Kaprof 12.02.10 22:41:04 napsal: → Apple STS Chvojkovice-Brod: nejsou ty štefty kratky?to je na to aby se dalo rozsekávat kastle soupeřům jako v pomádě
-> Klubko_: ja mam na frantikovi predok na novych vranikach a zadok na slickach da sa s tym super blbnut, akurat to teda neni na rychle prejazdy zakrut ked to nechcem utrhnut ...
-> petr s: teraz pisem ze sa na to prislo az ked zrovnal blok...stejne je to jedno...pokial nevyrobia hrubsie tesnenie upravy sa blok...ja v tom nevidim problem...nie preto som to sem pisal zeby to bol problem len som chcel podpichnut;)
-> petr s: vlozky su zzarovno z blokom ..takze musim dat 0,14ky a namiesto 4valca dam nejaku 0,19 len s kade? aj tak to bud ena zakazku tak len dufam ze mi take nieco vyrobia
trosinku piodpichnem dnes fanusikov znameho motorara pana Čepka od ktoreho mam sadu vloziek na 82mm ulozenie...dnes som si doniesol domov motor a po zarovnani bloku vysvitlo ze jedna vlozka je o 5stotin mensia ako ostatne...tak zrejme panovy Čepkovy utiekol na sustruhu nôz
já sem dneska na ledě vokrosil žlutou pak sme ve škole nacvičili nástup na maturitní ples do tvaru píči...a ted se pudu předchlastat protože tam střízlivej fakt trapčit nebudu