skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> All: Sháním info o týhle škodovce.Nezná někdo majtele nehledá se nebo cokoliv o ní.Stála delší dobu ve Vyškově celkem nehnutě,teď stojí už asi týden u nás na velkym parkovišti v rohu.Má ve předu ulomenej spoiler a rozbitý trojůhelník u řidiče.V zadu má brněnskou Rz.Co sem se tak ptal tak nikdo neví ale počítám že brzo se do ní pustí vandalové nebo jíná chátra co ji buďto rozebere nebo zapálí tak sháním o ní info abch ji moh buďto znárodnit nebo z ní aspoň něco ''zachránit''.Má kola podobný jako na fotce akorát že s černým středem,zrdcatka má oranžový(celá je oranžová),má černá skla v interieru co sem si neska všim gls budíky,skořepiny,v zadu je M čelo,předek jako na fotce.Diky za info. Laďa
-> Syny: Voc do vlastně de? :)
Já se dneska po dlouhý době opil
No, vzhledem k tmu, že zejtra du do polygonu, tak nevm jestli to je dobrej nápad 
Já se dneska po dlouhý době opil

-> havlik: Tak aby se takhle sral z železnou trubkou je kravina
Kokote

-> Borin - Král tuzerů: ty si vážně kokot kluku:) taky to klidně může být jen rozleštěná obyč trubka
nutno uznat že by to byla blbost:))

nutno uznat že by to byla blbost:))
.. já má za sebou den plný úvah .. další "životní milník" jsem si sám před sebou obhájil, takže se můžu zase věnovat škodovkám i duchem 
k5up.blogspot.com/2010/.. ./plny-prechod-k-on-line-b yti.html

k5up.blogspot.com/2010/.. ./plny-prechod-k-on-line-b yti.html
-> havlik: Neřekl bych, typnul bych to na smrkový dřevo

-> David V6: nerez?
-> Hurdis: souhlas
-> Pavel P..: jo to je dobrej kšeft,kor po zimě kdy to silničáři s pluhama stěhujou po celým městě

-> myschaak AZNP K.Hora: Jestli je každá ulice samostaný stavební objekt tak je to klidně možné, logiku v tom nehledej, nebo je to zkrátka jen zbytečně v projektu komunikace.
Tohle a ještě norma pro přechody pro chodce vs. místa pro přecházení je padlé na hlavu.
Tohle a ještě norma pro přechody pro chodce vs. místa pro přecházení je padlé na hlavu.
-> myschaak AZNP K.Hora: ať si dávaj retardery třeba před každý vrata... hlavně že je nějakej kšeft

Vymyslel a spachal stahovanie zadnych okien do stovky :)
www.skoda110r.cz/gallery. php?aid=1015&a...
-> Hurdis: jj,jasný ale tohle je obytná zóna v obytný zóně....dal bych to na příjezdovou cestu tam a nazdar
-> myschaak AZNP K.Hora: To je normální, obytná zóna musí mít na vjezdu příčný práh.
-> David29: no tyhle jsou tak nesmyslně daný že přes ně bude jezdit jen obyvatelé šesti domů,jinak vůbec nikdo....dávat je na tři slepý 50m dlouhý uličkx je celkem k ničemu,ale kvůli kolaudaci to musí bejt tak šup tam s nima

-> Braňo: ten kobereček je strašnej 

-> jarda.u1: ano bylo,škoda každé zachovalé škůdky

-> maca: Tobe by te bile nebylo lito,jakozto jednomu z hlavnich pecovatelu o uzovky na virtu?

-> petr s: já nic:D
-> jarda.u1: já ne:D já bych se na to vysral
ale bude z ní řekl bych parádní GLS:)

-> jarda.u1: zase ho moc nepřechval

-> havlik: Co stím chceš dělat?
-> havlik: mas zlate srdce hochu

-> jarda.u1: rozhodně ne

-> havlik: takze nepujde pod lis?

-> maca: 

-> havlik: v pohodě,na zdi je již přes 2 roky.....tak ještě chvilku vydrží

-> maca: já vim ale nějak mam neschopnost se tam dostat:D
-> havlik: ok,já jen jestli náhodou
jo máš u mě to čelo

jo máš u mě to čelo

-> jarda.u1: jo je to krásná neschnilá kastle akorát je nabourana na předek a blbě se to opravuje když je to všechno nastrojený:) a eště hůř se to pak lakuje

-> maca: kdepak nic vhodného navíc motor zadní kapota a čelo už sou rozebraný a z předku nebylo nic použitelného a interier nic zvláštního
-> havlik: hele,vypada zachovale,neni to skoda rozebrat?
-> Syny: jj,jen abrexu mam 35ks.......1ks cca 300kč.....fuj hnusná cenovka
-> stika87: kdepak,to bude ošetřeno
-> havlik: něco pro mě tam nebylo

-> maca: pockej az prcek vyroste a zacne si hrat s autickama ti tam udela poradek

-> maca: Hmm, draha sbirka...
-> David29 20.02.10 13:08:32: Trochu to prehanis ne?
-> David29 20.02.10 13:08:32: Trochu to prehanis ne?
-> doly120: jj, tak pripadne se na to dodela i zamek zejo :D
-> Zeke-ten šestý: Já si ale pamatuju,že já sem se k tomu dostal
takže význam nulový

-> maca: doporucuji zasklit (ja mam udelane dvirka z plexi) a nemuzu si to vynachvalit, prach nema sanci :D
hmm... domaci wifi router jako prehravac hudby a torrent client? no, proc ne :) zvlastni, kolik toho cpu Broadcom BCM4704 zvladne
-> Bery: Nedělám žádný ramena, a ani si nepřipadám drsnej..
Vůbec nechápu, proč ty si reagoval na něco, co vůbec nebylo adresovaný tobě - a ani to nijak nesouvisí s tématem. Neobjevíš se tady jak je stránka dlouhá a pak reaguješ na něco, co je úplně zbytečný. A nemluvim o tom, že ten text v tom příspěvku pak byl taky úplně zbytečnej...
Vůbec nechápu, proč ty si reagoval na něco, co vůbec nebylo adresovaný tobě - a ani to nijak nesouvisí s tématem. Neobjevíš se tady jak je stránka dlouhá a pak reaguješ na něco, co je úplně zbytečný. A nemluvim o tom, že ten text v tom příspěvku pak byl taky úplně zbytečnej...
tohle je téma co jste dnes udělali,nebudu tu s tebou řešit tvoje kalendáře na zdi a malůvky na papíře,ty drsňáku.Nikdo na tvý ramena není zvědavej,ju.no...já teda trošku jo

-> Bery: Jakože za mnou v březnu přijedeš?
-> David29: počkej ještě do března,skončí mi podmínka.

-> petr s: Pač mě sere... kdyby držel pysk, je tu klid
-> David29 20.02.10 13:08:32: Proč ty nadávky?
-> Bery: No, nevim jestli to hrozí-)
-> David29: těším se až se potkáme:-)