skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
byl jsem se projet....po tý praze nic moc....baryk šlapal jak hodinky 

Já dneska koťátkem likvidoval docela pěkně vyvařitelnou kastli 105ky, akorát jí někdo poťapal střechu. tak jsem jí udělal topchop až k podlaze...fotku jsem radši nedělal, aby jste mě tu nekamenovali

-> Pavel P..: Webery nějaký bejvaj taky...ale né ty dvojitý
zrovna včera jsem dva DDSR házel do pytle k ostatním...

-> Borin - Král tuzerů: tak zo desat kilo DDSR ti v klude mozem zobrat ;)
-> Borin - Král tuzerů: tak mi ty DDSR a webery dávaj na stranu

->Nwkt:
to né, zatim zkoušim

-> Bohyn: jj určite je

-> Bohyn: Aspoň na čelní před řidiče? 

Tak jsem si právě zkusil vybrousit auto na sklo
Je tam podoba?

srovnal prirubu na EDSRu, vycistil, vyhodil pruzinku na druhom stupni
nahodil do mrtvoly a s uzasom sledoval co sa deje
myslim ze sa mam hodne na co tesit az bude na eRcim motoru 

-> Mantrabeach: 3x
. Pokaždé jinde. Poprvé dvě najednou, za dva roky jsem si vyrobil další. Touhle metodou je to celkem banalita, žádný strach.

-> Borin - Král tuzerů: jasný, chápu...a co rikas na znacku Wisent? mam od nich golu a klice...
Pavel P.. 11.03.10 13:29:15 napsal:
→ Gemini: doufám že DDSR nevyhazuješ?
co je na něm tak cennýho ??? v práci se nám jich válí hromala...různejch karburátorů že škodovek mám v práci asi 200 kilo

→ Gemini: doufám že DDSR nevyhazuješ?

-> Zeke-ten šestý: Tak ono u nářadí starýho xy, když se používá to je o hovně...já když jsou prachy navíc tak kupuju nářadí abych měl všechno nekolikrát a kupuju kvalitu a postupně přenechávám tyhle starý verky tátovi, kterýmu to stačí...
-> Hurdis: dvakrát kýlu?mě říkal že tohle co budu mít je lepší a do konce života budu mít klid
-> Zeke-ten šestý: Sílu si už prokázal, ještě tu inteligenci 

-> David29: já mám oboje žejo? :D
-> Zeke-ten šestý: Někdo je nadprůměrně inteligentní, někdo má nadprůměrnou sílu 

-> Mantrabeach: Absolvoval jsem podobnou srandu 2x, za týden už jsem vždycky normálně fungoval.
-> Hurdis: na laparoskopii právě jdu ale doktor řek že potom těch 6 týdnů doma.jdu do Dvora na operaci.ono když to prej nedodržím tak mi to potom může trochu vadit.Prej mi tam dá nějakou síťku bo co.
-> Syny: no zaplať pánbůh
-> rsvancara: to asi ne.ale v minulosti sem jich sám pár odtahal tak se to teď projevilo
-> Syny: no zaplať pánbůh
-> rsvancara: to asi ne.ale v minulosti sem jich sám pár odtahal tak se to teď projevilo
-> Borin - Král tuzerů: -> Matthes, záškodník z TechWebu: to byla chudera chrom-vanaduim made in czechoslovakia :(
-> Zeke-ten šestý: Jezis marja :-D Made in china dela z rakosu i vercajk? Jinak Knipex jasna volba 

-> Zeke-ten šestý: Nekvalitní nářadí...já bez knipex cobra ani ránu 

Vyměněny lanovody ručky + leve brzdove prase na Formanu.
Prave brzdove prase neslo povolit, strhl se zavit na trubicce.
A odnesly to jeste jedny sikovky, upadla jim čelist :(
Prave brzdove prase neslo povolit, strhl se zavit na trubicce.
A odnesly to jeste jedny sikovky, upadla jim čelist :(
-> Mantrabeach 11.03.10 15:49:57:
... tak ať dobře dopadneš, doufám, že to není z té montáže motoru z / do RiCe :-D
... tak ať dobře dopadneš, doufám, že to není z té montáže motoru z / do RiCe :-D
Tak ráno jsem složil altík.Konečne jsem sehnal ložisko a uhlíky.Odpoledne jsem v hasičárně usazoval okna.
Ja som dneska prvú polku dňa presedel v nemocnici a druhú polku dňa som prespal

tak dneska jsem doladil zadní pružiny s tlumičema a super jeli jsme to kousek projet a prdla nám hadice od termostatu vydržela rok, byla nepoužitá ale tak 20 let stará a všechna voda samo v pr.... ale naštěstí asi 500m před garáží
-> Mantrabeach: Tak at te to dobre dopadne...
Jeste ze to neni nic horsiho...

