-> pyroman: To sice jo, ale v základní verzi ti vedou do každý země jen 1-2 komunikace a na to, aby si mohl do další země, tak toho musíš najezdit celkem dost a jezdit pořád to samé mě nebavilo. Ale stáhl jsem si tam potom nějaké nové cesty a víc modifikovaný (ne jenom hlavní tahy) a už to bylo lepší
Bohužel, byl právě pryč. Kdyby nebyl, bylo by všechno jinak. Takhle ho možná ČD vyrazí (statika budovy). Jenže někdo aktivní zalarmoval půlku republiky, takže je tu problém...
-> David29: tys tam byl odklizet?A uz je zpatky majitel?Byl nekde v Rakousku na horach.Ja tam pred 3 rokama delal s kamaradem starou karosu,bylo to presne v tech mistech,kde ta strecha spadla.
Tak v rámci výcviku a pomoci občanům, jsem byl já, a pár kolegu ze sboru odklízet propadlou střechu ve Zdicíh, kde udělali HZS ČD Plzeň víc škody než užitku. Jednalo se o depozitář vozidel soukromýho sběratele. Fotky jednotlivých zajímavých vozidel dám do příslušných témat...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo S-ko sem byl.Třídní Merglová.maturovalsem myslim 2006.Bylsem Angličtinář.Tzn sem zažil sem tam X idiotů páčse to moc měnilo.
Sice ne dneska, ale včera sem si do Formana konečně namontoval ovládání rádia JVC z páček pod volantem. 8 tlačítek, 4 na každé straně a funguje to perfektně. Je fajn, že nemusím za jízdy hledat tlačítka na rádiu, ale prostě jen sáhnu zezadu na levou, nebo pravou páčku...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já doufám žesi rozumíme :D..SPŠE-Ječná P2...výběrový ustav.Pokud jo taksem taky bejvalej ječnák,sdělovačka nebo slaboproud :D..užsi ani nepamatuju ten obor