skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> pro Jendu informativně :
(nezatížené, tj. bez interieru, kapot apod.)

-> Jirik_Tuňák: Ja myslel ze jsi po laku
Co to bylo tehda na tech videich? To zelene?

Nasadil jsem vrátka.
Jo a odvezl jsem zadní kapotu a masku Karosa na povařeníčko + mi kamarád udělal na Citronovi přední brzdy (kotouče, destičky). Pak jsem tatímu s nemocným prstem vyměnil žárovky na feldě a demontoval a namontoval plast pod stěračema.
Jo a odvezl jsem zadní kapotu a masku Karosa na povařeníčko + mi kamarád udělal na Citronovi přední brzdy (kotouče, destičky). Pak jsem tatímu s nemocným prstem vyměnil žárovky na feldě a demontoval a namontoval plast pod stěračema.

-> Pavel P..:

malá ochutnávka práce kamaráda na eLeSu
více na www.tau-racing.cz
více na www.tau-racing.cz
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak vetsinou to varim v miste, kde uz to provrtany je od odvrtavani svaru pri rozebirani. Tady sem ale jeste par direk udelal navic.
-> Nwkt: Proc? Ty svary z tyhle strany jsou cca ve stejnej vysce +/-. Ten co je niz je z druhy strany prave skrz diru, ktera vznikla pri odvrtavani svaru...
-> petr s: Prava strana, kde sem defakto varil prvne, vypadala hur, ale ted uz je to dobry a vypada to takhle...
-> Nwkt: Proc? Ty svary z tyhle strany jsou cca ve stejnej vysce +/-. Ten co je niz je z druhy strany prave skrz diru, ktera vznikla pri odvrtavani svaru...
-> petr s: Prava strana, kde sem defakto varil prvne, vypadala hur, ale ted uz je to dobry a vypada to takhle...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Si to předvrtam a vidim ne 

-> Nwkt: Bo nema samostmivaci kuklu 

-> Syny: Jednou se ti něco povedlo?
-> Syny: Si u toho chlastal? 

-> Syny: Rád 

-> Syny: Hele, vrtas ty body pred svarenim nebo ne?
Ne ze bych dneska nic neudelal,ale nejvic prace dneska udelal tenhle pracant.Nejdriv 3 valniky hliny ven a pak Tatru sterku zpet 

-> Syny: dobreeee
-> Syny: Taky svareci nedele 
-> doly120: Ja ho trochu obrizl, na jednu dalsi vymenu tam je material...
Na fot detail no. Ten pertl jsem v tomhle miste mohl udelat tensi, ale ladil jsem ladil...

-> doly120: Ja ho trochu obrizl, na jednu dalsi vymenu tam je material...

Na fot detail no. Ten pertl jsem v tomhle miste mohl udelat tensi, ale ladil jsem ladil...
-> Syny: nechod z garáže,v pátek stíháš Běšiny (JOKE)

-> Syny: jeď draku ...
palec hore :)

Tak sem po vikendu uplne mrtvej, ale uspechy jsou... Chladicovka privarena, a na levej strane hotovej rantl blatniku plus vyvarenej kus podbehu... Jeste kousek podbehu chybi, navatit P-kapsu a predek je hotov :)
Meril sem spary a chladicovka je naprosto presne, blatniky sedi na 100%, kapota pasuje taky suprove, takze pohoda :) Jeste sem zvedavej po utazeni - ted to tam bylo jen polozeny...
Meril sem spary a chladicovka je naprosto presne, blatniky sedi na 100%, kapota pasuje taky suprove, takze pohoda :) Jeste sem zvedavej po utazeni - ted to tam bylo jen polozeny...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Blbě sem to napsal,já myslle jako kousek celého lemu-výška toho nového... Stačilo vyměnit třeba jen 30mm. Je to tak lepší-a kdybys to měnil znovu,uřízneš to pak trochu výš a je to

