skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> CHIP: Tak to gratuluju k takovému rozhodnutí. A jaký jsou pocity z prvních dní v chomoutu? I když ono se asi nic moc nezmění v tom soužití, ne? 

Tak já né dnes .. ale v sobotu .. udělal jsem to .. oženil jsem se .. pohoda ... 

-> havlik: to je frajerka na fotke
-> waldo: ty si ma sledoval ?

-> waldo: ty si ma sledoval ?

-> mgbiker: a potom si skoncil v mekaci v optime

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no právě že moc ne
,jen mít matroš na dělání tak bych okolo lítal

-> Radek Retro eLeSo: Tam jsem nedavno taky parkoval...akorát že už za tmy

-> Tampajs: bral jen vahadlo na ventyli a chteli za to 300 ale v nouzi a museli jsme si to rozebrat sami :) :)
-> stika87: Kolik za to chtěly židáci? No já doma mám taky ale vrátil sem se až v 12:30.. Škoda
-> Tampajs: 10-11 zvonil jsem kde jsem mohl :) nakonec jsme ve vedlejsi vesnici navstivili vrakac ;-) asi po 10 telefonech nam nekdo otevrel :D a nastesti tam meli jednu hlavu z feldy
-> stika87: Jojo my co makáme i v sobotu to máme těžký :-D V kolik jste tam byli?
-> Tampajs: zrovna kdyz te clovek potrebuje tak nejsi doma
ale tej modrej skodule jsem si vsimnul hned 

-> stika87: Jako bych to tam znal :-D
Taksem doní musel říznout..Snad tam ten čumák nák normálně napasuju.Děkuji Makakovi za poskytnutí přední haubny jako vzoru,čertovi a spol..
v sobotu najezdil s cervenou pres 480 km :)
-> havlik: zima byla dlouhá, tak změna vizáže není k zahození ne 

mlada si vzala do parady felu a tak nevim, esi to nebudu muset dat do libovek
dokonce i zadni sterac vymenila 

-> mgbiker: sem si do dneška myslel že si chlap

Těsnění pod hlavu a malá jarní projížďka.. Začínáme se dostávat do fáze spokojenosti :)
-> Radek Retro eLeSo: Však ano, jen jsem si neodpustil komentář. Myslím že většinu lidí zajímá i reakce okolí.
Jak řikám, líbí, ale je toho moc.

-> Karlos (WIO46): je to takový jaký to já chci mít

-> U-Geen: hadice na podtlak 

-> exwrcteam: neco ti tam fouka :)
-> Mantrabeach: to jsi se celkem činil

-> Radek Retro eLeSo: Pěkný to je, ale už je tam mnoho prvků, které brání vyniknutí vozu jako celku.

já dnes nandal nový tapce do žlutky a dal sedačky ještě komplet z rapida.příští víkend to zkusím trochu vyčistit až to bude po přeleštění
-> baal: to pevne dufam ze ano :D
no a byli jsme se project neb bylo fakt krásně,foto po dojezdu u cedule co dává smysl

vytvořil svem svody na kadetta- to co tam bylo předtnim je vidět na nějaký fotce v galerce- pro srovnání
petrvod.rajce.idnes.cz/sv ody_4_2_1_vlastni_tvorba.. .
petrvod.rajce.idnes.cz/sv ody_4_2_1_vlastni_tvorba.. .
-> maca: ja ja

-> RON: časem bude decentní ale mě to neva

-> jarda.u1: déšt´ je č*pka

-> Radek Retro eLeSo: David?
-> Radek Retro eLeSo: zbylo na tom aute jeste neco nepolepeneho?
jinak naprava paradni

-> Radek Retro eLeSo: taky jsem to mel takhle cisty nez zaprselo

vypucoval nápravu ale první déšt´ udělá svoje.....
Já jsme konečně dodělal ty brzdy
vyzerá to moc dobře a ještě jsem umyl jak svoje, tak tátovo autí, zkrátka jsem se nezastavil

-> haso: otec stym siel do Nemecka 130 140 km/h a ma l otacky tak 3500 ked tomu fuloval tak jasne ze to malo 5000 a viac otacok ale povedz nac fulovat motor ked netreba ked som brigadoval v lete a tam mal sefko 7cku bavoraak fuloval ten motor a do 2 mesiacov si isel kupovat novy lebo odjebal na tom motor

-> Ba.jogi: skus ist hodinu a pol pri 5000otackach a zrataj si potom spotrebu, a tiez chudak motor take otacky tocit
-> haso: neviem co mas proti HTPckam ale podla mna do mesta aj mimo je to auto dobree ide aj 180 to auto a aj tak naco silne auto potom ta to laka ist rychlo a asi nikto znas nema bezodnu penazenku na platenie pokuut

-> haso: Tato ma staré dobré mpi.To htp na dlhé cesty je pi.a auto
-> dominique: kamarat isiel na HTPcku tu istu trasu a nonstop tahal 5000otacok (cca 150) a sa stazoval pred cestou domov ze to auto je p*ča

dnes som ho umyl navoskoval len este nie je prezute leo sa rozhoduje ci sa kupia elektrony ale len letne gumy

-> haso: Jasne len si ťa doberám.Ja sa chystám do Prahy a tiež na fábii

-> dominique: ale coby skodovecka sluzi na domace zuvanie...
-> MOLSO: no, dialnica nonstop podla GPS 145km/h a podla tachometra daco cez 150 pri 4100otackach

-> MOLSO: no, dialnica nonstop podla GPS 145km/h a podla tachometra daco cez 150 pri 4100otackach