skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Mr_Kubas: 

Syny 14.01.10 22:21:33 napsal:
→ tunerlada: Musis si ji vycvicit dokud to jde :D Životně důležitá věta
Teď se jen musim modlit, aby to náhodou neotevřela ta moje 
→ tunerlada: Musis si ji vycvicit dokud to jde :D Životně důležitá věta

-> Syny: on nekuje, lesti 

-> tunerlada: No kdyby se mlada mela nasrat pokazdy, kdyz napisu neco podobnyho, tak by uz me musela zabit
Kuj zelezo dokud je zhave :) Musis si ji vycvicit dokud to jde :D

-> darklord:
jeste ze sem sem dal důkaz
-> Syny: tak spíš že toho má teď tento tyden ve škole moc a do toho etě brigádu tak ju to namíchlo
naštěstí už je to ok

-> tunerlada 14.01.10 22:02:52: Tyvoe, trochu zarlivka ne? 

-> tunerlada: no tez ma to napadlo ked si sa pohadal s mladou a siel lestit
-> m8rinek: toe vul
-> Borin - Král tuzerů: holt kvalita Sek700i
ále sem se tady baliv z zidlikem o jezdeni mhd do skoly a jaksi sem uved vyhodu ze ti cestu obcas zprijemni pohled na peknou slecnu a hned se to jaksi prekroutilo estli je pro me pritazliva a estli nehledam neco jinyho atd 

-> Borin - Král tuzerů: asi to je vážný, když už trénuje leštění...
-> tunerlada: nic moc zaber...copak to bylo za kravinu ?
neska sem se rafl z mladou kuli kravině co si přečetla na virtu tak sem ze žalu místo učení šel leštit 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: si si istý že po slovensky to tak nie je správne?
Už O.K.?

Už O.K.?
-> havlik: aha

-> afro100: sItic, zomfg
tak som opravil sytič, poladil konzolu s páčkami vnútri, odmotal zamotaný pás (holt som sa ponáhľal pri montovaní
), zrepasoval vodnú pumpu na druhý motor, na bloku závity prebehol závitníkmi ... to všetko v rozmedzí cca 2,5 hod ... keby mi vypínali net častejšie, už by ten motor jazdil 

zapojení denního svícení... paráááááda :) i vzhled je super...
doporučuji

-> zidlik: potěšíí

-> 105: rozvod k posilovači

-> David V6: wtf ? 

-> doly120: mas neco s nickem
já dneska dostal ze čtvrtletky z matiky za 4...sem štastnej jak svině
pak sem jel do pardubic s bětuškou kouknout na vejšku..jeli sme škůdkou na trojku furt 90 s vyřazováním...chudák dostala naprdel
ta 4ka tomu fakt chybí
a na silnici sem trefil nákou brutální hroudu zmrzlýho sněhu celý čelo se mě zarazilo pomalu až po nápravu a hrouda se zasekla mezi nápravu a silnici a pak sem se nemoh rozjet jak sem na tom byl zakleslej

-> Vojťas: Máš málo benzínu
dneska jsem dodělal další zkoušku, vyluxoval autí a vysušil v teplé garáži... zítra hurá na cesty
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nejaky nepotrebny veci :-))
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/5291_2009-07-31_ 20-39-13_10.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/5291_2009-07-31_ 20-39-13_10.jpg
-> petr s: šetřim to a čekám až to začne Liberec vykupovat

-> myschaak AZNP K.Hora: Začni prodávat
zase jsem házel to svinstvo...už mě to celkem začíná bavit

14.01.10 12:40:14 ešte som si spomenul, že som stretol po ceste auto, ktoré malo podozrivo rovnakú farbu ako to moje
P.S. fotky sú holt hnusné, ale moje šidítko lepšie proste nevie ...
Btw: noťas je doma, už aj vyskúšaný tak snáď poslúži :)

P.S. fotky sú holt hnusné, ale moje šidítko lepšie proste nevie ...

Btw: noťas je doma, už aj vyskúšaný tak snáď poslúži :)
Nie dnes ale vcera sme konecne previezli auto do dielne, bez brzd a motora pekne na tyci, trosku boj ho vytiahnut na cestu kvoli ladu ale inak cesta v pohode, nad moje ocakavania. Z cesty foto nemam dost sme sa ponahlali 

-> Vojťas: A nahore co?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mam smerovky dany dole :-)
-> 105: dikes, ono ta fotka dosť schováva, je zachovalá, ale predné čelo a blatníky by už chcelo druhé ... nie je čas ...
-> afro100: pekna stovajda :)
-> Mil@n: ty jo, koukám, že je pryč i přepážka na sedačky
Tohle nedopadne dobře, pokud se to nezkroutilo doteď tak se to zkroutí při vaření

Tohle nedopadne dobře, pokud se to nezkroutilo doteď tak se to zkroutí při vaření

-> 105: ja tiež a nebol to moc dobrý nápad
ale potom som skáknul na nákup, tam bol zraz paštik (ja a šedá neznáma
) tak som si to blýsknul no a teraz čakám na poslíčka čo mi prinesie noťas 

ukazal sem se ve skole

-> Jendo-virtak: No nemusel by se sundavat, ale mam velky ruce a nechtel sem si je omackat 

-> Jendo-virtak: a ja ju mam namiesto dialkovych tie mam hore a mazanie dole v strede
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mne je to jedno hlavne ze plny funkciu a ty si daval tiez iny volant ked si ju musel dat inde
-> Jendo-virtak: Aha, to sem uvazoval, ale sralo by me to 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: oni su aj obratene to som ani nevedel ja ju mam dole hlavou ako naopak no :-) ale hlavne ze plni funciu :-)
-> Jendo-virtak: Jenze jak? Ja donedava myslel ze ta obracena kontrolka neexistuje... Ale kamarad mi poslal odkaz z aukra kde ji nekdo prodaval. Kdo vi z ceho vubec je. Teda tahle je nova... ale z jakyho povozu je, nevim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja som to musel tiez spravit ked som dal mensi volant :-)
Vymenil jsem kontrolku mazani. Tam nahore nebyla videt krs volant 

-> Vojťas: nebylo to hlavním smyslem, ale přesto ..
díky, vyřídím, přítulka bude mít radost
díky, vyřídím, přítulka bude mít radost

-> krup: no ten virt zadna slava :-D ale pekna baba :-)
.. sem si splnil "další klukovskej sen", vyšla mi recenze na smarmania.cz :-)
( a neodpustil sem si, a v náznaku sem do ní zapojil i favoritka, amálku a kdo se podívá podrobně, uvidí i skoda.virt.cz
)
smartmania.mobilmania.cz/ index.php?ind=news&a...
( a neodpustil sem si, a v náznaku sem do ní zapojil i favoritka, amálku a kdo se podívá podrobně, uvidí i skoda.virt.cz

smartmania.mobilmania.cz/ index.php?ind=news&a...
Rozlepili jsme oči a jedeme na druhý konec republiky se podívat na škodu 110R