-> doly120: Ja ten novej lem orizl, ale chtel jsem to nechat takhle, abych to svaroval v nejaky takovy rovine a ne v zatacce. Po kouskach by to neslo, byly by to tak 3 kusy a spatne bych trefoval linie.
-> Nwkt: To neni cely
10% jsem orezal.
-> venni: Blbec jsem chtel ofouknout cocku fotaku a zamlzilo se mi to
Za chvili to zkusim detailneji.
-> Nwkt: To neni cely

-> venni: Blbec jsem chtel ofouknout cocku fotaku a zamlzilo se mi to

dopucoval jsem autí, už to vypadá jako auto o který se někdo stará
No a odpoledne jsem pomáha odlehčovat škoduli, škrábání plastyzolu a vyřešení uchycení zadních oken bez poižití stahovaček, skrátka se dnes dařilo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tys to měl zhnilý až nahoru že jsi udělal tak vysokej? PS:bojíš se ukázat svou práci že jsi neudělal detailnější foto?
Z týhle fotky není vidět nic....

Linie to drzi jako to bylo origo, takze ok.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ježiš proč to odřezáváš celý?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nestačilo vyměnit jen kousek? (je to zbytečně vysoko)
Lem
Bal jsem se, ale tak nejak to ujde no. Alespon dle meho nazoru. Snad z toho Borina neklepne 
Co myslite, je pocet bodu dostatecny, jsou tak kazdych 7mm? Nebo mam jeste pridat? Svary jsem delal male, aby to stacilo liznout lamelovym kotoucem...

Co myslite, je pocet bodu dostatecny, jsou tak kazdych 7mm? Nebo mam jeste pridat? Svary jsem delal male, aby to stacilo liznout lamelovym kotoucem...
Tož jsem dnes rozhejbal pístky na zadním praseti, odmastil buben a pakny, zprovoznil mlhovku, našel vypadlej drát od brzd, zjistil proč netroubil klakson, dotáhl svisláky, a přetěsnil ventil topení. vyměnil zrezlou kapotu za pěknou, a zaplpl tmelem prasklej lak. Zítra snad STk a ME.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -snad to neskurvim
a jed sem žebírka podruhé :-D sněd sem jich totiž vážně hodně:-D
včera sem spíchnul konečně tu rozpěru dopředu,materiál trošku robustnější než píšou v plškovi:D
Nechal jsem opískovat nějaké drobnosti...
-> havlik: Kdo vi, jestli nejaky ma 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: staci vajicka vyfouknout
-> Borin - Král tuzerů: vem si, kolikrat ten pas za dobu zovotnosti na aute vlastne bude namahanej. To se nema sanci zacit trhat.

-> Borin - Král tuzerů: vem si, kolikrat ten pas za dobu zovotnosti na aute vlastne bude namahanej. To se nema sanci zacit trhat.
Ked bolo dnes tak krasne, tak som vyrazazil k vode. Sice bola strasne studená, ale plavalo sa fajn.
A nakoniec som videl krasny VW chrobak cabrio, len skoda, ze som ho nemal cim odfotit...
A nakoniec som videl krasny VW chrobak cabrio, len skoda, ze som ho nemal cim odfotit...
-> havlik: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To by asi Sádra neměl radost kdyby máca vozil jeho vejce v užovce
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vím,taky to bylo myšleno nadneseně

-> maca: To by chtelo sadrova vejce, jinak ti shnijou a budou smrdet 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: klobouk nemam,ten jsem ještě nesehnal a vajíčka koupim v Globusu

-> maca: Jezdis alespon stylove v klobouku a s platem vajec za oknem? 

Tak idem na víkend do Prahy, tak som trošku skultúrnil približovadlo

Potřeboval jsem něco koupit na Zličíně a tak jsem protáhnul škůdku

-> memfis (kian): helé Jiřino příští tejden bych se asi přijel k tobě mrknout