-> Bohyn: jo táááák, si tam nakydal těsto , pak to smahnul autogenem a měl si tam zapečenej bochník chleba... na závodech bude hlad tak mázneš šlemem z olejovýho víčka a máš svačinu
Dneska sem zas dělal kolesa, jako už poslední 4 dny. Konečně sem je oškrábal, teď jen doladit pokličky, zarovnat nerovnosti a bude se stříkat. Už jen to škrábání mi dalo další záminku k tomu, že bych leštění psychicky nevydržel
-> jerrom: ja si toho vsiml na letaku co nam prisel do schranky, rikal sem si musim se podivat na net jak to teda je z toho musi asi nekdo mit peknej pruser :) Ale referencni Roomster Praktik 1.4 za nakej 130, to sem docela koukal
udělal jsem úspěšně emise na Trabantovi, technik hned: "To to ještě nezakázali?" no a pak když jsem čekal na papíry, tak jsem si všimnul tohohle...kdo najde chybu?...a je to autorizovaný servis Škoda
rano mi volal servis at se dostavim vypsat dotaznik a napohovor...dosel sem.. vyplnil dotaznik pani vedouci tam asi nebyla... tak sem vyplnil podekoval a ted cekam co bude
-> gabo000000: mal si niekedy problem s origo AC pumpou? aj kamosi mali problemy s elekrickymi cerpadlami...neslo kamosovi poodpajal som elektriku pomeral ci tam je stava(ktora tam bola) potom znova zapojil a islo ...tiez som nechapal
-> Klubko_: ta ked mi to klakne na preteku tak dakujem pekne...preto som ju tam dal ze bude spolahlivejsia ako origo AC a teraz toto? ja osm ju kupil od zdejsiho clena takze reklamacka tazko
-> gabo000000: presne toto stalo aj mojou pumpou... zapojil so ma nic nevrcalo rozobral osm poskladal islo o 5 minut zase neslo a takto sa to parkrat zopakovalo