-> Kaprof: To znam :) A kdyz uz bude venku motor a prevodovka, tak i naprava. A kdyz uz bude venku zadni naprava, tak rovnou i predni a kdyz to budebez naprav a motoru, tak to je idalni na vymenu brzdovejch trubek a kdyz uz to je tkahel vykuchany tak vyndat i interier aby se mohla povarit podlaha nebo co je treba a vitej v klubu
dneska jsem pobalil něco z těch svejch pár švestek a stěhuju se konečně DOMŮ....takže tu asi moc teď nebudu,do doby než tam budu mít net....Pánové,bylo mi potěšením
Dneska se konalo na počest naší klubovny (garage) první jarní glilování, 6kg masa malo piva a ještě míň lidí stoho vyplíva že příště na ně s nějakou organizací
-> Nwkt: no, ja uz mel cuky v lednu, ale to proste fakt do toho bordelu nevytahnu rad se tam zajedu juknout, tohle byla vazne jen projizdka po blizkym okoli, abych zjistil jestli se to vubec jeste hejbe
no, krom spousty věcí, jsem už nevydržel, a jelikož jste to už skoro všichni vytahli, tak i ja jsem vydoloval z garaze toto a konecne se projel, legalně