti bude asi nahrazen..... novějším modelem
-> FORM: och, však vravím že novú expanzku mám :) a hrdzavie to tam :( V 2007 som nasadil novú, v 2008 to už bolo mierne chytené, je 2010 a už to bolo teraz dosť hrubo prehrdzavené. Obrúsil som to šmirglom, aspoň na chvíľu to bude o niečo lepšie. Ale natierať to sa mi nezdá moc dobrý nápad :( Mám ešte druhú novú nádobku, ale to sa mi neoplatí zas ju tam dávať.
-> minno: Už je celkem problém ji sehnat u nás, chápu že u Vás to musí být ještě horší. Ošetšit to půjde těžko, teoreticky by šel udělat nějaký galvanický pozink, ale nevím, nakolik by používané roztoky znehodnotily plast nádobky. Nejlepší bude vzít malý štěteček a jednoduše to natřít.
-> mb136gl: sak v pohodě, jen nemám rád to označení kyvka = upadlé kolo jinak ať si každej jezdí na čem chce, mě kyvadlo stačí, problémy s vlečkou nechám jiným
-> VeTeV: píšem, že nič v zlom, len som napísal čo som videl bez narážky a bez snahy rýpať, viem že koleso neodpadne len tak z ničoho nič, proste borin napísal príspevok a ja som si spomenul, že práve dnes som jednu videl, ak sa ťa to dotklo príjmi moje najhlbšie ospravedlnenie..... netreba všetko tak prežívať
-> mb136gl: a je to tu zase - a podrobnosti toho proč jak kdy nač upadla máš? já jen, že obvykle je problém mezi rukama a klíčem (rourou) dotahujícího... jezdím na kyvkách pár let a semtam dost extrém a nic....ale je to tím, že se snažím na max dodržovat platné zásady a neutahovat to páčením 2metrovou rourou...mě je to jedno, ale za pár let ty vlečenice prorezlý taky začnou dělat papá
-> Borin - Král tuzerů: nic nepadá - padá to jen neumětelům, a oleje tam taky poněkud je, ale on časem mizí jak to bubínku tak tou krásnou manžetkou u převodky - takže ano ej to tato skvělá náprava