skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> stana1: to muselo bejt sezrany,uz kdyz jste to strikali,takhle to za 2 roky neshnije ani nahodou.
-> David29: cože C za 17
twoe to jsou strašný ceny.Ještě ,že sem si ho udělal na učnáku. U koho to budeš dělat??

-> jarda.u1: já ne ale zítra to vetu borcovi, a uvidím co mi na to řekne... jakože byl bych rád kdyby sa to vyvařilo protože ta kastle je dva roky po laku a nechce se mi ji dávat do šmelcu, bohužel jsem s tím jezdil přes jednu zimu takře ta se na tem takej podepsala...

-> David29: hm, tiez to mate zaujimave ...
-> afro100: No, mě C, C+E a profesák vyjdou dohromady asi na 45tkč...
17tkč ,,C"
8tkč ,,C+E"
20tkč profesák - bohužel, to že by stál jenom 6tkč neprošlo - zatim
17tkč ,,C"
8tkč ,,C+E"
20tkč profesák - bohužel, to že by stál jenom 6tkč neprošlo - zatim
-> David29: uz mam AM, B, B1 (je to u nas pekne debilne podelene, B1 je lahky nakladak, klasika do 3,5 t) a chcem k tomu C+E, lenze C tych 24 tis. a E sa k tomu doplaca este 8 tis. tusim ...
no s panom bohom. to uz nebude bezpecno ani v dosahu letiaceho kamionu okolo cesty...
-> afro100: 17 300 i s pojistkou. Samotný ,,C" (když nemáš ,,B") je dražší....
-> David29: to len tolko? u nas stoji c-cko 24 - 28 tis. :/ Ako kde ...
-> 1560: ,,C+E" určitě, a pak hned řešit profesák 

-> David29:
Jen C, nebo i E? Tuhle jsem přemýšlel, že bych si k D dodělal E, ale na druhou stranu, krom cyklobusů žádný vlek za autobusem nikdo neveze, tak je to asi i zbytečné. U náklaďáků to už smysl má. No to se ale už dostáváme do jiného tématu.
Jen C, nebo i E? Tuhle jsem přemýšlel, že bych si k D dodělal E, ale na druhou stranu, krom cyklobusů žádný vlek za autobusem nikdo neveze, tak je to asi i zbytečné. U náklaďáků to už smysl má. No to se ale už dostáváme do jiného tématu.
-> 105: to byla ta kastle tak špatná či co? mě sa ten fazol moc líbil...
-> David29: Sis hrál s tiskárnou co
a natiskal si barevný papírky

-> 1560: A bude ještě víc, pač sem zaplatil za "C" 

stana1 24.02.10 18:57:24 napsal:
druhá strana
nic ve zlým ale tohle bych zahodil a vůbec se s tím nedělal, pořád je všude kupa zdravých fáček za pár penez ..
druhá strana

-> Nwkt: Při bouři to s ní švihlo o molo...

-> David29:
To bylo plno dodávek rohlíků v řece, co? :-)
To bylo plno dodávek rohlíků v řece, co? :-)
-> Nwkt:
Sjede z přívěsu? Potká se s betonovým molem? Viděl jsem už oba případy.
Sjede z přívěsu? Potká se s betonovým molem? Viděl jsem už oba případy.
-> Borin - Král tuzerů: Jak se taková loď nabourá?
-> MOLSO: Tak tak
Abys nedopadnul takhle,původně se měl měnit jen lem
(říkal sem ti o tom na MS)
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_4_116906__2010-01- 18_16-43-57_65.jpg

Abys nedopadnul takhle,původně se měl měnit jen lem

img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_4_116906__2010-01- 18_16-43-57_65.jpg
-> stana1: na to by som sa uz vysral
cim viac do toho budes rypat tym viac dier najdes 

Dneska v práci chuťovka...přileli chlapy, jestli jim přeložíme z vleku na vlek "nabouranou loď", tak jsem se z toho zhostil já...chlapy jelita, tak já pořád z nakladače, do nakladače, protože to pokaždý podvázali blbě a nezvedal jsem jí rovnoměrně a hrozilo sklouznutí lodi do tažného auta, ale po půl hodině práce se zadařilo...Nejvíc se mi na tý lodi líbil motor Mercury V8 5.0 270ps...bohůžel mobil focení motoru nepobral...
-> stana1: Upřímnou soustrast

-> petr s: asi tak
-> stana1: Ja bych do toho teda nesel,vzdyt to nema skoro zadni podbehy a podlaha je jak alobal....

-> stana1: Ja bych do toho teda nesel,vzdyt to nema skoro zadni podbehy a podlaha je jak alobal....
-> stana1: na to bych se...
-> jarda.u1: Smete na lopatku a hodí do popelnice
-> stana1: → stana1: to budes vyvarovat?

->jarda.u1 No fakt mě ten stav opravdu dostal ale zase mě těší že domky tlumiču jsou ok až na jedno místo...
a řidičova podlaha, včera tam žádná díra nebila a dnes to ykoumám šroubovákem a šup pár sa jich oběvilo...
Pak je ještě špatná podlaha u spolujezdce ale ta nevypadá tak zajímavě....

Pak je ještě špatná podlaha u spolujezdce ale ta nevypadá tak zajímavě....
-> stana1: to by vyhrabaly slepice 

Tak já jsem dneska začal brousit podlahu a podezřelé části karoserie na kanárkovi a nestačil jsem se divit, včera jsem věděl při odstrojování jen o dvou dírách a dnes k tomu přibyly další 3...
-> Vojťas 24.02.10 11:54:54: jj, nemoc seatů...

-> Pavel P..: neplatil taky sem to tam dřív vozil jedna z nej firem

-> Pavel P..: vzdycky kdyz sem likvidoval, nic sem neplatil u nas je supr firma, nebyl tam motor nic.. jen u jedne firmy me daly pokutu ze chybel motor,baterka, altec a starter (nahazel sem tam pak stary)
-> Mil@n: rest in peace
-> 105: koukám že maj ušetřenou práci.... si to ekologicky zlikvidoval sám, platil si něco za to že to je jen kastle nebo to vzali zadarmo?
-> 105: david to zrušil
škoda

-> Trax: Třeba si nad tím bude mastit aj něco jiného 

Dneska jsem podpořil životní prostředí zaplacením ekologické daně... Tak doufam, že to tý přírodě pomůže nebo si aspon Bursík namastí kapsu...

-> Petrson: -> tunerlada: Doma nic neni zatim Kolín zklamal pač už žadny 1203 nemaj samy transity a trandaci leč jelikož otec tam leta delal tak nejaky dily typu lyžiny na nosítka apod budou 1203 bude snad rušit Nymburk a to už bude obstarany pro nás

-> Kaprof: takže je doma?ukaž foto
jinak já neudělal nic idu dělat teď...hledat kotě někde se ztratilo už dva dny není k nalezení..toe už 3tí

-> Vojťas: A pak rikejte jak je seat super kul vybornej a citroen mrdka 

-> Kaprof: máš foto?? co s ní budeš dělat, jako bys neměl málo škodovek