Nastriekane =)
Alkyton RAL 9003 Hladka Biela Signalna.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> minno: čo máš za nemrzku? mne nehrdzavela ani celá oceľová nádobka na škodovke ničím neošetrená
dnes u motoráře udělaný ventily,volnoběch,vše seřízeno,promazaná přední náprava,snad pořádně zalepený ventil víko
a nabraná plná na zejtra

-> FORM: och, však vravím že novú expanzku mám :) a hrdzavie to tam :( V 2007 som nasadil novú, v 2008 to už bolo mierne chytené, je 2010 a už to bolo teraz dosť hrubo prehrdzavené. Obrúsil som to šmirglom, aspoň na chvíľu to bude o niečo lepšie. Ale natierať to sa mi nezdá moc dobrý nápad :( Mám ešte druhú novú nádobku, ale to sa mi neoplatí zas ju tam dávať.
-> minno: Už je celkem problém ji sehnat u nás, chápu že u Vás to musí být ještě horší. Ošetšit to půjde těžko, teoreticky by šel udělat nějaký galvanický pozink, ale nevím, nakolik by používané roztoky znehodnotily plast nádobky. Nejlepší bude vzít malý štěteček a jednoduše to natřít.
-> FORM: keby som nemal novú a nej už hrdzavú tak sa nepýtam.
-> minno: Na nové nádobce je niklovaná, tudíž neošetřovat, zahrabat ve skříni a nasadit novou 

neprišli ste niekto na to, ako ošetriť tú kovovú výztuhu v nalievacom hrdle expanzky, aby nehrdzavela?
dnes seřízení ventilů po skoro 14tis km, výměna rozdělovače a nastavení předstihu a nakonec výměna zástěrek za origošky
je tam fešák... originál původní už dost chrastil.

je tam fešák... originál původní už dost chrastil.
-> MOLSO:

-> Placko:
toto ma poslalo dole zo stoličky 

-> Syny:
to mi hovor, moja ex náprava si už tiež odpočítavala posledné dni
človek ide meniť koleso a najde dieru v ramene
tak sa robila menšia GO

v práci jsem začal rozebírat Subaru do šrotu
afro100 07.05.10 21:01:04 napsal:
→ Syny: mala acka jaxvin co? :D
mala už skoro "B"čka

→ Syny: mala acka jaxvin co? :D

-> Syny: mala acka jaxvin co? :D
-> mb136gl 07.05.10 18:25:05: To je nahoda, ja vcera okolo 130tky s asi zlomenym ramenem 

-> mb136gl: na feldách taky padaj kola...
když to někdo dotáhne jak kráva, tak se není čemu divit ..

-> Borin - Král tuzerů: tak se povedlo - ale mě nerozhodíte - tak konec OT

-> VeTeV: no to na sebe nenecha dlouho čekat:o)))
-> VeTeV: Nedej, nedej, já to napsal jako rejpnutí s tím, že se chytneš a nezklamal jsi

-> Kaprof: tak si kyvku schovej az vlecka selze 

-> VeTeV: ja jí chtěl nechat ale pěkná vlečka na llehkou renovaci nakonec zvitězila:-))
-> Borin - Král tuzerů: no jo jsem takový dinosaurus na vyhynutí - ale já jí nedám 

-> VeTeV: Já čekal, že se chytneš

-> mb136gl: sak v pohodě, jen nemám rád to označení kyvka = upadlé kolo
jinak ať si každej jezdí na čem chce, mě kyvadlo stačí, problémy s vlečkou nechám jiným 

-> VeTeV: píšem, že nič v zlom, len som napísal čo som videl bez narážky a bez snahy rýpať, viem že koleso neodpadne len tak z ničoho nič, proste borin napísal príspevok a ja som si spomenul, že práve dnes som jednu videl, ak sa ťa to dotklo príjmi moje najhlbšie ospravedlnenie..... netreba všetko tak prežívať
-> mb136gl: a je to tu zase - a podrobnosti toho proč jak kdy nač upadla máš? já jen, že obvykle je problém mezi rukama a klíčem (rourou) dotahujícího... jezdím na kyvkách pár let a semtam dost extrém a nic....ale je to tím, že se snažím na max dodržovat platné zásady a neutahovat to páčením 2metrovou rourou...mě je to jedno, ale za pár let ty vlečenice prorezlý taky začnou dělat papá 

Borin - Král tuzerů 07.05.10 18:22:18 napsal:
→ VeTeV: Kyvka ??? to je ta věc, co způsobuje padající
kola a je v tom voleje jak nasráno ???

práve dnes som šiel okolo jednej škodovky čo stratila koleso
... nič v zlom
→ VeTeV: Kyvka ??? to je ta věc, co způsobuje padající
kola a je v tom voleje jak nasráno ???

práve dnes som šiel okolo jednej škodovky čo stratila koleso

... nič v zlom
-> Borin - Král tuzerů: nic nepadá - padá to jen neumětelům, a oleje tam taky poněkud je, ale on časem mizí jak to bubínku tak tou krásnou manžetkou u převodky - takže ano ej to tato skvělá náprava 

-> VeTeV: Kyvka ??? to je ta věc, co způsobuje padající kola a je v tom voleje jak nasráno ???

-> Kaprof: pamatuj si rybo lekla - kyvka=pravá náprava pro pravé řidiče 

zahodil konečně kyvku a následující dny stravim broušenim broušenim a pro změnu broušenim gumoasfaltu 

-> havlik: 

-> Bc. Shatter: pájku
-> m8rinek: to bych netvrdil, je to docela chutovej rozdil, akorat je s tim neskutecne srani...
-> P@nis: Jedinej rozdíl mezi mletym a škrábanym v úspoře času a ano cibule je moc na hrubo, a? :D
-> semi105: Odrezovac je na hovno, urizno rezave a navar nove 

-> aDAm: už mám zasklené, ideálne je to naozaj najskôr tesnenie, mechanizmus sťahovania, potom veľké sklo, stĺpik a nakoniec trojuholník.....
-> TTomas:
vieš čo neviem presne majster z roboty mi dal daaký nejaká fialová tekutinka
vieš čo neviem presne majster z roboty mi dal daaký nejaká fialová tekutinka
-> semi105: Jako ze ti to kvete z pod barvy? Jaky odrezovac jsi pouzil?
-> Pavel P..:
poúžil som ho
poúžil som ho
-> semi105: jo víme.... použij odrezovač podle návodu a pak teprve natírej základovkou
odstránil som hrdzu , ale stále mám pocit ako keby sa mi tam robila aj ked už je to natreté na základnú farbu neviete mi stýmto pomoct ?
-> m8rinek: Hovězí svíčkova? to vypadá jako mleté, nebo to je škrábané? jinak cibule je moc nahrubo :)
To zase bude agresivity po takovém jídle
To zase bude agresivity po takovém jídle

také tíhnu spíše k pečení
množství je však dostatečné

Ja bych to taky tepelne upravil... 

-> fido06: nebrat, rači to švihnout do trouby a udlělat k tomu zelí :-))