-> Mantrabeach: Mantrabeach 11.03.10 15:33:25 napsal:
→ havlik: vole já tě trefím
→ jarda.u1: určitě to dopadne dobře.
→ Syny: no řeknu ti to takhle.Neoficiálně jsem
TŘÍKULČÁK
.Ne bez pr.ele,mám tříselní kýlu.
6 týdnů je na klasickou řezničinu. Na to ani nemysli. Běž na laparoskopii, za dva dny jsi doma a do týdne fit.
→ havlik: vole já tě trefím

→ jarda.u1: určitě to dopadne dobře.
→ Syny: no řeknu ti to takhle.Neoficiálně jsem
TŘÍKULČÁK

6 týdnů je na klasickou řezničinu. Na to ani nemysli. Běž na laparoskopii, za dva dny jsi doma a do týdne fit.
Dneska mě potěšila doktorka...konečně mužu občas ven.Snížili semi výsledky testů.Mononukleoza je strašně nahXvnoidní nemoc!Sem doma i s pobytem v nemocnici přes měsíc.Po tom cosem byl tedy zdravě potěšen sem byl opět zdravě naštván.
Opět se zde ukázali opálení sběrači šrotu.Choděj šmejdi dům od domu a ptaj se estli nemáte nákej šrot , žese objetují a nasvé náklady odvezou.Tzn čekám v nejbližší době nájezd.
Stojí mi na dvoře jeden rozdelanej Rapid kerej je zajímal,apak klasika bordel střechy kola.
Už mi jednoho poloRapida takle odvezli,dokonce za bílýho dne.Neni nadto mít sousedy co maj rádi škodofky a s radostí přihlížej.
Opět se zde ukázali opálení sběrači šrotu.Choděj šmejdi dům od domu a ptaj se estli nemáte nákej šrot , žese objetují a nasvé náklady odvezou.Tzn čekám v nejbližší době nájezd.
Stojí mi na dvoře jeden rozdelanej Rapid kerej je zajímal,apak klasika bordel střechy kola.
Už mi jednoho poloRapida takle odvezli,dokonce za bílýho dne.Neni nadto mít sousedy co maj rádi škodofky a s radostí přihlížej.

tak sem zjistil ze nic nehaze, i kdyz je kolo bouchly... zataci to na vsecky strany. ok tycka anic dalsiho ohly nejsou (rychlostnebyla vysoka) a volant sem mel na krivo aj predtim asi.. ale preventivne v pondeli na praxi udelam laserovou geosku
-> havlik:

-> Mantrabeach: a když bez prdele máš kýlu tak co máš s prdelí

-> havlik: vole já tě trefím
-> jarda.u1: určitě to dopadne dobře.
-> Syny: no řeknu ti to takhle.Neoficiálně jsem TŘÍKULČÁK
.Ne bez pr.ele,mám tříselní kýlu.

-> jarda.u1: určitě to dopadne dobře.
-> Syny: no řeknu ti to takhle.Neoficiálně jsem TŘÍKULČÁK

-> Syny: udělaj mu obřízku
-> Mantrabeach: Tyjo, co te budou delat? 

-> Mantrabeach: a sakra,tak preju at vse dobre dopadne.
Tak dnes jsem se oficiálně dozvěděl že musím jít pod kudlu
.Paráda.A to sem zrovna nastoupil do nový práce.A pak budu ještě k tomu 6 týdnů doma.Snad stihnu nastrojit žlutou po laku abych mohl na doksy

-> Gemini: je to ventil sytica , bol zrusený vo výrobe neskor, ked sa zvisia otacky motora tak stupajucim podlatakom je prisaty a automaticky sa ochudobnuje zmes, dufam ze si to dobre pametam este

-> Gemini: doufám že DDSR nevyhazuješ?

-> Gemini:
hezká sbírka

co je toto ? rozobral som asi 50 karburatorov a vidim to prvy krat....je to na pruzinke a ma to nieco so syticom.....ale co ??
Ja jsem neudelal nic, ale auto udelalo STK. Ja su tak scastne
.
Technik sice na par veci hrozil prstem, ale jinak to bral sportovne.
Vysledek je 7 lehkych zavad,standartni co se pise na kazdou 120. Myslim si ze na 23roku stare auto to ujde.

Technik sice na par veci hrozil prstem, ale jinak to bral sportovne.
Vysledek je 7 lehkych zavad,standartni co se pise na kazdou 120. Myslim si ze na 23roku stare auto to ujde.
sakra. prednim kolem sem dal patnik
limec je ohlej .. ridici tycka je ok, ramena jsou ok.. ale volant je na krivo
budu muset udelat sbihavost

-> Vojťas: no to jo ale nemůžu dělat jen spotřebáka

-> dominique: taky mam takovoudle vizi, jen mi zatim chybej kola...
-> darabos: tak tak, tak se to dela
kdekoli do neznama prijdu s notasem, čekuju okolni site a vkladam obvykla hesla 

-> tunerlada: jeden kamos uz asi rok takto uziva susedkin net