skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
jinak já se neska krásně připálil na sraze ve Vyškově ,snad první silné sluneční záření roku

-> Tomaso435: tý vado no ten odlesk u tých budíkov, to by ma z toho je*lo ... :D
zkusil "potáhnout" nějaký díly....... ještě figurky a mužem si zahrát dámu :-)
...a zbytek palubky udělám pro změnu ve stylu človeče nezlob se
...a zbytek palubky udělám pro změnu ve stylu človeče nezlob se

105 24.04.10 09:50:49 napsal: → tunerlada: uriznes necim ostrym a na konci trosku prejedes zapalovacem (ale to sem nedelal) ja to udelal tak ze sem to prelozil a teprve pak udelal dirku pro sroubek a dal velkou podlozku :) a fungule to x mesicuno tak presne takhle sem to taky delal a dycky se mi to rozjelo

-> afro100: taky bych je natřel na černo, ale nebyl čas a už byli předtim červený, počkám až se to opálí a přemáznu to černou slikonovou

-> tonek.favo: ja som od striebornych, cez modre dosiel az k ciernym, a paci sa mi to tak, je to aj tak seriove vsetko tak co ... :)
-> jarda.u1: tak to mám radost, aspon něco mám závodního

-> Pavel P..:
njn ale to ja som vzdy ked lezem pod auto :D

-> afro100: jsem vole byl taky metalista... byl jsem od toho celej černej
nejhorší bylo se trefit lanovodem do díry v kastli přes plech pod nádrží...

nejhorší bylo se trefit lanovodem do díry v kastli přes plech pod nádrží...

-> tonek.favo: zelena je ereso,ta prida nejvic

zelená přidá kolik?

-> Pavel P..: kua skoda ze nemam vyfotene svoje brzdy - my metalisti to radi vsetko cierne

-> Pavel P..: ja mam zluty bubny, a opravdu to pridalo +5HP a jeste respekt +

vcera som zasadil zasadnu ranu v boji s clnovitostou vozidla ... do napravy nasadene pruziny skratene o zavit a uz je to pekne rovne :)
dneska som robil psovi budu :)
dneska som robil psovi budu :)
Takže já si dneska stříhnul repas zadních brzd, strašně špinavá práce.... ale stihnul jsem to než byla tma. Vyměněno všechno kromě prasátek, rozpěrek a dvou čepů s pružinkama, který jsem zapoměl doma.

Dnes jsem jen pucoval auto. Umyl, naleštil a tak nějak pofackoval. Zítra to musím ještě vysát a umejt po půl roce okna i zevnitř
Horší je, že mi to při brzdění zas táhne doleva, ale až když jedu víc jak kilo. tak stejně musím vyměnit brzdovku tak se na to za týden vrhnu...

-> Borin - Král tuzerů: No je to to, co jsi rikal... medeny sprej s nejakou smulou, ktera ma zalejvat svar...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Možná 

-> Nwkt: smejem sa na tom ako to vyznelo...ja viem ze je to pravda

-> Borin - Král tuzerů: No vyrobce je jinej, ale myslim, ze to je to same...

-> Shark: Se nesměj, svatá pravda
Hurdis 24.04.10 19:31:16 napsal:
Lepší urvat kus Cee'da, než prorazit podlahu na éRu.

Připravil sadu starých původních koberců do eRka na čištění a nakoupil chemikálie. To bude hnusná práce.
Doladil podezřelý sklon vjezdu na parkplac a do garáže. Po uražení kusu krytu podlahy ze spotřebáka na testovacím pokusu, vyladěn výsledný sklon prahu vjezdu a osazení kerháku brány.
Doladil podezřelý sklon vjezdu na parkplac a do garáže. Po uražení kusu krytu podlahy ze spotřebáka na testovacím pokusu, vyladěn výsledný sklon prahu vjezdu a osazení kerháku brány.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Borinův tajnej sprej
Já neřekl, že je tajnej, řekl jsem xkrát jak se jmenuje a ty máš stejně něco jinýho

Ale jeste jsem ji neopravil. Jelikoz tu neni nikdo kdo by me podporoval, pustil sem se do toho az odpoledne. Zatim jsem to akorat rozmrdal a nastrikal novy lem Borinovym tajnym sprejem 

Tak já jsem byl v provaznictví a paní mi na tohle doporučila horolezeckej popruh, takovej zplacatělej, takže to by snad mohlo něco vydržet.
-> 105: To jo, ale strany se musej zákonitě odchlipovat a z jednoho šroubu bych měl strach že se to rozpáře, ale když ti to funguje tak proč ne ...

-> Borin - Král tuzerů: taky sem nad tim premyslel .. ale ta podlozka a prelozeni u me funguje dobre
-> 105: Když už to je takhle široký, tak bych asi udělal kousek pásoviny s 2ma dírama a stáhnul to v ploše, aby se to časem nepáralo a líp to vypadalo, ale to jen tak OT 

-> tunerlada: uriznes necim ostrym a na konci trosku prejedes zapalovacem (ale to sem nedelal) ja to udelal tak ze sem to prelozil a teprve pak udelal dirku pro sroubek a dal velkou podlozku :) a fungule to x mesicu
-> 105: -> Bohyn: jak na to z těch pásů?mě to nešlo dycky se mi to rozjelo ten pás 

-> Bohyn: taky mam kurtu
-> Bohyn: nejlepsi je klasickej pas
-> Klubko_: Taky budu dělat.Z čeho to to máš.....z pásů? Já asi použiju látkovej pás z kurty

uz bylo nacase
porat lovit vyskoceny pruziny uz me nebavilo 

inaaak dneska som rozobral napravu, co som vcera vymontoval, pomenil nejake bazmeky a zmontoval a osadil s5 do auta ... zajtra naladit plasty okolo volantu (som musel pohnut volantovou tycou) a vyskusat
ale uz teraz viem ze to bude o niecom uplne inom, proste lepsie :)

-> VeTeV: nemas zac, celkom som ale cumel ked som mal namiesto obvyklych 80 na tom budiku 120 :D
-> afro100: kurnik tak to nekdy projdu jeste jednou - prochazel sem to zlepsilo se to ale uz to zase blbne - diky

-> VeTeV: pokial to tak skace pri pridani plynu je blba kostra a motor sa kostri cez to cidlo ... teraz som to riesil dakedy tento tyzden, mal som permanentne 120, po pusteni plynu to bolo OK. Nakoniec stacilo natiahnut kabel od baterky (-) a zapojit pod srob na starter ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak mě taky funguje, ale kolikrát se hodí ho zapnout dřív, než tam kde to spíná spínač. Třeba jednou jsem jel Břeclav - Praha v kuse po dálnici v létě ve čtyřech lidech a na Chodově fronta. Ze 130ti na 0 a už to letělo nahoru, ani sem nevěděl jak... Ale jak říkám, ať už se spínačem, nebo bez něho, voda mi ještě nevyvřela...
-> Syny: ja mam u bile stale teplotu kdesi v poli zapovezenem pri pridani plynu, jak ho pustim je tam 80:-)) neresim nidky to nevarilo
-> VeTeV: me to u svetluse taky fachalo, ale u ty 125ky to bylo hrosi :)
-> Syny: ale me to taky maka - isce sem si udelal pres relatko spinac, ale nebylo proc pouzit - facha spolehlive odskouseno v lete v zacpach 

-> David29: Hus ty mokrej logisto